Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju
Prodato
Cena stanova
od 2 700 €/м²
PDV
nije uključen u cenu
Investitor
JUGOGRADNJA doo
Rok završetka radova
12.2019
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
2Po+P+4+Pk
Površina stanova
od 81 м²
Građevinska dozvola ROP-BGDU 18682-CPI-6/2019
Objavljeno (ažurirano)
12.03.2019 (07.02.2022)

Stambeno-poslovni objekat, spratnosti 2Po+P+4+Ps,  u ulici Vladetina kod Central Garden-a, koji se sastoji od 10 stanova, lokala i ima parking mesta u podzemnoj garaži.

LOKACIJA

U mirnom delu grada, na obodu centralne zone grada sa svim neophodnim sadržajima najvišeg ranga u neposrednoj blizini kao što su otvoreni i zatvoreni bazen Tašmajdan na oko 500 metara, park Mali Tašmajdan na oko 400 metara, tržni centar Zira na 100 metara, škola Starina Novak na 200 metara, restoran Lorenco & Kakalamba na 30 metara, podzemna stanica metroa na 400 metara, autobuske stanice više linija na 100m.

OPREMLJENOST

Sam objekat se realizuje kao gradski objekat visoke kategorije koji pored savremene arhitekture i visokog nivoa funkcionalnog kvaliteta nudi veoma kvalitetnu i savremenu opremljenost. Svi stanovi su opremljeni najsavremenijim materijalima koji garantuju visok kvalitet opremljenosti i visom nivo estetike. Sanitarni elementi su renomiranog proivođača porcelana " Villeroy&Boch", keramičke obloge proizvođača "Marazzi" i "Porcenalosa", armaturni sanitarni elementi "Grohe", aluminijumska stolarija "Schucco" sa termoprekidom. Stolarija će biti ugrađena kombinacija aluminijum drvo. Unutrašnja stolarija furnirana vrata. Pored mogućnosti ostvarivanja posebnih zahteva u opremljenosti svakog od stanova, objekat je opremljen infrastrukturom neophodnom za realizaciju siatema "Pametne kuće" kojim je moguće upravljati sistemom grejanja, hlađenja, osvetljenja, bezbednost, roletnama i drugo.

Svi zidovi su zidani termo blokom ( spoljašnji i između stanova i hodnika) koji pruža dodatni komfor.

Fasada je termoizolovana kamenom vunom. Deo fasade je obložen listel opekom, deo je malterisan preko rabica.

Sva predviđena oprema je najviše klase ( keramika, parketi, stolarija i aluminarija)

ENERGETSKA EFIKASNOST I KOMFOR STANOVANJA

Objekat se realizuje kao energetski efikasan kako bi komfor stanovanja bio na najvišem nivou a istovremeno bi troškovi grejanja i hlađenja bili veoma niski. Pored toga slojevi fasadnog zida i prozorski sistemi garantuju veoma dobru zvučnu izolaciju i mogućnost zasenčenja od sunca. Svaki od stanova ima mogućnost ugradnje sistema prečišćavanja i jonizacije vazduha, čime bi se obezbedilo da objekat u srcu grada ima vazduh koji odgovara najvišem kvalitetu planinskog vazduha. 

FUNKCIONALNOST

Počev od vrlo udobno formiranog ulaznog foajea u stilu butique hotela iz kojeg se pristupa podzemnim nivoima garaže i liftovskoj jedinici koja vodi do stanova. Mali broj stanova garantuje visok nivo stanovanja sa optimalnim brojem stanovnika visoke društvene kategorije.

ARHITEKTURA

Arhitektonski izraz eksterijera objekta je svakako budući reper u širem ambijentu ovog stambenog dela centralnr zone grada. Sa jedne strane se uklapa u postojećenizgrađeno urbano tkivo dok sa druge strane predstavlja veoma naprednu ali umerenu skulptoralnu sliku u prostoru koja definiše nove vrednosti u stambebim objektima u ovoj zoni. Veoma primereno entererijersko uređenje ulaznog foajea sa udobnim sedenjem i prostorom za relaksaciju i prostor za socijalizaciju stanara kao i veoma pažljivo obrađeni prostori između stanova sa slikama, ambijentalnim osvetljenjem i prijatnom i udobnom obradom enterijera. Svaki od stanova se nudi u tri osnovna savremena tipa obrade enterijera zavisno od senzibiliteta budućih vlasnika stanova kako bi se maksimalno iskoristio kvalitet kako funkcionalnog rešenja objekta tako i prilike u dugoročnom osećaju zadovoljstva tokom boravka u svakom od delova stana odnosno objekta.

MATERIJALIZACIJA

Arhitektonski izraz je u skladu sa namenom, karakterom i vremenom u kome objekat nastaje i savremenim tendencijama u projektovanju i izgradnji ove vrste objekata.

Planirana arhitektura se svojim osnovnim volumenom neće umnogome razlikovati od objekata koji su izgrađeni sa građevinskom dozvolom u širem okruženju kada se govori o volumetriji, međitim svojom materijalizacijom i finom podelom fasadnih ravni i arhitektonskih detalja ima za zadatak da unapredi ambijent u kojem se nalazi.

