Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

KOSA KVART

(011) 22 03 444, (063) 47 91 49
Energoprojekt
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
Energoprojekt
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
Po+P+1+Ps
Površina stanova
od 57 м²
Objavljeno (ažurirano)
16.08.2019 (18.11.2022)

Vaš “novi svet” je izuzetno otkriće - okruženje drugačije od svega što se danas može naći kada tragate za novim domom. Život u dvospratnicama okruženim zelenilom, redak je spoj komfora modernog života i prirodnog okruženja.

KOSA KVART je život u ulazu sa 9 do 18 porodica, život prisnosti, povezanosti, deljenja, mesto za uživanje i druženje sa prijateljima.

KOSA KVART je i topao miris cveća, veseli cvrkut ptica, umirujući šum lišća koje treperi na povetarcu, razdragani dečji smeh - Vaš beg od stresa, mesto za relaksaciju nakon napornog radnog dana, mesto za sigurni igru Vaše dece.

Na obodu modernog i vibrirajućeg Novog Beograda, ovaj miran kvart idealan je dom za osobe svih uzrasta okrenutih vrednostima porodičnog života. Savremeni stanovi različitih struktura, mala spratnost, otvaranje ka zelenim površinama, blizina i dobra povezanost sa sadržajima modernog života, pružaju rešenje za decu, roditelje, bake i deke.

KOSA KVART se nalazi na obodu visoravni Bežanijske kose, sa koje kao na dlanu, vidite Beograd. Smešten u izdvojenom, mirnom delu Bežanijske kose, Vaš “novi svet” je na pešačkoj udaljenosti od svih sadržaja ugodnog i komfornog savremenog života: škola, vrtića, prodavnica, pijace, banke, pošte, crkve.

KOSA KVART je obodna zona Novog Beograda gde će većina Beograđana bar jednom u toku života raditi, gde se kupuje, zabavlja, rekreira, leči, školuje. KOSA KVART je saobraćajno odlično povezan i sa svim značajnim objektima i delovima grada.

KOSA KVART je formiran u vidu dva ćirilična slova “P” koji čini po 6 objekata u nizu sa zasebnim ulazima. Unutar kvarta su forimirane skladne zelene površine. KOSA KVART čini 168 stanova različite strukture od dvosobnih do četvorosobnih.

Moderno dizajnersko rešenje i najviši standardi gradnje odlikuju stanove, koji su projektovani kao dom savremene porodice. Rešenje stanova je iskoristilo sve prednosti dvospratnog objekta i mirnog okruženja: prostore odlukuju velike staklene površine - “panoramski prozori”, koji omogućavaju dobru osvetljenost i provetravanje, dok terase obezbeđuju uživanje u zelenom ambijentu.

Stanovi nestandarne završne visine plafona od 2,90 metara, opremljeni su visokokvalitetnim završnim materijalima i tehničkim sistema u skladu sa planiranom namenom i principima energetske efikasnosti.

Mesto gde su se susreli Kolumbo i Magelan, odličan je izbor za sve generacije: za poslovne ljude, mlade parove, porodice sa decom i seniore - svako ovde može pronaći svoj “novi svet”.

Budite odvažni, povucite pravi potez i obezbedite sebi i svojim najmilijima toplinu i komfor nesvakidašnjeg doma.

Infrastruktura

Preporučeni objekti

Sky Home - Novogradnja Beograd Bežanijska Kosa 7 Na zahtev

Sky Home

Investitor: MAUS INVEST doo