Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Savada 3

(069) 767 000, (063) 273 318
Cena stanova
na zahtev
PDV
uračunat u cenu
Investitor
Neimar V
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
2Pо+P+9+Ps
Površina stanova
od 75 м²
Grejanje
Centralno, kalorimetar
Klima
Split sistem
Prozori
PVC
Građevinska dozvola ROP-BGDU-33576-CPI-1/2018
Objavljeno (ažurirano)
04.10.2018 (05.08.2022)

Tamo gde se sastaju reka SAVA i ostrvo na reci, ADA. Dok smo mi gradili pojavilo se saznanje da je to dobro. Čak i više od toga. Ono što je dobro, dobro je da se nastavi. I mi smo to uradili. Izgrađena je SAVADA 2. Dalje uz reku. Sa istim ljudima, na pravom mestu. Još nekoliko stotina stanova. 

Sada smo pred izazovom koji se zove SAVADA 3. To je najbolje od onoga što se videlo da je dobro, najbolje od onoga što vidimo da će biti bolje. Teže od toga da se dostigne uspeh, jeste volja da se i dalje bude uspešan.  SAVADA je najbolji primer.

Locirana strateški, povezana vrhunski, SAVADA 3 leži kraj jedne od najstarijih ulica s ove strane reke, danas jedne od najvažnijih saobraćajnica. Lako uočljiva, pogledima privlačna, prava lepota stambenog prostora ušuškana je iza kulisa gradske vreve. Mirne unutrašnjosti i savremene spoljašnosti, svojim vrhovima namiguje nekim od najpoznatijih gradskih centara za biznis, edukaciju, zabavu, rekreaciju, kupovinu.

Pešačkom udaljenošću bliska školama i centrima sa velikim izborom sportskih i rekreativnih aktivnosti. U komšiluku niže supermarkete, tržne centre, poslovne komplekse, restorane. Zaljubljenicima u vožnju bicikla nudi dobru povezanost stazama i bogat izbor destinacija.

Nekoliko minuta dalje, vodi do reke Save i opuštajućeg zelenog raja. A na drugu stranu, malo dalje, do prirodnog prostranstva Zemunskog keja.

Na koju god stranu da se uputiš, SAVADA 3 je start do pregršt izbora. Za istraživanje, za avanturu, za razvijanje tela i uma. Za kvalitetan život.

MATERIJALI I OPREMA

STANOVI
Spoljašnja stolarija: kvalitetni inostrani PVC šestokomorni profili sa troslojnim staklom i vrhunskim okovom, spoljašnja obloga profila je od aluminijuma, ugradjene aluminijumske roletne.

Unutrašnja stolarija: MDF unutrašnja vrata farbana poliuretanskom belom bojom sa skrivenim prvoklasnim okovima i kvakama inostranih brendova

Sigurnosna vrata u stan: Ulazna vrata su visokokvalitetna protivprovalna-blind ram, sa sigurnosnom bravom i specijalnim ključem i više uporišnih tačaka zabravljivanja. Vrata ispunjavaju sve relevantne zahteve vezane za akustiku i bezbednost. Završna obrada krila je furnirani medijapan, obostrano obložen.

Parket: Vrhunski troslojni , prefabrikovani hrastov parket sa MDF parket lajsnom, visine ~8cm

Keramika: inostrane granitne, keramičke pločice renomiranih brendova, na terasama protivklizna granitna keramika

Sanitarije: Ugradni sistem vodokotlića uz prateću sanitarnu galanteriju inostranih brendova, konzolne wc šolje i bidei, umivaonici, ugradne kade, tuš podne rešetke ili nadgradne tuš kade, sanitarna galanterija-jednoručne baterije vrhunskog kvaliteta

Termo i zvučna izolacija svakog stana, u medjuspratnim konstrukcijama i u zidovima ka susednim stanovima i ka zajedničkom hodniku, sve zadovoljava energetski razred B kategorije

Hidroizolacija vrhunskog proverenog kvaliteta renomiranog proizvođača, u svim prostorijama gde je potrebna, kao što su kupatila, toaleti, terase, krovovi

Grejanje: Daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori, u kupatilima sušači peškira

Klimatizacija: Inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.

LOKALI
Prodajni prostor lokala - Razvod instalacija po plafonu, bez završne obrade, zidovi malterisani I pripremljeni za gletovanje, podovi su sa završnom obradom-cementna košuljica.

