Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Efektivna promocija Vaše novogradnje na novazgrada.rs

Portal kao nas nema analogiju u Srbiji, ali je pokazao efikasnost u mnogim zemljama sveta. Tržište nekretnina u Beogradu raste već nekoliko godina, a očekuje se da će se i u narednim godinama ovaj trend nastaviti. Potražnja za kvalitetnim stanovima je veća od ponude, ali povećava se i broj investitora na tržištu, kao i konkurencija za kupca.

Da biste izabrali stan Vaših snova na primer u Beogradu, potrebno je strpljenje, jer informacije morate da prikupite iz različitih izvora – sajtova poznatih investitora i oglasnika za nekretnine, prijatelja i rođaka. Unesite informacije o prodaji stanova u Vašoj novogradnji tamo gde je stvarno traže zainteresovani kupci.

Postavite informacije o novogradnji na našoj veb stranici

Prezentacija Vaše nove zgrade na našoj veb stranici je siguran korak da se kupac zaljubi u nju na prvi pogled. Postavite sliku ili rendere zgrade i stanova, sveobuhvatne informacije o karakteristikama i lokaciji i naglasite koje prednosti ima Vaš objekat. Priložite planove stanova koji su u ponudi i kupac će Vas pozvati na navedene brojeve. Predlažemo Vam da održavate informacije o Vašoj zgradi ažurnim, da na vreme javite promene u cenama, uslovima prodaje i već prodatim stanovima. Ovo je potpuno besplatno za investitore i njegove zastupnike.

Specijalne forme oglašavanja

Ako želite da Vaš objekat bude istaknut u odnosu na ostale, imamo nekoliko varijanti za Vas. Prva je baner-slajder na naslovnoj stranici sa linkom na veb stranicu objekta. Ako pružate promotivne akcije za Vaše klijente, možemo obeležiti Vašu novogradnju odgovarajućom ikonom i uvek je prikazivati na glavnoj stranici, bez obzira kada je dodata na naš sajt. Takođe, možete objaviti post o Vašem objektu na našem blogu i detaljno objasniti klijentima zbog čega je Vaša zgrada bolja od ostalih.

Poboljšajte prezentaciju

Možemo Vam pomoći da Vaša prezentacija bude jednostavnija za kupca. Postavite nacrte i rendere tako da budu razumljivi običnim osobama, a ne samo arhitektama. Postanite bliži kupcu, tako što ćete ukloniti iritaciju, koja je svima poznata kada se suočimo sa stvarima dalekim od naše profesije. Gledajući Vašu prezentaciju, osoba mora odmah da zamisliti sebe i svoju porodicu u novom stanu – to je najtačniji korak za potpisivanje ugovora, verujte nama.