Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju
Prodato
Cena stanova
od 2 886 €/м²
PDV
uključen u cenu
Investitor
Eagle Hills
Rok završetka radova
08.2020
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
Po+P+4+Ps
Površina stanova
od 58 м²
Građevinska dozvola ROP-BGDU-8878-WA-7/2018
Objavljeno (ažurirano)
15.11.2018 (30.04.2020)

BW Magnolia nudi životni stil na zavidnom nivou – na bezbednoj i mirnoj lokaciji nadomak gradske vreve, komercijalnih i rekreativnih sadržaja. Uživajte u stanovanju koje ispunjava sve vaše želje, u niskospratnici sa širokim izborom predivnih apartmana projektovanih za ekskluzivno življenje.

Locirana u neposrednoj blizini reke Save, s pogledom na Bristol park i sa svih strana okružena zelenilom, BW Magnolia je utočište mira i sigurnosti u dinamičnom okruženju. Niskospratnica sa zajedničkim dvorištem nudi izuzetan izbor skladnih i ekskluzivnih stambenih jedinica. BW Magnolia se nalazi u neposrednoj blizini boemske četvrti Savamala. Glavne atrakcije koje nudi Belgrade Waterfront obuhvataju bogat izbor najposećenijih kafea, specijalizovanih resotrana i svetski poznatih prodavnica, udaljenih na samo nekoliko minuta hoda.

Zatvoreno i uređeno unutrašnje dvorište biće namenjeno isključivo stanarima zgrade i njihovim gostima. Dvorište će biti opremljeno klupama, dečijim igralištem i zonom za roštilj, a zelenilo će ga sakrivati od pogleda spolja, pružajući mirno i bezbedno okruženje.

BW Magnolia vlasnicima stanova nudi moderne sadržaje izgrađene prema visokim standardima, uključujući parkiranje u podzemnoj garaži i prostrane ostave za stanare, danonoćno obezbeđenje, besplatne usluge održavanja zelenila i pogodnosti objekata maloprodaje u prizemlju.

BW Magnolia je stambena zgrada u niskogradnji sa 110 stambenih jedinica različitih veličina. Izaberite iz široke ponude stanova različitog tipa i veličina koji zadovoljavaju svaku vašu životnu potrebu. Većina stanova sadrži terasu, dok sve prizemne jedinice imaju i privatnu baštu. Unutar svake BW Magnolia stambene jedinice, izbor rafiniranih materijala ukazuje na kvalitet u svim aspektima. Prostor je maksimalno iskorišćen, ostavljajući dovoljno mesta za lagodan život u okviru dobro osmišljenog rasporeda prostorija. Završni radovi i savremeni enterijeri čekaju vaš lični pečat. Kvalitet završnih radova u stanovima ukazuje na vrhunsku
pažnju koja je posvećena svakom aspektu zgrade BW Magnolia. Svaka stambena jedinica zadovoljava najviše standarde savremenog dizajna, uz upotrebu vrhunskih materijala, kako bi vaš novi dom pružao osećaj istinske prefinjenosti. Parketni podovi se nalaze u svim dnevnim boravcima, trpezarijama i hodnicima. U kupatila je ugrađena najsavremenija oprema renomiranih proizvođača, uključujući i akrilne kade i tuševe. Podovi i zidovi su prekriveni pločicama mermernog dezena.

Infrastruktura

Stanari BW Magnolia će imati direktan pristup Savskom mostu, koji će biti u potpunosti renoviran, povezujući staro gradsko jezgro sa Novim Beogradom.
Most Gazela omogućuje lak ulaz i izlaz iz grada, dok je aerodrom udaljen na 15 minuta automobilom.

Osnovna škola "Isidora Sekulić"

500 m

Vrtić

100 m

Pijaca "Zeleni Venac"

700 m

Dom Zdravlja Savski Venac

1000 m

Park

50 m

Prodavnica

50 m

Tramvaj br. 7, 9, 11, 12

400 m

Autobus br. 15, 16, 27E, 35, 43, 60, 65, 67, 68, 71, 72, 75, 77, 78, 83, 84, 95, E1, E6, EKO1

500 m

Preporučeni objekti

Belgrade Waterfront
na zahtev

BW METROPOLITAN

Investitor: Eagle Hills