Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

City Residence Vračar

CONSTRUCT INVEST doo
Prodato
Cena stanova
Prodato
Investitor
CONSTRUCT INVEST doo
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
2Po+Su+P+5+Ps
Grejanje
Centralno, kalorimetar
Klima
Split sistem
Prozori
Aluminium
Građevinska dozvola ROP-BGDU-17776-CPI-6/2019
Objavljeno (ažurirano)
12.09.2019 (06.10.2021)

Beogradsku prestižnu opštinu Vračar uskoro će ulepšati novi stambeno-poslovni kompleks City Residence Vračar. Na razvoj koncepta projekta je uticala potreba za domom koji zadovoljava savremene zahteve života u Beogradu. Smešten u blizini Hrama Svetog Save i svih drugih zanimljivih centralnih odrednica, pružiće budućim stanarima mnoge različite sadržaje koji će im biti na dohvat ruke, a istovremeno ovaj miran kutak biće sinonim za porodičan i siguran ambijent.

Originalni dizajn i savremena arhitektura izgradnje će zadovoljiti sve potrebe, kako porodičnog tako i urbanog života i dati lokalitetu potpuno novu dimenziju i izgled.

Vrhunski kvalitet završnih radova i opreme, centralna 24-časovna recepcija sa obezbeđenjem, samo su neke od prednosti u kojima će uživati stanari City Residence kompleksa.

Položaj kompleksa omogućava izlaz na dve ulice, i to tako da je pešački i kolski pristup iz ulice Gospodara Vučića i Bjelanovićeve, a do kraja izgradnje planirano je i otvaranje raskrsnice za saobraćaj sa Ustaničkom ulicom. U garažu kompleksa  ulaziće se iz Bjelanovićeve ulice.

Na pešačkoj udaljenosti od zgrade nalaze se: osnovne škole, državna i privatna obdaništa, igraonica, supermarket, pumpa, teretana, stanica policije, pošta, apoteka, kafići i restorani. Ispred same zgrade je autobuska stanica sa direktnom linijom do najužeg centra grada. U neposrednoj blizini zgrade su i druge autobuske i tramvajske stanice koje povezuju sve delove grada.

City Residence Vračar je podeljen na 3 lamele, odnosno ulaza, u okviru kojih će biti savremeno opremljene stambene jedinice - 74 stana, 10 poslovnih apartmana i 4 lokala. Sadrži različite strukture stanova, od jednosobnih do petosobnih odlično uklopljenih u idilično okruženje, a koji su raspoređeni na 5 spratova, sa poslednjim spratom rezervisanim za penthaus.

Zgrada je orijentisana na četiri strane uz dobru osvetljenost stanova. U skladu sa postavljenom arhitekturom projekta planiran je deo oko kompleksa sa žardinjerama i zelenilom koji će dati toplinu i autentičnost.

U zavisnosti od spratnosti i položaja, stanove odlikuje otvoren pogled na Hram, Topčidersko brdo i staro beogradsko jezgro ulice Gospodara Vučića. Posebna pažnja posvećena je detaljima i funkcionalnosti svakog aspekta stanovanja koji su od velikog značaja za udoban život.

Materijali

 • Keramika - Prvoklasna španska porcelaniko i italijanska Marazzi.
 • Parket - Troslojni parket proizvođača Tarkett, kolekcija STEP-Oak Baron Copper XL, L, boja- hrast.
 • Fasadna stolarija - Aluminijumski prozori Bosal visokog kvaliteta sa troslojnim staklom. Aluminijumske roletne na električni pogon. 
 • Sanitarije i baterije - Prva klasa,  proizvođači Villeroy&Boch, Grohe, Ideal Standard.
 • Ulazna vrata - Sigurnosna vrata Bosal sa metalnim profilom praga u furniru drveta, sa širokougaonom špijunkom. Italijanska sigurnosna kasa brava sa zaključavanjem u 3 smera i 6 tačaka, kao i 3 fiksna šipa za blokiranje šarki.
 • Unutrašnja vrata - Krilo vrata sa obe strane obloženo MDF-om, farbano poliuretanskom bojom. Pervajz lajsne od MDF-a, sa skrivenim šarkama i magnetnom bravom.
 • Centralno 24-časovno obezbeđenje.
 • Klimatizacija - Split sistem klima-uređaja renomiranog proizvođača.
 • Grejni sistem - Vrhunski aluminijumski radijatori, sistem kalorimetra za svaki stan uz Rehau cevnu mrežu.
 • Optički kabl -  Za internet konekciju, priključak za kablovsku TV, telefon, interfon.
 • Komforna podzemna garaža sa 3 nivoa i 99 parking mesta je zatvorenog tipa na daljinsko upravljanje. Garaži se pristupa bez auto-lifta i platformi. Dobra osvetljenost senzorskim svetlom i opremljenost kompletnim sistemom ventiliranjai uklanjanja ugljen-monoksida uz sistem detekcije i sprinkler sistemom za gašenje požara. Garaža je projektovana da zadovolji najviše standarde komfora i bezbednosti.

Infrastruktura

Osnovna škola "Svetozar Marković"

850 m

Privatni vrtić „Čudesna šuma“

200 m

Pijaca Kalenić

1400 m

Dom zdravlja Vračar

1500 m

Neimarski park

800 m

Prodavnica

100 m

Autobus br. 25, 26, 30, 31, 46, 55

300 m

Preporučeni objekti

Na zahtev
Nebojšina 49A - Novogradnja Beograd Vračar Na zahtev

Nebojšina 49A i 49B

Investitor: GP GREDA doo