Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Rezidencijalni kompleks Branko Pešic

(060) 4126 444
Cena stanova
od 2 200 €/м²
PDV
nije uključen
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
do Po+P+3+Ps
Površina stanova
od 62 м²
Grejanje
Podno grejanje
Klima
Klima uređaj
Prozori
Aluminijumska stolarija
Građevinska dozvola ROP-BGDU-20925-CPIH-7/2021
Objavljeno (ažurirano)
18.10.2021 (05.08.2022)

Kompleks se sastoji od 4 objekta, dva frontalna i dva uvučena, sa ukupno 67 stanova. Frontalne zgrade imaju prizemlje, sa velikim poslovnim prostorom, 3 sprata i povučeni sprat, a uvučeni objekti imaju tri nivoa.

Prilikom projektovanja ovog kompleksa u fokusu je bila udobnost stanara i maksimalno postizanje privatnosti u stanovima što smo postigli kroz dobru organizaciju prostora i najsavremenije zvučne izolacije između stanova. Kao dodatnu opciju, u ranoj fazi izgradnje ostavili smo mogućnost lake reorganizacije prostora i povezivanja manjih stanova u jedan veći ili korekcije pregradnih zidova u postojećim stanovima.

Iz široke ponude najkvalitetnijih materijala kupci mogu da biraju podne obloge, keramiku i sanitarije po želji. Vaš novi stan možemo opremiti ugradnim kuhinjama i plakarima, uz maksimalnu brigu o svim detaljima. Ukoliko ste ljubitelj prefinjenog prostora, u prilici smo da vam obezbedimo konsultanta za uređenje enterijera koji je bio deo našeg tima za projektovanje kompleksa i upućen je u sve male tajne Kompleksa i zna kako da svaki kutak vašeg budućeg stana bude organizovan na najkorisniji način.

Zajednički prostori koji obuhvataju igralište za decu, dvorište zatvorenog tipa sa parkom, park za vežbanje, parking garaža sa 89 mesta, osmišljeni su da stanarima ponude potpunu sigurnost, privatnost i komfor u modernom i prijatnom ambijentu.

 

Rezidencijalni kompleks Branko Pešić nalazi se u najlepšem delu Zemuna, na mestu nekadašnje porodične kuće Branka Pešića. Blizina Gardoš kule, istorijskog jezgra Zemuna i zemunskog Keja, sa svim pratećim pogodnostima nude uslove za savršeni i ispunjen porodični život, dok dobra lokacija, blizina centra i saobraćajna povezanost sa svim delovima Grada otvara mogućnost da brzo stignete do svih žejenih destinacija ne gubeći previše vremena u saobraćaju.

U Kompleks se ulazi iz ulice Cara Dušana koja, kao nastavak Glavne ulice predstavlja najvažniju saobraćajnicu u Zemunu i obezbeđuje lak i direktan pristup kako centru grada breko Brankovog mosta, tako i auto-putu i Pupinovom mostu. Odmah ispred Kompleksa pozicionirana je autobuska stanica sa čak 7 linija gradskog prevoza, koje spajaju Kompleks sa svim vitalnim delovima Grada.

U naposrednoj blizini kompleksa nalazi se obdanište, dve osnovne škole, 5 srednjh škola i 6 visokoškolskih ustanova.

Javni prostori, parkovi, pešačke ulice i šetalište pored reke doprinose izvanredno opuštajućoj atmosferi, a bogat sadržaju koji nudi kako sam rezidencijalni kompleks, tako i Zemun, stvaraju savršen ambijent za rad i odrastanje dece.

Zemun je jedan od najlepših delova Beograda, a njegova posebnost leži u autentičnom stilu, arhitekturi i znamenitostima koje ga izdvajaju iz svega što se može videti u srpskoj prestonici. Duga tradicija i zanimljiva istorija ga svrstavaju u red najstarijih evropskih naselja, a njegovi stanovnici ga čine jednom od najvoljenijih beogradskih opština.

Terasa Gardoš kule je mesto na kome nastaju najlepše uspomene, a nakon što se spustite niz Gardoš izlazite na jedno od najlepših beogradskih šetališta – Kej oslobođenja. Duž keja se nalaze brojni restorani i splavovi koji nude raznovrsne specijalitete i osveženja uz fenomenalan pogled na reku i brodove koji njom plove.

Infrastruktura

Osnovna škola "Gornja varoš"

300 m

PU "Povratak prirodi"

300 m

Zemunska pijaca

1800 m

Dom zdravlja Zemun

2000 m

Park

700 m

Prodavnica

200 m

Autobus br. 17, 45, 73, 83, 84, 703, 704, 705, 706, 707

150 m

Preporučeni objekti

TAURUNUM TANDEM - Novogradnja Beograd Zemun na zahtev

TAURUNUM TANDEM

Investitor: STORMS doo