Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
Zen Hill doo
Rok završetka radova
12.2022
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
2Po+P+2+Ps
Površina stanova
od 34 м²
Grejanje
Toplotne pumpe
Klima
Toplotne pumpe
Prozori
Aluminium-drvo
Građevinska dozvola ROP-BGDU-21406-CPIH-9/2019
Objavljeno (ažurirano)
14.06.2022

Stambeni objekat ZEN HILL, smešten u mirnom kraju nadomak samog centra Zemuna, zadovoljava najviše lokacijske kriterijume savremenog života. Objekat se gradi u novom modernom stambenom bloku, smeštenom između ulica Dobanovačke, Cara Dušana, Dobrovoljačke i Svetotrojčine, na uglu novoizgrađenih ulica.

Svi delovi grada su lako dostupni, zahvaljujući odličnoj putnoj mreži, kao i dobroj povezanosti lokacije linijama gradskog prevoza. U neposrednoj blizini objekta Zen Hill je i buduća druga linija beogradskog metroa sa stanicom kod stadiona Zemun.

Stanovi

Zen Hill poseduje 72 stambene jedinice, strukture od jednosobnih do četvrosobnih. Za one koji žele da priušte sebi dom koji će im pružiti maksimalni užitak, u ponudi je i:

  • 12 stanova sa privatnim dvorištima (površine od 35m2 do 87m2)
  • 18 penthouse jedinica (na povučenom spratu, sa korisnom visinom plafona 2,80-3,00m)

 

Vizija koja je utkana u objekat Zen Hill je premium kvalitet stanovanja, a put ka ostvarenju te vizije započet je odabirom isključivo visokokvalitetnih, izdržljivih materijala.

Garaža

Garažna mesta su obezbeđena u dve odvojene podzemne garaže sa grejanim pristupnim putem, kao i na spoljnim parking mestima na parceli objekta, tako da će više nego dovoljan broj parking mesta zadovoljiti sve potrebe kako stanara, tako i njihovih gostiju.

Bezbednost

Zen Hill je projektovan kao objekat sa jednim ulazom, gde će se nalaziti centralna tačka za upravljanje bezbednošću zgrade i stanara. U ulaznom holu predviđena je recepcija sa fizičkim obezbeđenjem, dok će sam ulaz biti obezbeđen video-interfonskom instalacijom.

Video nadzor će pokrivati spoljašnjost zgrade i zajedničke prostorije – hodnike, liftove, garaže, spoljašnju igraonicu za decu.

 

Investitor projekta je Zen Hill d.o.o, a generalni izvođač radova je kompanija INKOP d.o.o. koja više od tri decenije čuva vrednosti porodičnog biznisa - kvalitete, sigurnost, poverenje, odgovornost i domaćinsko poslovanje. Ekskluzivni zastupnik prodaje je kompanija CBRE (Reg. br 962).

Infrastruktura

Osnovna škola „Gornja Varoš“

400 m

Pivatna predškolska ustanova „Trešnjica“

1100 m

Zemunska pijaca

1200 m

Kliničko bolnički centar Zemun

1000 m

Zemunski kej

1300 m

Aroma

100 m

Autobus br. 17, 73, 84, 703L1, 704, 704N, 705, 706, 706N, 707

300 m

Preporučeni objekti

Zlatiborska 5 - Novogradnja Beograd Zemun
Lokacija u pripremi
Na zahtev

Zlatiborska 5

Investitor: -
Pregrevica Lux - Novogradnja Beograd Zemun od 2 880 €/м²