Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju
Cena stanova
na zahtev
PDV
nije uključen
Investitor
Deka Inženjering
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Površina stanova
od 38 м²
Građevinska dozvola ROP-BGDU-36423-CPI-1/2019
Objavljeno (ažurirano)
17.11.2019 (18.11.2022)

Inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, Novi Dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru Beograda. Jedinstveni spoj sofisticirane moderne arhitekture i istorijskih elemenata s kraja 19. veka, Novi Dorćol po ugledu na svetske metropole Njujork i London reflektuje inspiraciju i kreativnost ovog urbanog dela Beograda, stvarajući novu oazu modernog i kvalitetnog života u jezgru Starog grada.

Novi Dorćol nudi stambeni i poslovni prostor površine od oko 100.000 m2, na parceli od 2 ha. Unutar kompleksa će biti na raspolaganju brojni sadržaji poput bazena sa SPA centrom, restorani, vrtići, igraonice i mnoge druge uslužne i prodajne delatnosti.

Stambeni prostor kompleksa Novi Dorćol projektovan je da odgovara raznim životnim stilovima, obezbeđujući udobnost života u urbanom delu grada, uz osećaj privatnosti i veliku funkcionalnost.

Stambene jedinice su strukturalno podeljene u kvadrature različitih veličina, od jednosobnih do petosobnih stanova. Moderne, komforne i jedinstvene stanove odlikuje savremena gradnja, izbor vrhunskih materijala, kao i visok nivo završne obrade, sa posebnim fokusom na energetsku efikasnost.

Budućim stanarima obezbeđujemo udoban život u modernoj, urbanoj oazi, uz blizinu reke, a na dohvat centra grada.

Infrastruktura

Osnovna škola "Vlada Aksentijević"

250 m

Vrtić Skazka

250 m

Bajlonijeva pijaca

650 m

Dom zdravlja Stari Grad

1000 m

Kalemegdan

1500 m

Prodavnica

200 m

Autobus br. 37, 44, E2

200 m

Preporučeni objekti

Dr. Dragoslava Popovića 3 - Novogradnja Palilula Centar od 3 000 €/м²