Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju
Belgrade Waterfront
Cena stanova
od 3 200 €/м²
PDV
nije uključen
Investitor
Eagle Hills
Rok završetka radova
12.2025
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Površina stanova
od 30 м²
Grejanje
Centralno sa kalorimetrima
Klima
Multi split sistem
Objavljeno (ažurirano)
18.11.2022

Tržište nekretnina u Srbiji beleži kontinuirani rast, što je dovelo i do porasta cena u Beogradu od skoro 15 odsto u odnosu na prethodnu godinu. Iako se čini da postaje sve teže da ispunimo sve želje sa liste prilikom kupovine stana – dobru lokaciju, kvalitetnu gradnju, uređeno okruženje i dodatne sadržaje, a sve to po pristupačnoj ceni – ovo je ipak moguće, i to u samom centru Beograda, u najsavremenijoj četvrti prestonice, Beogradu na vodi. Novu stambenu zgradu BW Eden prati uzbudljiva priča o savremenom arhitektonskom pristupu ideji urbanog života u metropoli, a još uzbudljivija je cena stanova, koja iznosi već od 3.200 evra po kvadratu, plus PDV!

 

Susedstvo u kojem imate sve

Kada kupite stan u ovakvom tipu naselja, dobijate mnogo više od nekretnine. Dobijate parkove, uređene trgove, šetališta i igrališta, koja će umnogome uticati na kvalitet vašeg života i slobodno vreme. Prateći svetske trendove, Beograd na vodi je koncipiran kao „grad u malom“, pa su vam osim uređenih javnih površina, na pešačkoj udaljenosti od zgrade i Galerija, najveći šoping mol u regionu, kao i Kula Beograd, novi simbol prestonice.  Upravo zbog toga, Beograd na vodi se, kao prvi projekat mešovite namene u zemlji,  istakao kao jedna od najpoželjnijih lokacija za život u okviru prestonice, kako zbog svoje pozicije, tako i zbog izvanrednog kvaliteta života koji nudi stanarima.

Ono što dodatno ističe novu zgradu BW Eden jeste i blizina obrazovnih institucija, tačnije, državne osnovne škole i vrtića. Deca će tako moći bezbedno da idu od kuće do škole, udaljeni od užurbanih beogradskih saobraćajnica, što će puno značiti i njima i roditeljima.

Sportski centar na kućnom pragu

Koliko vam je važna blizina teretane ili bazena prilikom izbora nekretnine? Zamislite da više ne morate da sedate u auto da biste otišli na trening ili odveli klince na časove plivanja? Na samo nekoliko koraka od BW Eden nalaziće se najmoderniji sportski centar BW Apollo. Osim zatvorenog bazena i najsavremenije teretane, ovde će se nalaziti moderan spa centar, a u pauzama između vežbi moći ćete da se osvežite ceđenim voćem u đus baru. Predviđeni su i specijalizovani programi za najmlađe, pa cela porodica može da trenira u istom terminu.

Lakši život uz recepciju, obezbeđenje, dvorište i parking

Iako u mnogim nekretninama sličnog cenovnog ranga neki od sadržaja nisu u ponudi, u Beogradu na vodi se podrazumevaju – i to u svakoj stambenoj zgradi, uključujući i najnoviju, BW Eden. Osim recepcije, službe održavanja, privatnog dvorišta i parkinga – u okviru zgrade se nalazi i stanica za kućne ljubimce, gde možete da očistite šapice svojih krznenih prijatelja nakon šetnje.

Služba za održavanje zgrade postaraće se da sve u zgradi funkcioniše besprekorno, da su hodnici blistavo čisti, a prilazi zgradi zimi očišćeni od snega. Onlajn kupovina više vas ne obavezuje da čekate paket kod kuće - osoblje na recepciji primiće vašu porudžbinu i predati vam je kad budete došli. Takođe, u vaše ime rezervisaće karte za prevoz ili događaje u gradu. Biciklisti takođe mogu da spavaju mirno, znajući da je njihov dvotočkaš bezbedno smešten na posebnom parkingu za bicikle u okviru podzemne garaže.

Prednost stambene zgrade BW Eden ogleda se i u blizini jednog od najlepših gradskih javnih prostora – nedavno rekonstruisanog Savskog trga, koji se, osim po spomeniku Stefanu Nemanji i impresivnoj zgradi bivše Glavne železničke stanice, ističe i zelenilom, klupama i stazama, pa predstavlja pravi pešački raj usred urbanog okruženja.

BW Eden je dobio krajnji oblik zahvaljujući lokalnom arhitektonskom timu iz studija Bureau Cube Partners, koji je moderne građevinske trendove pretočio u stambenu zgradu koja postaje simbol savremenog života u urbanoj sredini. Zgrada ima 240 stanova različitih struktura – od studija do penthausa, sa fantastičnim pogledom na reku ili stari deo grada, prostranim terasama i privatnim baštama u prizemlju zgrade. Priliku da započnu život u jednom od najlepših i najuzbudljivijih naselja budući stanari imaće za već 3.200 evra plus PDV po kvadratu. Registrujte svoje interesovanje na belgradewaterfront.com.

Infrastruktura

Osnovna škola "Isidora Sekulić"

500 m

U okviru kompleksa

300 m

Pijaca "Zeleni Venac"

700 m

Dom Zdravlja Savski Venac

1000 m

Beogradski park

100 m

TC Galerija

300 m

Tramvaj br. 7, 9, 11, 12

300 m

Autobus br. 78, 83, E1

300 m

Preporučeni objekti

Belgrade Waterfront
na zahtev

BW METROPOLITAN

Investitor: Eagle Hills