Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Vrtovi Ceraka

(063) 10 30 325
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
FINVEST doo
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
3Po+Su+P+9
Površina stanova
od 42 м²
Grejanje
Gas, po potrošnji, centralni termostat u stanu
Klima
Klima uređaj
Prozori
Aluminijumska stolarija
Građevinska dozvola ROP-BGDU-36925-CPI-5/2021
Objavljeno (ažurirano)
13.04.2022 (18.11.2022)

Vrtovi Ceraka su prvi stambeno-poslovni kompleks zatvorenog tipa u ovom delu grada. Zato smo standarde postavili visoko.

Zamislite 6.000m2 zelenih i površina sa parternim uređenjem – i svoj dom u takvom okruženju. Sa jedne strane kaskadna forma otkriva vam pogled ka Avali i Šumadiji; sa druge vas mame obrisi Fruške gore. U sredini prostor otvoren za uživanje, za vas i vaše posetioce. Tako je ostvarena ključna vrednost Vrtova Ceraka: spoj savremenih arhitektonskih rešenja i pejzaža koji prirodno proširuju vaš životni prostor.

Kompleks će svojim stanarima obezbediti i brojne dodatne pogodnosti na dnevnom nivou, sve potpuno bezbedno jer je pristup objektu i vrtovima danonoćno kontrolisan. Pažnju smo poklonili svakom detalju, da biste vi neometano uživali.

Bezbrižnost
Predvideli smo posebne mere sigurnosti koje će stanarima pružiti bezbrižnost: kartični pristup objektu, video nadzor ulaza, holova i spoljnih platoa, ulaza u garažu, fizičko obezbeđenje kompleksa. Pristup dvorištu omogućen je samo stanarima, pa bez brige možete svoje mališane da pustite da uživaju na igralištima osmišljenim samo za njih.

Privatni prostori za uživanje
Vrtovi Ceraka kriju poseban kutak za svakoga. Od zelenih mirnih oaza idealnih za šetnju ili piknik sa najmilijima, do prostora koji će zaokupiti pažnju najmlađih. Predviđena su posebna igrališta za mališane, ali i avantura kutak za one starije.

Za posebnu atmosferu zadužene su krovne terase – idealna mesta za opuštanje uz dobru knjigu, partiju šaha sa komšijom ili maštanje uz nezaboravan pogled.

Podrška zdravom životu
Fitnes centar u okviru samog kompleksa znači da nema više izgovora za preskočen trening. Za one koji više vole aktivnosti pod vedrim nebom, planirana je i teretana na otvorenom, a trim staze Košutnjaka udaljene su svega nekoliko stotina metara.

Nadohvat ruke
Brojne na dnevnom nivou neophodne obaveze moći ćete da završite u okviru samog kompleksa, jer su različite uslužne delatnosti dostupne u okviru poslovnog dela objekta, poput supermarketa i pekare, ali i mnogih drugih.

Garaža
Parkiranje u okviru kompleksa obezbeđeno je u podzemnim etažama sa dvosmernim pristupnim rampama i prilazima kroz četiri ulaza-izlaza. Kompleks poseduje više od 600 standardnih parking mesta. Saobraćajno rešenje garaže omogućava lako kretanje, a uz kartični pristup i video nadzor ulaza, vaše vozilo će biti na sigurnom. Kada parkirate automobil, liftom direktno iz garaže stižete do svog stana.

Poslovni prostor
U okviru kompleksa nalazi se 30 lokala različitih površina, pogodnih za različite vrste delatnosti. Lokali su smešteni u prizemnom delu objekta i imaju poseban spoljni pristup.

Infrastruktura

Osnovna škola „Ujedinjene nacije“

1000 m

Dečiji vrtić „Gaj“

400 m

Vidikovačka pijaca

600 m

Vojnomedicinski centar

400 m

Park

300 m

Prodavnica

100 m

Tramvaj br. 23, 37, 50, 53, 89, E2, E5

50 m

Preporučeni objekti

Top Hill Vidik - Novogradnja Beograd Vidikovac od 2 100 €/м²

TOP HILL VIDIK

Investitor: FORZA PROPERTIES doo