Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Vardarska 11

(011) 32 822 11
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
KOSTAG doo
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
2Po+P+2+Pk
Površina stanova
od 83 м²
Visina plafona
3.10
Građevinska dozvola ROP-BGDU-9590-CPIH-5/2018
Objavljeno (ažurirano)
30.08.2018 (17.05.2019)

Objekat:

  • P+2+potkrovlje+ dve podzemne etaže sa garažnim prostorom, ostavama i tehničkim prostorijama. Bešumni lift povezuje sve podzemne i nadzemne etaže objekta. U objektu se nalazi ukupno šest stanova, po jedan, ili dva stana po etaži.Objekat je unikatan, savremenog arhitektonskog stila, sa širokim prilazom kroz dizajnirano dvorište, uređeno parternim zelenilom i plemenitim rastinjem.

Lokacija:

  • Objekat je u centru Beograda, u neposrednoj blizini Kalenić pijace i Hrama, u mirnom kraju, sa odličnim vezama prema autoputu i ostalim delovima grada. U susedstvu je i OŠ Kralj Petar II Karađorđević, staro zdanje, kulturno dobro, sa prostranim dvorištem u zelenilu.

Stanovi:

  • U objektu se nalazi jedan višesoban stan, dva trosobna stana i tri četvorosobna stana.
  • Kvalitet izgradnje, ugradnja prvoklasnih materijala i opreme je imperativ koji će omogućati visok kvalitet stanovanja. Zidovi su od klima bloka, konstrukcija je armirano betonska, a oprema vrhunskog kaliteta. Visina stanova je 3.1m.Modularna oprema sanitarnih prostora obezbeđuje ne samo vrhunski izgled, već i maksimalnu funkcionalnost. Svi stanovi su opremnjeni detektorima curenja vode, koji u slučaju izliva vode automatski blokiraju centralni ventil. U kupatilima je ugrađen i topli pod.Visokokvalitetna termo i zvučna izolacija svaki stan pretvara u „zvučnu kapsulu“, bez neželjenih uticaja susednih prostora, što daje intimnost i individualnost svakom stanu posebno.
  • Moguće je da se, u toku izgradnje, želje kupca stana oblikuju u konačno rešenje, u čemu će imati stručnu pomoć autora i naših stručnjaka.
  • Dva nivoa garažnog prostora u suterenu obezbeđuju mogućnost za min. dva prostrana garažna mesta za svaki stan. U suterenu su obezbeđene i komforne ostave za svaki stan, sa mogućim video nadzorom iz stanova.

Infrastruktura

Osnovna škola „Kralj Petar Drugi Karađorđević“

50 m

Vrtić Fića

50 m

Pijaca Kalenić

750 m

Dom zdravlja Vračar

600 m

Čuburski park

400 m

Maxi

450 m

Autobus br. 25, 26, 46, 55

200 m

Preporučeni objekti

Todora od Stalaća 14 - Novogradnja Vračar Crveni Krst Na zahtev

Todora od Stalaća 14

Investitor: RD INŽENJERING doo
Nevesinjska 3-5 - Novogradnja Vračar front od 3 300 €/м²

Nevesinjska 3-5

Investitor: FALETI - MAGRA doo
Parkscape - Novogradnja Vračar Čubura od 3 480 €/м²

PARKSCAPE

Investitor: QUALITY INVESTMENT doo