Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Koste Racina 11

(060) 644 47 82
Maksim Media doo
Cena stanova
od 3 500 €/м²
PDV
na zahtev
Investitor
Maksim Media doo
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
2Po+P+3+Pk
Površina stanova
od 89 м²
Visina plafona
3,2
Grejanje
Toplotna pumpa, fan coil sistem
Klima
Toplotna pumpa, fan coil sistem
Prozori
Drvo-aluminijska stolarija
Objekat uknjižen
Objavljeno (ažurirano)
07.09.2018 (05.12.2018)

LOKACIJA I KONEKCIJA

Zgrada se nalazi na prestižnoj lokaciji, na Dedinju, u veoma mirnom kraju, u ulici Koste Racina. Ulica je dobro povezana sa glavnim saobraćajnicama, Bulevarom mira i Autokomandom. U neposarednoj blizini objekta se nalaze škola, obdanište i marketi. Zgrada poseduje sopstvena garažna mesta u suterenu.

IZGLED ZGRADE

Eksterijer objekta je urađen u klasičnom stilu, u fasadnoj italijanskoj boji i kamenu, sa francuskim prozorima i kovanim gvožđem na terasama. Arhitektonskim rešenjem podseća na stare vile na Dedinju.

Enterijer objekta je uradjen u najluksuznijim materijalima, sa mermerom, granitnom keramikom i kovanim gvožđem. Lift marke Kone.

- Spa deo – bazen, sauna, gym, parno kupatilo

- Teretana - Gym

- Golf simulator

- Bioskop

- Hobby room

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

GREJANJE I HLADJENJE

Najviša energetska efikasnost, objekat je snabdeven sopstvenim sistemom grejanja i hlađenja sa sistemom toplotnih pumpi koji se  smatra trenutno najekonomičnijim i najsavremenijim sistemom, do četiri puta efikasnijim od radijatorskog grejanja.  Hlađenje i grejanje Fun coils uređajima, podno grejanje toplotnim pumpama.

 

CENTRALNO GREJANJE VODE

Čitava zgrada je urađena po sistemu smart house, sa daljinskim upravljanjem funkcija u svakoj sobi pojedinačno, marke KNX Schneider Electric. Prostor u zgradi i oko nje je pokriven sigurnosnim kamerama koje se mogu nadgledati putem telefona. Stanovi su opremljeni protivpoplavnim sistemom. Zgrada poseduje 24h fizičko obezbeđenje.

GARAŽE

Garaže poseduju protivpožarni sistem kao i vazdušno provetravanje. Garaže imaju izvedene kablove za struju, za punjenje električnih automobila.

ENTERIJER STANOVA

Masivna najkvalitetnija stolarija – drvo – aluminijum, troslojno staklo sa aluminijumskim roletnama sa elektro pogonom, komarnici, skrivene šarke. Parket Porcelanosa dužine 2.2m Advance serija. Zidovi između susedskih stanova su antizvučni debeli sendvič zidovi. Pod i plafon urađeni antizvučnom i termo izolacijom (plivajući pod).Ulazna blindirana vrata marke Bosal sa 14 tačaka zaključavanja. Unutrašnja vrata su marke Bosal sa magnetnom bravom i skrivenim šarkama.

Sanitarije Vileroy and Boch, italijanska keramika Porcelanosa, boje Tikurilla. Izuzetno brz internet, do svakog stana izvučen optički kabl. Instalirana Lan mreža u svakoj sobi sa centralnim Switch-om. Visina plafona do 3.2m

Infrastruktura

Osnovna škola „Vojvoda Radomir Putnik“

300 m

Vrtić "Mašana"

700 m

Pijaca Banjica

2200 m

Bolnica "Dragiša Mišović"

650 m

Park

500 m

Prodavnica

500 m

Trolejbus br. 40, 41

300 m

Autobus br. 34, 49, 59, 78, 94

300 m