Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju
Prodato
Cena stanova
od 2 753 €/м²
PDV
uključen u cenu
Investitor
Eagle Hills
Rok završetka radova
07.2019
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
23
Površina stanova
od 112 м²
Klima
Multi-split sistem
Građevinska dozvola ROP-MSGI-23450-CPA-19/2018
Objavljeno (ažurirano)
15.11.2018 (30.04.2020)

BW Parkview nudi niz odličnih pogodnosti, od kojih izdvajamo obdanište u samoj zgradi, uređene bašte u atrijumu i podijum sa radnjama, supermaketom i drugim maloprodajnim objektima. Odmah preko puta je BW Park – jedinstveno utočište za porodice sa decom, odnosno sve koji traže prirodnu oazu, mir i svež vazduh u samom centru grada.

Zgrada BW Parkview je projektovana sa ciljem stvaranja ravnoteže između prirodnih pejzaža i inovativnih urbanističkih rešenja. Bogat zelenilom i velikim izborom rekreativnih sadržaja, park će biti na korak od vašeg stana u BW Parkview zgradi. U sklopu parka nalaziće se atraktivno uređeni travnjaci, proctor za izložbe na otvorenom, mesto za venčanja, proctor za jogu, staza za rolere, savremeno dečje igralište, najsavremeniji mobilijar za parkove, kao i ambijentalno osvetljenje. Zgrada BW Parkview nalazi se u neposrednoj blizini Sava Promenade, popularne destinacije za one koji traže mesto za opuštanje i zabavu. Udaljena je samo nekoliko minuta hoda od poznate četvrti Savamala, središta beogradske kreativne scene.

Od stilizovanih studio apartmana do udobnih trosobnih stanova sa direktnim pristupom, novom, dinamičnom srcu Beograda, svaka od ovih elegantnih i vrhunski opremljenih stambenih jedinica predstavlja idealnu priliku za kupce i investitore. Posetioci BW Galerije će imati na raspolaganju izbor od 40 raznovrsnih kafea, restorana, kao i ponudu hrane za sve ukuse i budžete. Zabavni centar u sklopu BW Galerije biće najsavremeniji i najimpresivniji u čitavom regionu.

BW Pakrview je sambeni objekat visok 82m, a sastoji se od 244 stilizovane stambene jedinice različitih veličina. Pored jednosobnih i trosobnih stanova, u ponudi sui prvi studio apartmani u okviru Belgrade Waterfronta. Sa pogledom na bujno zelenilo glavnog parka, BW Parkview je jedno od najpoželjnijih stambenih zdranja u okviru Belgrade Waterfronta. Prostrane terase, kao i prozori od poda do plafona na višim
spratovima, obezbeđuju spektakularan pogled. 

BW Parkview nudi sve što jedan iskusan, savremeni kupac može da poželi, bez obzira na uzrast, stil ili interesovanja. Svaki stan sadrži zasebne klimajedinice za dnevnu sobu, spavaće sobe.Svaki od ponuđenih stanova zadovoljava najviše standard savremenog dizajna, uz svaobuhvatnu upotrebu vrhunskih materijala, kako bi vaš novi dom pružao osećaj istinske prefinjenosti. Ovakvi detalji ukazuju na visok nivo kvaliteta koji krasi zgradu BW Parkview.  Svim stanarima obezbeđena je podzemna garaža i namenski skladišni prostor. Elegantan lob ii dežurno obezbeđenje dočekuju stanare i goste zgrade BW Parkview. 

Infrastruktura

Zgrada BW Parkview nalazi se u neposrednoj blizini Sava Promenade, popularne destinacije za one koji traže mesto za opuštanje i zabavu.
Udaljena je samo nekoliko minuta hoda od poznate četvrti Savamala, središta beogradske kreativne scene.

Osnovna škola "Isidora Sekulić"

600 m

Obdanište u okviru objekta

10 m

Pijaca "Zeleni Venac"

800 m

Dom Zdravlja Savski Venac

1000 m

BW Park

50 m

Prodavnica

50 m

Tramvaj br. 2, 7, 9, 11, 12, 13

500 m

Autobus br. 15, 16, 27E, 35, 43, 60, 65, 67, 68, 71, 72, 75, 77, 78, 83, 84, 95, E1, E6, EKO1

500 m