Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Bistrička 12 - Monte Rosa

(011) 30 17 426
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
Skylen Ag
Rok završetka radova
10.2020
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
Po+P+4+Ps
Površina stanova
od 71 м²
Visina plafona
2,60
Grejanje
Centralno, kalorimetar
Građevinska dozvola ROP-BGDU-2470-CPIH-3/2019
Objavljeno (ažurirano)
26.07.2019 (09.04.2021)

Inspirisani švajcarskom graditeljskom tradicijom, na teritoriji opštine Palilula, projektovan je moderan i kvalitetan rezidencijalni objekat „Monte Rosa“ koji sadrži 21-u stambenu jedinicu različitih struktura, rasporeda i funkcionalnosti. U prizemlju zgrade nalaze se harmonični dvorišni stanovi koji odgovaraju porodicama sa decom ili starijoj populaciji, dok su na poslednjem spratu smeštene luksuzne penthouse jedinice koje pružaju posebne pogodnosti za život i uživanje.

Svaka SWISS HOMES stambena jedinica predstavlja moderno opremljenu oazu gde ćete se vrlo brzo opustiti posle napornog dana i uživati u vremenu za sebe i svoju porodicu.

Sa željom da projekat unese švajcarski „šmek“ u ovaj deo Beograda, njegov izgled, struktura i sofisticiranost je ono što će ga pozitivno izdvajati iz  neposrednog okruženja, po uzoru na jedan od najlepših vrhova Švajcarske.

Uzimajući u obzir sve izazove savremenog života u gradu, dinamične poslove i duge radne dane, kreirali smo životni prostor koji nastoji da Vam pruži ravnotežu između privatnog i poslovnog života, mir i sigurnost.

Lokacija

Objekat MONTE ROSA smešten je u Beogradu, u Bistričkoj ulici, naselju Profesorska kolonija koja pripada područiju šireg centra. U pitanju je izuzetno mirna četvrt, ušuškana gradska oaza, gde su nekada živeli i stvarali najveći profesori Beogradskog univerziteta.

Mir i tišina ovog naselja doprinose utisku predgrađa, iako je zapravo reč o jednom od centralnih gradskih naselja. Brojne zelene površine, parkovi i neposredna blizina Zvezdarske šume pogoduju životu porodica sa malom decom, sportistima i poslovnim ljudima, kao i starijoj populaciji.

Kupovina stana na ovoj lokaciji predstavlja i odličnu investiciju, jer je trend širenja užeg centra grada, između ostalog, veoma snažno usmeren ka Bistričkoj ulici i Profesorskoj koloniji. Na to ukazuje i neprestani rast vrednosti nekretnina u ovom naselju, kao i podizanje standarda novogradnje i opšteg kvaliteta života.

Infrastruktura

Osnovna škola „Oslobodioci Beograda“

250 m

PU Mali Princ

200 m

Palilulska pijaca

800 m

Dom zdravlja Dr. Milutin Ivković

600 m

Tašmajdan

850 m

TC Zira

400 m

Trolejbus br. 28, 40

300 m

Autobus br. 65, 77, 79

300 m

Preporučeni objekti

Čelopečka 17 - Novogradnja Beograd Vukov Spomenik Na zahtev
Dimitrija Tucovića 48 - Novogradnja Beograd Zvezdara Na zahtev
Knez Danilova 4a - Novogradnja Palilula Tašmajdan na zahtev

Kneza Danila 4a

Investitor: BS Investment Group