Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju
Prodato
Cena stanova
na zahtev
PDV
nije uključen
Investitor
International Alpha Construction doo
Rok završetka radova
2014
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
5
Površina stanova
od 57 м²
Visina plafona
2,80
Grejanje
Centralno, kalorimetr
Prozori
Aluminijumski
Upotrebna dozvola
Objavljeno (ažurirano)
07.08.2018 (01.02.2022)

Novoizgrađeni kompleks na Zvezdari, u Živka Davidovića 81, jedan je od retkih u ovom delu Beograda koji funkcioniše kao mali grad sa svim pogodnostima koje su potrebne porodici i savremenim uslovima života.
Stambeni blok je zaokružena urbana celina sa sedam stambenih objekata I uređenim pristupnim saobraćajnicama. Pristup objektima je putem kodiranih kartica, dok je dvorišni prostor uređen I predstavlja mirnu oazu sa zelenilom I prostorom za decu.
Dva nivoa podzemih garaža u okviru kompleksa , koje se prodaju odvojeno od stanova, obezbeđuju dovoljan broj parking mesta za sve stanove. Iz stepenišnog jezgra svakog objekta se može doći do prvog i drugog nivoa podzemne garaže. U garažni prostor mogu da uđu samo vlasnici parking prostora.
U okviru kompleksa u prizemnom delu nalazi se i supermarket, a u blizini su i banke, pošta, apoteka, vrtići, Dom zdravlja I svi ostali sadržaji bez kojih je teško zamisliti kvalitetan život. Redovnim linijama javnog gradskog prevoza, Alpha City je povezan sa svim delovima grada.
Kupcima su na raspolaganju stanovi od 29 m2 do 50m2 i nešto veći od 55m2 do 86 m2. Svi stanovi su odmah useljivi, a zgrade uknjižene, što kupcima naših stanova omogućava brzo i lako uknjiženje nekretnine na svoje ime.
Uspostavljena je dobra i uspešna saradnja sa vodećim bankama koje pod najpovoljnijim uslovima odobravaju stambene kredite za kupovinu stana u kompleksu Alpha City.
Za život sa stilom.

Infrastruktura

ALPHA City je stambeno poslovni kompleks, smešten na Zvezdari, na padini sa koje se pruža neometan pogled ka centralnoj zoni Beograda, što ovu lokaciju čini veoma atraktivnom, kako za stanovanje, tako i za poslovanje.
Blizina Bulevara kralja Aleksandra i Ustaničke ulice omogućavaju direktnu saobraćajnu vezu sa ostalim delovima grada, putem postojeće saobraćajne mreže i trase planiranog metroa. Lokacija je odabrano tako da su vam na pešačkoj udaljenosti vrtić, škola, filijale banaka, Dom zdravlja.

Osnovna škola "Desanka Maksimović"

750 m

Vrtić Lane

700 m

Cvetkova pijaca

1200 m

Dom Zdravlja "Zvezdara"

1000 m

Park-šuma Zvezdara

1100 m

Maxi

20 m

Tramvaj br. 5, 6, 7, 17

100 m

Autobus br. 20, 309, 304N, 308N, 301N

50 m