Materijalizacija fasadnih zidova je prilagođena konstrukciji objekta i predlaže se mineralna vuna ili drugi negorivi izolacioni materijali uz formiranje završne fasadne obrade od listela opekarskih proizvoda(cigle) u prirodnim terakota tonovima, u kombinaciji sa glatko malterisanim površinama bojenim akrilnom bojom u boji po izboru projektanat ( antracit). Materijali su odabrani tako da zadovolje sve uslove protivpožarnosti i visokog stepena energetske efikasnosti. Zid je od termobloka 20 cm sa oblogom od kamene vune u sloju 10 cm + listel prirodna opeka debljine 2 cm.

Pregradni zidovi su od termo bloka i pune opeke, u zavisnostu gde se nalaze:

 • Zid između dva stana: termo blok 10+kamena vuna 5 cm+termo blok 10 cm
 • Zid između stana i hodnika: termoblok 20 cm+kamena vuna 3 cm+vatrootporni gips 2x 1.25cm
 • Zid oko kupatila, kuhinje gde se kače elementi(kuhinja bojleri..) puna opeka 12 cm
 • Zid između dve sobe: termoblok 10 cm

Unutrašnji zidovi se malterišu, gletuju i boje disperzivnom bojom. U toaletu predviđa se oblaganje granitnom keramikom.

KROVNA KONSTRUKCIJA I HIDROIZOLACIJA

Krov je projektovan kao ravni neprohodni krovo sa finalnom završnom obradom hidroizolacijom- sika membranom. Krovna konstukcija je istovetna kao i ostale međuspratne konstrukcije i realizuje se kao puna AB ploča. Predviđa se hidroizolacija slobodno položena preko sloja za pad i tvrdih ploča kamene vune debljine 22cm. Kao hidroizolaciju je moguće postaviti membrane tipa PVC, EPDM ili SBS trake .

Hidroizolacija ima zaštitu od UV zračenja, otporna na termičke promene od -25 ºC do +100 ºC i  po hidroizolaciji se  može obezbediti povremeni pristup otvorima na krovu radi obezbeđenja i servisiranja. Predviđena hidroizolacija je otporna na mehanička habanja.

Projektom je predviđeno postavljanje hidroizolacije u

 • sanitarnim čvorovima, kuhinjama, tehničkim podstanicama i garaži
 • na obodnim zidovima, pločama na tlu i pločama platou objekta
 • na prohodnim terasama na povučenom spratu kao i na svim terasama po spratovima na objektu

 

UNUTRAŠNJA I SPOLJNA OBRADA POVRŠINA

 

Podovi

 • U stanovima po sobama parket natur klase, a u kuhinjama i kupatilima granitna keramika
 • U vertikalnim i horizontalnim komunikacijama podovi su od granitne keramike

Zidovi

 • U stanovima disperzivne boje, granitna keramika u sanitarnim čvorovima i kuhinjama
 • U vertikalnim i horizontalnim komunikacijama disperzivna boja + granitna keramika u lobiju gde se nalazi lift

Plafoni

 • U stanovima disperzija u sobama, spušteni plafon (monolitna gips karton ploča) u kupatilima
 • U vertikalnim komunikacijama disperzivna boja, a u ulaznom holu i horizontalnim komunikacijama planiran je spušteni plafon od gipskartonskih ploča

Spoljna stolarija

 • Drvo-aluminium; drvo kao materijal enterijera i aluminijum kao spoljna zaštita drvenih elemenata
 • Zastakljivanje troslojnim  staklima
 • Okretno nagibni okovi vrhunskih, svetskih proizvođača sa roletnama na motorni pogon

Unutrašnja stolarija

 • Ulazna metalna sigurnosna vrata: krilo vrata od metalnih profila i lima sa specijalnom zvučnom ispunom obostrano furnirana masiv furnirom. Štok od kutijastog profila sa drvenom ispunom Opšiv štoka, završne lajsne i maska iznad vrata furnirana masiv furnirnirom
 • Okov vrhunskih, svetskih proizvođača i sa bravom od 4+1 cilindra
 • Unutrašnja vrata: krilo vrata od laminirane drvene lamelice obostrano obložene medijapanom lakirana poliuretanskim lakom na vodenoj bazi, ili vertikalno i horizontalno furnirana masiv Hrastom, orahom,jasenom ( po izboru projektanta)
 • Okov vrhunskih, svetskih proizvođača i magnetna brava (BOSAL)

Infrastruktura

Osnovna škola "Starina Novak"

250 m

Vrtic Sunčica

600 m

Paliluska pijaca

700 m

Dom zdravlja "Dr Milutin Ivković"

450 m

Tašmajdan

400 m

Super Vero

400 m

Trolejbus br. 28, 40

350 m

Tramvaj br. 2, 3, 5, 12

350 m

Autobus br. 25, 25P, 27, 32, 33, 48, 65, 66, 74, 77, 79

400 m

Preporučeni objekti

Dr. Dragoslava Popovića 3 - Novogradnja Palilula Centar od 3 000 €/м²
na zahtev

Green Residence

Investitor: BS Investment Group