Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju
Prodato
Cena stanova
od 2 300 €/м²
PDV
nije uključen
Investitor
Dumials Invest
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Spratnost
Po+Su+Pr+2+2Pk
Površina stanova
od 63 м²
Grejanje
Centralno, kalorimetar
Prozori
Aluminijumska stolarija
Upotrebna dozvola
Objavljeno (ažurirano)
27.02.2020 (09.08.2022)

DumialS Invest nudi atraktivne lokacije u Beogradu na samo 3 kilometara od centra grada, na opštini Voždovac u delu poznatom kao "Voždovačko Dedinje". Luksuzni stambeni objekat koji je na samo 5 minuta vožnje od Autokomande, odlično povezan sa centrom grada i autoputem.

Lokacija je infrastrukturno maksimalno opremljena i nudi dosta prednosti za život u gradu.
Paralelne ulice Vojvode Stepe i Bulevar oslobođenja sa brojnim linijama gradskog prevoza su na par minuta hoda.
Dok sa jedne strane predstavlja mirno okruženje za život, ona i sadrži sve bitne sadržaje, počevši od dva vrtića u neposrednoj blizini, osnovne škole, pijace. Tu je i 11.beogradska gimnazija i čak 3 fakulteta (Fakultet političkih nauka, Fakultet organizacionih nauka, Saobraćajni fakultet).

U blizini je i Banjička šuma, atletska dvorana, stadion Rajko Mitić sa svojim pratećim sadržajima, a malo dalje i banjički sportski centar. Okruženje nudi i zavidnu ponudu prodavnica, pekara, kaća i restorana, drogerija.

ARHIKTEKTURA

Stambeni objekat je projektovan po najsavremenijim standardima uz upotrebu najkvalitetnijih materijala i opreme, sa posebnim osvrtom na njihov kvalitet i trajnost primene. Objekat ispunjava uslove energetske efikasnosti u svemu u skladu sa Pravilnikom o energetskoj efikasnosti zgrada i poseduje energetski pasoš. Objekat je savremenog izraza, projektovan tako da svojom orijentacijom, funkcionalnom organizacijom i estetikom zadovolji potrebe savremenog korisnika. Stanovi su tipski raspoređeni po vertikali objekta. Na svakom spratu su 3 stana različite površine: dvosobni i dvoiposobni stanovi od 45-65m2 i 102m2., a sastoje se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, trpezarije sa kuhinjom, jedne ili dve spavaće sobe, kupatila i terase.

MATERIJALIZACIJA I OPREMLJENOST

Oprema koja je ugrađena u objekat je vrhunskog kvaliteta. Ulazna vrata na svim stanovima su sigurnosna i zvučno izolovana. Zgrada je opremljena liftom nemačke proizvodnje, interfonom i video nadzorom. Centralno grejanje u objektu je povezano na gas. Ispod pikovanog kamena na fasadi je kamena vuna debljine 12cm, a spoljni i pregradni zidovi su od termoizolacionih blokova. Zajednički hodnici i stepenište su obloženi prirodnim kamenom. Podovi u svim prostorijama su obloženi adekvatnim materijalima u skladu sa namenom prostorije: u sobama i hodnicima stanova primenjen je hrastov parket prve klase,a u kuhinjama i kupatilima – italijanska keramika prve klase. Terase stanova su obložene granitnom keramikom. Stolarija je aluminijumska, prozori su sa troslojnim termoizolacionim staklom i električnim roletnama. Sanitarije u kupatilima su brenda Villeroy&Boch, tuš kabine HUPPE, a baterije i tuševi su renomiranog proizvođača HANSGROHE.

Infrastruktura

Osnovna škola "Filip Filipović"

1600 m

Vrtić Мedin Kutak

300 m

Pijačica

400 m

Zdravstvena stanica „Vojvode Stepe“

750 m

Bajfordova šuma

600 m

Prodavnica

150 m

Tramvaj br. 9, 10, 14

200 m

Autobus br. 33, 47, 48, 401, 402, E9

200 m