Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju
Prodato
Cena stanova
od 2 800 €/м²
Investitor
“AFI Europe” i “Shikun & Binui Group”
Rok završetka radova
07.2019
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
Pо+Pr+6+Ps
Površina stanova
od 31 м²
Grejanje
Centralno, kalorimetar
Klima
Split sistem
Prozori
Drvo-aluminijska stolarija
Upotrebne i građevinske dozvole za različite faze
Objavljeno (ažurirano)
07.09.2018 (05.04.2019)

ISTORIJA
Koncept Central Garden kondominijuma i njegova visoka stremljenja razvijan je na krilima istorije – na njegovoj lokaciji nekada je bila čuvena Prva srpska fabrika aeroplana Rogožarski osnovana 1924. godine, bila je simbol starog Beograda i progresivnih ideja koje su se negovale.

SIGURNOST

Kondominijum Central Garden je zaštićena stambeno-poslovna zona, sa privatnom recepcijom 24/7,  kartičnim ulaskom, video-nadzorom, privatnom garažom i zatvorenim parkom.

Stambeni prostor Central Gardena koncipiran je da odgovara svim generacijama i životnim stilovima od porodičnog do savremeno urbanog života. Stanovi su savremeno koncipirani, odlikuje ih izuzetna funkcionalnost, prostrani dnevni boravci i zasebni spavaći blokovi, osećaj privatnosti i udobnosti, velika osvetljenost i izbor vrhunskih materijala gradnje i završne obrade.
 
U prvoj i drugoj fazi izgradnje podignute su po dve sedmospratne zgrade sa po devetnaest različitih struktura stanova. Strukture stanova varirale su od jednosobnih do četvorosobnih i petosobnih-penthouse-a,  površine od 34 m2 do 200+m2. Treća faza obuhvata dve osmospratne zgrade stambenih struktura od jednosobnih do pentahaus stanova, površine od 32 m2 do 200+m2
 
Četvrta faza se realizuje iz dva dela. Prvi objekat je sedmospratna zgrada stambenih struktura od jednosobnih do petosobnih stanova, površine od 32 m2 do 130 m2. Drugi objekat će sačinjavati petosobni stanovi i dva tipa trosobnih.

Tokom izgradnje kompleksa koristiće se najsavremenija tehnologija, sa specijalnim fokusom na energetsku efikasnost, uz mogućnost izbora završnih radova i opreme iz palete pažljivo odabranih međunarodnih brendova. Budući stanari će uživati u zelenoj oazi u centru gradskog jezgra, uz pogled na unutrašnji park i njegov mir ili na neku od čuvenih starobeogradskih ulica, prema svom karakteru i želji.
 

Infrastruktura

Kvart Central Garden se razvija u samom srcu Beograda, iz duha starog grada sa kojim je večno povezan. Okružen najznačajnijim kulturnim, poslovnim, istorijskim lokacijama Central Garden postaje deo aktivno urbanog života.
Okružen najlepšim gradskim zelenim oazama, Tašmajdanom i Botaničkom baštom, nedaleko od Zvezdarske šume, Central Garden je nova zelena oaza u centru grada. Centralne površine pokrivene zelenilom postaju vaš privatni park, prilagođen svim generacijama, od najmlađih do najstarijih.

Osnovna škola "Starina Novak"

150 m

Vrtić Neven

50 m

Palilulska pijaca

450 m

Dom zdravlja "Dr Milutin Ivković"

50 m

Tašmajdan

300 m

Prodavnica

50 m

Trolejbus br. 28, 40

350 m

Tramvaj br. 2, 5, 10

250 m

Autobus br. 33, 48, 65, 77, 79

50 m

Preporučeni objekti

Novi Dorćol - Novogradnja Beograd Dorćol na zahtev

Novi Dorćol

Investitor: Deka Inženjering
Dr. Dragoslava Popovića 3 - Novogradnja Palilula Centar od 3 000 €/м²
Central Palace - Novogradnja Beograd Zvezdara od 3 050 €/м²

Central Palace

Investitor: ЕCSTATIKA DT doo