Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Vojvode Stepe 47

(064) 933 60 00
DUNAV INVEST doo
Prodato
Cena stanova
na zahtev
Investitor
DUNAV INVEST doo
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
Po+Su+P+4+Ps
Površina stanova
od 41 м²
Građevinska dozvola ROP-BGDU-11463-CPIН-2/2019
Objavljeno (ažurirano)
20.09.2019 (01.02.2022)

Objekat na uglu ulica Vojvode Stepe br.47 i Bože Jankovića br. 1, predstavlja novi stambeno – poslovni objekat, spratnosti Po+Su+P+4+PS, na opštini Voždovac. Objekat svojim dizajnom, kvalitetom, strukturom stanova kao i opremom, prati nove standarde u izgradnji ovakvog tipa rezidencijalnih objekata.

Pogodan položaj objekta omogućava odličnu vezu sa ostatkom grada putem tramvaja i autobuskih linija javnog gradskog prevoza (14,33,9,69).

Pešački pristup objektu omogućen je iz ul.Vojvode Stepe, dok je kolski pristup objektu omogućen iz ul.Bože Jankovića.

Poslovni prostori projektovani u prizemlju objekta i na galerijskom delu koji doprinosi atraktivnosti kompletne etaže, orijentisani su ka ulici Vojvode Stepe.

Projektno rešenje stambenog dela objekt daje mogućnost izbora kupcima jer je ponuda raznolika, sastoji se od 29 stambenih jedinica kvadratura od 41.72m2 - 106.74m2. Od ukupno 6 stambenih jedinica po etaži, budući kupci mogu da biraju stanove orijentisane ka uličnoj strani objekta kao i ka dvorišnoj mirnijoj strani , u skladu sa svojim potrebama i meri.

Objekat ima podzemne garaže sa 47 parking mesta u dva nivoa, kojima je pristup omogućen grejnom rampom do nivoa suterena, potom do nivoa podrumske garaže. Pored standardnih parking mesta obezbeđena su i parking mesta rešena putem sistema klackalica Data Sheeat Wohr Parklift 440 sistem parkiranja 2 automobila na 1 mestu.

Fasadni zidovi objekta, tako zvani sendvič zidovi od Thermo Block-a, kamene vune i FunderMax-a kao završne obloge na fasadi. Stolarija je aluminijum-drvo, sa troslojnim niskoemisionim staklom, alumunijumskim električnim roletnama i komarnicima. U objektu je planirano podno grejanje u svim prostorijama stambenih jedinica, sa završnom podnom oblogom troslojnog hrastovog parketa, dok je hlađenje rešeno putem sistema Fan Coil-a smeštenih u spuštenim plafonima hodnika. Kompletan sistem regulisan je toplotnim pumpama. Na ulazu u stanove nalaze se sigurnosna vrata od FunderMAX-a. Keramika u kupatilima i kuhinjama italijanskog proizvođača Marazzi. Holovi objekta obloženi atraktivnim mermerom, terase granitnom keramikom, a ograde kaljenim staklom u atraktivnoj nijansi.

Uz kvalitet konstrukcije i materijala, glavni kvalitet ovog objekta je u funkcionalnosti i prostornom rasporedu stanova i ostalih prostorija koji svojom organizacijom pružaju maksimum životnog prostora budučim vlasnicima.

 

Infrastruktura

Osnovna škola "Karađorđe"

250 m

Vrtić "Diznilend"

300 m

Pijačica

600 m

Dom zdravlja Voždovac

1300 m

Spomen park „Topovske šupe”

350 m

Prodavnica

300 m

Tramvaj br. 9, 10, 14

750 m

Autobus br. 33, 47, 48, 401, 402, E9

300 m