Toaleti lokala kompletno opremljeni završnim oblogama zidova - keramikom, spuštenim plafonima , sanitarijom i sanitarnom galanterijom- jednoručnim baterijama vrhunskog kvaliteta

Spoljašnja aluminarija - izlozi i prozori od Alu profila renomiranih proizvodjača

Unutrašnja vrata u toalet lokala su od aluminijuma - ispuna u ramu, sa vrhunskim okovom

FASADA OBJEKTA
Svi spoljašnji zidovi su u klasičnom tradicionalnom sistemu gradnje, tzv sendvič zid, sastavljen od giter bloka 19cm, ispuna je termoizolacija 12cm i opeka 12cm sa malterisanjem i bojenjem, ili završna fasadna opeka inostranog proizvodjača.

Ograde na objektu su kombinacija staklenih transparentnih panela ili od bravarije-vertikalni raster sa ojačanom podkonstrukcijom.

PREDNOSTI 

KVALITETAN STAN ZA KVALITETAN ŽIVOT

Kada gradimo, biramo proverene i prirodne materijale. Koristimo pouzdanu opremu i ugrađujemo najsavremenije instalacije. SAVADA 3 potvrđuje pravila. Novi stambeno-poslovni kompleks projektovan je tako da zadovolji visoki B razred energetske klase objekata. Jer je važno da odgovori na zahteve energetske efikasnosti. I pruži najviši nivo kvaliteta stanovanja i radnog prostora.

U korak sa vremenom, SAVADA 3 sadrži i instalacije koje omogućavaju implementaciju smart home sistema. Jer verujemo da inovacije treba prigrliti. I pogledom dosegnuti u budućnost kada će one biti svakodnevica. A opet, ostaviti prostor za lični izbor.

Prilikom odabira dobro je konsultovati i stručnjake. Zato smo za potencijalne i buduće stanare obezbedili profesionalne savete naših arhitekata. Da pomognu prilikom izbora, savetuju oko kupovine i ukažu na mogućnosti tokom izgradnje stana. Jer stan je naš centar. Polazna tačka svakog dana. Izabrati pravi, korak je koji vodi ka kvalitetnom i zadovoljnom životu.

DVORIŠTE JE TVOJ DVOR

Na dvorište gledamo kao na ogledalo doma. Ono odaje prvi utisak, oslikava način života. Zato smo mu poklonili posebnu pažnju. I kreirali prostor u skladu sa savremenim ritmom. Okruženje koje zrači energijom. Inspirativni ambijent koji poziva na igru, druženje i opuštanje.

Jer to je mesto koje će dočekivati goste, i još važnije zbližavati domaćine. I verujemo, rađati i negovati prijateljstva. A to je ono najvrednije što imamo da ponudimo. Prostor koji će spajati i zbližavati. Biti sinonim za dobru energiju. I još važnije, dobre ljude.  

 

STAN JE TAMO GDE SE STANE 

U dnevnoj sobi se zbližavamo sa porodicom i prijateljima, u njoj stvaramo uspomene. Onda uspomene uramljujemo kao fotografije i dodajemo ukrase koji podsećaju na doživljaje. Dnevnu sobu kroz život menjamo, ali čuvamo ono najbitnije. U tom maniru, ugradili smo najkvalitetniju stolariju i vrhunski hrastov parket. Jer ono najkvalitetnije tokom godina treba da ostane isto.

Kuhinja nas okuplja, u njoj hranimo telo i duh. Tu se krčkaju anegdote. Tu nastaje dom. I čarolija koja nas uvek njemu vraća.

Ovde se postaje, ovde se raste. Zato smo dečiju sobu ušuškali, ali i okrenuli ka svetlosti koja inspiriše. Jer treba da razvija maštu i pronalazi talente. Da neguje bezbrižnu igru malih, i isprati rast velikih ljudi.

Dobar san je dobar start svakog dana. A za stvarno dobar san je potrebna udobnost. I još više sigurnost. Sigurnost da se opustiš, i prepustiš snovima. Jer su snovi početak svakog uspeha. A uspeh potvrda da je ono što radiš dobro.

Manja i veća, kupatila smo dizajnirali u modernom stilu. Pri kreiranju birali keramiku vrhunskog kvaliteta. Zato što kupatilo treba da bude oaza mira. Simbol brige o sebi. Kutak za ulepšavanje i prepoznavanje bolje verzije sebe.

Infrastruktura

Osnovna škola "Borislav Pekić"

1200 m

Vrtić Mladenac

900 m

Bežanijska Pijaca

1400 m

Dom zdravlja Novi Beograd

1500 m

Prodavnica

300 m

Autobus br. 45, 71, 82, 601

150 m

BG Voz br. 1

1000 m

Preporučeni objekti

Belim Garden - Novogradnja Novi Beograd od 2 500 €/м²

ELIXIR GARDEN

Investitor: ELIXIR GROUP