Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

City Residence Vračar

(011) 242 52 85, (062) 30 30 21
CONSTRUCT INVEST doo
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
CONSTRUCT INVEST doo
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
2Po+Su+P+5+Ps
Površina stanova
od 32.7 м²
Grejanje
Centralno, kalorimetar
Klima
Split sistem
Prozori
Aluminium
Građevinska dozvola ROP-BGDU-17776-CPI-6/2019
Objavljeno (ažurirano)
12.09.2019 (20.03.2020)

Beogradsku prestižnu opštinu Vračar uskoro će ulepšati novi stambeno-poslovni kompleks City Residence Vračar. Na razvoj koncepta projekta je uticala potreba za domom koji zadovoljava savremene zahteve života u Beogradu. Smešten u blizini Hrama Svetog Save i svih drugih zanimljivih centralnih odrednica, pružiće budućim stanarima mnoge različite sadržaje koji će im biti na dohvat ruke, a istovremeno ovaj miran kutak biće sinonim za porodičan i siguran ambijent.

Originalni dizajn i savremena arhitektura izgradnje će zadovoljiti sve potrebe, kako porodičnog tako i urbanog života i dati lokalitetu potpuno novu dimenziju i izgled.

Vrhunski kvalitet završnih radova i opreme, centralna 24-časovna recepcija sa obezbeđenjem, samo su neke od prednosti u kojima će uživati stanari City Residence kompleksa.

Položaj kompleksa omogućava izlaz na dve ulice, i to tako da je pešački i kolski pristup iz ulice Gospodara Vučića i Bjelanovićeve, a do kraja izgradnje planirano je i otvaranje raskrsnice za saobraćaj sa Ustaničkom ulicom. U garažu kompleksa  ulaziće se iz Bjelanovićeve ulice.

Na pešačkoj udaljenosti od zgrade nalaze se: osnovne škole, državna i privatna obdaništa, igraonica, supermarket, pumpa, teretana, stanica policije, pošta, apoteka, kafići i restorani. Ispred same zgrade je autobuska stanica sa direktnom linijom do najužeg centra grada. U neposrednoj blizini zgrade su i druge autobuske i tramvajske stanice koje povezuju sve delove grada.

City Residence Vračar je podeljen na 3 lamele, odnosno ulaza, u okviru kojih će biti savremeno opremljene stambene jedinice - 74 stana, 10 poslovnih apartmana i 4 lokala. Sadrži različite strukture stanova, od jednosobnih do petosobnih odlično uklopljenih u idilično okruženje, a koji su raspoređeni na 5 spratova, sa poslednjim spratom rezervisanim za penthaus.

Zgrada je orijentisana na četiri strane uz dobru osvetljenost stanova. U skladu sa postavljenom arhitekturom projekta planiran je deo oko kompleksa sa žardinjerama i zelenilom koji će dati toplinu i autentičnost.

U zavisnosti od spratnosti i položaja, stanove odlikuje otvoren pogled na Hram, Topčidersko brdo i staro beogradsko jezgro ulice Gospodara Vučića. Posebna pažnja posvećena je detaljima i funkcionalnosti svakog aspekta stanovanja koji su od velikog značaja za udoban život.

Materijali

 • Keramika - Prvoklasna španska porcelaniko i italijanska Marazzi.
 • Parket - Troslojni parket proizvođača Tarkett, kolekcija STEP-Oak Baron Copper XL, L, boja- hrast.
 • Fasadna stolarija - Aluminijumski prozori Bosal visokog kvaliteta sa troslojnim staklom. Aluminijumske roletne na električni pogon. 
 • Sanitarije i baterije - Prva klasa,  proizvođači Villeroy&Boch, Grohe, Ideal Standard.
 • Ulazna vrata - Sigurnosna vrata Bosal sa metalnim profilom praga u furniru drveta, sa širokougaonom špijunkom. Italijanska sigurnosna kasa brava sa zaključavanjem u 3 smera i 6 tačaka, kao i 3 fiksna šipa za blokiranje šarki.
 • Unutrašnja vrata - Krilo vrata sa obe strane obloženo MDF-om, farbano poliuretanskom bojom. Pervajz lajsne od MDF-a, sa skrivenim šarkama i magnetnom bravom.
 • Centralno 24-časovno obezbeđenje.
 • Klimatizacija - Split sistem klima-uređaja renomiranog proizvođača.
 • Grejni sistem - Vrhunski aluminijumski radijatori, sistem kalorimetra za svaki stan uz Rehau cevnu mrežu.
 • Optički kabl -  Za internet konekciju, priključak za kablovsku TV, telefon, interfon.
 • Komforna podzemna garaža sa 3 nivoa i 99 parking mesta je zatvorenog tipa na daljinsko upravljanje. Garaži se pristupa bez auto-lifta i platformi. Dobra osvetljenost senzorskim svetlom i opremljenost kompletnim sistemom ventiliranjai uklanjanja ugljen-monoksida uz sistem detekcije i sprinkler sistemom za gašenje požara. Garaža je projektovana da zadovolji najviše standarde komfora i bezbednosti.

Infrastruktura

Osnovna škola "Svetozar Marković"

850 m

Privatni vrtić „Čudesna šuma“

200 m

Pijaca Kalenić

1400 m

Dom zdravlja Vračar

1500 m

Neimarski park

800 m

Prodavnica

100 m

Autobus br. 25, 26, 30, 31, 46, 55

300 m

Preporučeni objekti

Sime Igumanova 37 - Novogradnja Vračar Južni Bulevar Na zahtev

Sime Igumanova 37

Investitor: Klipper gradnja d.o.o.
Južni Bulevar 25 - Novogradnja Vračar Beograd Na zahtev

Južni bulevar 25

Investitor: NIKO IMMO doo