Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

THE RESIDENCES AT THE ST. REGIS BELGRADE

0800 300 888
Belgrade Waterfront
Cena stanova
od 6 664 €/м²
Investitor
Eagle Hills
Rok završetka radova
12.2020
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
42
Površina stanova
od 74 м²
Građevinska dozvola ROP-MSGI-34886-CPA-7/2017
Objavljeno (ažurirano)
15.11.2018 (18.12.2020)

Nadahnute prirodom, The Residences at the St. Regis Belgrade su izvrsne, prefinjene i otmene u svakom detalju. Pažljivo odabrana umetnička dela, jedinstvena građa i materijali celog kompleksa inspirisani su veličanstvenom rekom Savom, istorijskim delom grada i njegovim okruženjem. Prirodni tonovi stvaraju bezvremeno i prijatno iskustvo, a bronzani delovi istaknuti su kako bi se oživela uobičajena stambena unutrašnjost. Za ljude koji provode dan u užurbanom gradskom ritmu, ovi stanovi sa visokim stepenom funkcionalnosti, skrojeni po meri stanara, biće sigurno utočište.

Zlatna vrata The Residences at The St. Regis Belgrade otvaraju se samo za vas. Počevši od 14. sprata, stambene jedinice biće slobodne za one koji žele da žive na ovoj adresi sa privatnim ulazom i St. Regis portirom. The Residences at The St. Regis Belgrade je okarakterisan izvrsnim dizajnom čiji se luksuz oslikava u svakom detalju. Stanovi pružaju vrhunsku funkcionalnost i predstavljaju oazu mira za one koji veći deo dana provode u gradskoj džungli. Stanari mogu da se dovezu svojim automobilom do suterena, čiji dizajn podseća na ulaz koji se nalazi u prizemlju. Hodnik suterena poznat je po svojim zidovima obogaćenim srebrnim
gredama i apstraktnim šarama utisnutim u metal. 

Smešten u 42-spratnoj Kuli Beograd, St. Regis Belgrade nudi privilegovan način života. Sa preko 168 metara visine, sadrži 220 luksuznih stanova koji će imati pogled na reku Savu i Kalemegdansku tvrđavu. Ušuškani u samom centru Beogradske nove prestižne kule, nalaze se Grand Collection stanovi The Residences at The St. Regis Belgrade hotela. Odaberite jedan od 16 nivoa izvanrednog stila, bilo da je jednosoban, dvosoban ili trosoban stan. Besprekoran dizajn, nezaboravan pogled, svež vazduh, osećaj prestiža i slobode: Grand Collection stanovi na visokim spratovima nude jedinstveno stambeno iskustvo na najbojoj Beogradskoj lokaciji, na samoj obali reke.Unutar svakog Grand Collection stana, fantastični prozori koji se protežu od poda do plafona okružuju sobu panoramskim pogledom, ispunjavajući stan prirodnom dnevnom svetlošću, a noću pružajući nezaboravan pogled. Moderno uređena kuhinja kao i prijatno kupatilo su opremljeni elegantnim i kvalitetnim elementima, uključujući atraktivne ormariće i kamene površine. Svaki milimetar Grand Collection stanova je izgrađen po najvišim standardima koji premašuju sva vaša očekivanja.

The Residences at The St. Regis Belgrade pruža pristup svim hotelskim sadržajima. Iskusite ljubaznost i efikasnost hotelskog osoblja St. Regis hotela koje će uvek dati sve od sebe da odgovori na sve vaše potrebe. Privilegovani način života zahteva personalizovani izraz luksuza i pažnje, a niko neće bolje odgovoriti vašim potrebama od St. Regis batlera. Ni jedan zahtev se ne zanemaruje i održava se stogodišnja tradicija izvrsnosti i posvećenosti iskustvu koje prevazilazi sva očekivanja. Kao stanar u The Residences at The St. Regis Belgrade, imaćete neograničen pristup prvoklasnim uslugama i prostorijama hotela, kao što je soba sa mermernim bazenom i pogledom na grad, opuštajuća sauna i sobe za masažu, kao i vrhunski opremljena teretana. Privlačna suptilnost dizajna sobe za masažu je čini jedinstvenim prostorom za opuštanje. Ugodite svojim čulima fantastičnom uslugom spa centra The St. Regis Belgrade hotela, sve u krugu svog privatnog doma.

Infrastruktura

St. Regis Belgrade je udaljen svega 15 minuta vožnje od aerodroma, nalazi se u krugu od 2 kilometra od novog poslovnog centra i svega je nekoliko koraka od samog centra grada.

Škola

500 m

Vrtić

150 m

Pijaca

800 m

Dom zdravlja

1000 m

Park

50 m

Prodavnica

50 m