Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Elixir Zvezdara

(063) 753 2230, (063) 655 037
Prodato
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
ELIXIR GROUP
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža i parking mesta u okviru dvorišta
Spratnost
Po+P+4+Ps
Površina stanova
od 53 м²
Klima
Instaliran klima uređaj
Prozori
Aluminijumska stolarija
Građevinska dozvola ROP-BGDU-22154-CPIН-2/2018
Objavljeno (ažurirano)
15.11.2019 (04.05.2022)

Stambeno-poslovni objekat Elixir Zvezdara nalazi se u Beogradu na lokaciji u ulici Matice srpske, na samom početku ulice sa desne strane. Položaj lokacije, dizajn objekta i izbor materijala i boja omogućili su potpuno uklapanje objekta u ambijent i zajedno sa objektima u okolini čini jedinstvenu prijatnu vizuelnu celinu.

Ukupna bruto površina objekta je 6.233 m² i sastoji se od podzemne garaže na jednom nivou ispod zemlje, prizemlja, četiri tipska sprata i povučenog sprata. Zgrada je orijentisana tako da pola stanova ima pogled prema ulici Mlavska a druga polovima prema ulici Matice srpske. Svi stanovi imaju terase, prirodno su osvetljeni i imaju dobru provetrenost. Pešački ulaz u zgradu je iz ulice Matice srpske odakle je i ulaz za automobile za podzemnu garažu kao i za parking koji se nalazi u dvorištu iza objekta.

Zavirite u Elixir Zvezdara objekat sa ukupno neto površinom 5296 m2. Zgrada ima 4 etaže koji su povezani sa dva lifta. Prostori Elixir Zvezdara kompleksa ispunjavaju visoke standardne funkcionalnosti i modernog dizajna. Spoj funkcionalnosti i moderno oblikovanog prostora omogućavaju korisniku prijatan boravak i kvalitetan život. Prilagodite budući dom svojim potrebama i probudićete čula za uživanje u svakom danu. 

Stanovi i lokali Elixir Zvezdara kompleksa su projektovani tako da je prostor maksimalno iskorišćen i konforni za stanovanje i obavljenje svakodnevnih aktivnosti. Prostori su izgrađeni od materijala visokog kvaliteta koji garantuju trajnost i sigurnost. Obezbedite sebi konforan i kvalitetan dom. Elixir Zvezdara – Vaša nova adresa za srećan i udoban život.

Garaža ima ukupno 35 parking mesta a dimenzije svakog parking mesta su 2,50m x 5m. Garaža je opremljena sprinkler sistemom za automatsko javljanje i gašenje požara. Ulazak u podzemnu garažu je preko rampe kojoj se pristupa iz ulice Matice srpske. Ulazak u garažu je kontrolisan preko sistema kartica i istoj će moći pristupiti samo vlasnici parking mesta.

Parking u dvorištu iza zgrade sastoji se od ukupno 21 parking mesta dimenzija 2,50m x 5 m. Ulaz na parking u dvorištu je preko rampe kojoj se pristupa iz ulice Matice srpske. Ulazak na parking u dvorištu je kontrolisan i istom će moći pristupiti samo stanari zgrade.

TEHNIČKI OPIS 

KONSTRUKCIJA

 • Temeljna ploča je od armiranog betona debljine 50 cm a kompletni temelji su
  obezbeđeni šipovima.

 • Međuspratna konstrukcija je puna armirano betonska ploča debljine 22 cm sa predviđenom zvučnom izolacijom  od 2 cm između spratova.

 • Krovna konstrukcija je ravan neprohodan krov sa svim neophodnim hidro itermo izolacijama. Krovni pokrivač je krovna bobičasta membrana. Debljina izolacije je 26 cm.

FASADA

 • Fasadni zidovi se zidaju kao demit fasada sa klima blokom od 30 cm (Klimabloc 30) proizvođača Zorka opeka doo Šabac. Na zidove ide termoizolacija debljine od 8 cm. Na mestima gde je debljina zida 25 cm postavlja se termoizolacija debljine 13 cm.

UNUTRAŠNJA STOLARIJA

 • Sigurnosna ulazna vrata vrhunskog kvaliteta.

 • Unutrašnja vrata duplošperovana sa ispunom, bele boje, sa pervajzima 8 cm.

SPOLJAŠNJA STOLARIJA

 • Spoljašnja stolarija na stanovima će biti od aluminijumskih profila braon boje (RAL 7016), zastakljena dvoslojnim termo staklom (niskoemisiono staklo, 4+16+4); ili od šestokomornih PVC profila sa aluminijskom oblogom sa spoljne strane (braon boja obloge ,RAL 7016) i sa PVC oblogom sa unutrašnje strane (tekstura drveta), zastakljena dvoslojnim termo staklom (niskoemisiono staklo, 4+16+4). Predviđene su roletne bez elektromotora.

 • Spoljašnja stolarija na lokalima i na stepeništu zgrade će biti od aluminijumskih profila braon boje (RAL 7016), zastakljena dvoslojnim termo staklom (niskoemisiono staklo, 4+16+4).

ZAVRŠNA OBRADA PODOVA
 • Podovi u stanovima su obrađeni hrastovim parketom I klase, lakiran sa dva sloja laka za parket.

 • Podovi u sanitarnim prostorijama obrađeni su keramikom I klase proizvođača Zorka keramika doo ili italijanskom i španskom keramikom istog kvaliteta i dizajna.

 • Podovi na lođama i terasama obrađeni su keramikom I klase proizvođača Zorka keramika doo Šabac ili italijanskom i španskom keramikom istog kvaliteta i dizajna.

 • Podovi na lođama i terasama obrađeni su keramikom I klase proizvođača Zorka keramika doo Šabac ili italijanskom i španskom keramikom istog kvaliteta i dizajna.

SANITARIJA

 • U svim kupatilima su predviđene sanitarije extra kvaliteta, od nemačkog proizvođača Grohe ili  švajcarskog proizvođača Laufen.

 • U svim kupatilima predviđeni su ugradni vodokotlići i električni bojleri od 80 litara

GREJANJE I HLAĐENJE

 • U svim stanovima su predviđeni aluminijumski ili panelni radijatori

 • U svim stanovima su predviđene klime LG, Midea, Gree ili sličnog proizvođača visokog kvaliteta

Infrastruktura

Osnovna škola „Marija Bursać“

650 m

Vrtić Lane

600 m

Cvetkova pijaca

1300 m

Dom Zdravlja Zvezdara

1100 m

Park-šuma Zvezdara

600 m

Prodavnica

200 m

Tramvaj br. 5, 6, 7, 14

400 m

Autobus br. 20, 46, 79

300 m

Preporučeni objekti

na zahtev

EAST SIDE

Investitor: EAST SIDE DEVELOPMENT DOO
Podujevska 17-19 - Novogradnja Zvezdara Uciteljsko naselje od 2 471 €/м²
Bulevar Kralja Aleksandra 444 - Novogradnja Beograd Zvezdara Na zahtev