Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Branka Krsmanovića 15

(011) 3822 643, (060) 031 33 79
Lokacija u pripremi
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
NEGAST doo
Rok završetka radova
12.2020
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Objavljeno (ažurirano)
13.04.2019 (05.03.2020)

Poslovno stambeni objekat koji gradi firma NEGAST d.o.o. na lokaciji u ulici Branka Krsamnovića 15, na Crvenom Krstu će se sastojati od 17 stanova i 1 poslovnog prostora. Gradnja će biti započeta na jesen 2019 godine, a planirani rok završetka je kraj 2020 godine.Za svaki stan ili poslovni prostor postoji mogućnost kupovine garažnog mesta u podrumu gore navedenog objekta.

Ekskluzivnost objekta garantuju:
1. Lokacija, urbane gradske sredine na Crvenom Krstu, u tihoj i mirnoj ulici a u blizini Bulevara Kralja Aleksandra, Vojislava Ilića, Vračara, Slavije kao i glavnih saobraćajnica ovog dela grada.

2. Ekskluzivnost projekta osigurana je četvorospratnim objektom sa dobrim položajem i pogledom iz većine stambenih jedinica. Maksimalni broj stanova po etaži je 4, svaki opremljen nadprosečnim standardima materijala koji se koriste u završnoj obradi prodajnog prostora, visokim stepenom prisutnosti zelenila kako na lokalitetu tako i u samoj ulici i mikrolokaciji.

3. Blizina značajnih i prepoznatljivih infrastrukturnih parametara kao što su, Bulevar Kralja Aleksandra – Đeram Pijaca i prodajni lokali, poznati kafei / restorani), autoput Beograd-Zagreb, sportski centar Vračar, Dom zdravlja, hram Svetog Save, pozorište na Crvenom Krstu i više obdaništa i osnovnih škola itd.

4. Raznovrsnost ponude strukture i veličine stambenih jedinica kao i fleksibilnost promene rasporeda.

Infrastruktura

Preporučeni objekti

Veselina Masleše 51 - Novogradnja Vozdovac Lekino Brdo od 1 840 €/м²

Veselina Masleše 51

Investitor: SKILLSET doo
21. divizije 45 - Novogradnja Zvezdara Bulbulder Na zahtev

21. divizije 45

Investitor: BG Urban LUX
Trajka Stamenkovića 3 - Novogradnja Beograd Zvezdara Na zahtev

Trajka Stamenkovića 3

Investitor: EURINŽENJERING INVEST DOO