Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Efektivna promocija Vaše novogradnje na novazgrada.rs

Portal kao naš nema analogiji u Srbiji ali je pokazao efikasnost u mnogim zemljama sveta. Tržište nekretnina u Beogradu raste već́ nekoliko godina, a očekuje se da će ovaj trend nastaviti i u narednim godinama. Potražnja za kvalitetnim stanovima više od ponude, ali se povećava i broj investitora koji ulaze na tržište, kao i konkurencija za kupca.

Da biste izabrali stan od svojih snova na primer u Beogradu, potrebno je strpljenje, jer informacije morate da prikupite iz različitih izvora - sajtova poznatih investitora i oglasnika za nekretnine, prijatelja i rođaka, koji najavi Vama početak građevinskih radova na području koje Vam se dopada za stanovanje. Predlažemo da ne čekate dok tetka Vašeg kupca ne prođe pored ograde Vašeg gradilišta. Unesite informaciju o prodaji stanova u Vašoj novogradnji tamo gde je stvarno traže zainteresirane kupce.

Postavite informacije o novogradnji na našoj veb stranici

Prezentacija vaše nove zgrade na našoj veb stranici je siguran korak da se kupac zaljubi u svoj novi stan na prvi pogled. Postavite sliku ili renderi zgrade i stanova, sveobuhvatne informacije o karakteristikama i lokacije projekta na kome se nalazi, naglasite koji prednosti ima Vaš objekat. Priložite planove stanova koji su u ponudi i znate, kupac će vas pozvati na navedeni brojeve. Predlažemo Vam održavati ažurnost informacija o Vašoj zgradi, na vreme javite nama i promenama u cenama i uslovima prodaje, kao i dopunite prezentaciju fotografija i podacima koji stanove su već prodati. Ovo je potpuno besplatno za investitora i njegovih zastupnika.

Specijalne forme oglašavanja

Ako želite da bi Vaš objekat je bio istaknuti između ostalima imamo nekoliko varijanta za Vas. Prvi je slajder na naslovnoj strani sa linkom na veb-stranicu objekta. Ako pružite promotivne akcije za svoje klijente, možemo da obeležimo vašu novogradnju odgovarajućom ikonom i uvek je pokažemo na glavnoj stranici, bez obzira kada je dodata na naš sajt. Takođe možete objaviti post o vašem objektu na našem blogu i detaljno objasniti klijentima zbog čega je vaša nova zgrada bolja od svih ostalih.

Poboljšajte prezentaciju

Možemo da Vam pomognem da Vaša prezentacija postane jednostavnije za kupca. Postavite nacrte i renderi tako da budu razumljive običnim osobama, a ne samo verifikovanim arhitektima. Postanite bliže kupcu, uklonite iritaciju, koja je svima poznata, kada se moramo suočiti sa stvarima daleko od naše profesije. Gledajući vašu prezentaciju, osoba mora odmah da zamisli sebe i svoju porodicu u novom stanu - i to je najtačniji korak za potpisivanje ugovora, verujte nama.