Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Bulevar Kralja Aleksandra 444

(064) 882 40 77
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
Omorika stil doo
Rok završetka radova
12.2022
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža i parking mesta u okviru dvorišta
Spratnost
Pо+Su+P+4+Ps
Površina stanova
od 49 м²
Grejanje
Etažno grejanje
Klima
Klima uređaj
Prozori
Drvo-aluminijum
Građevinska dozvola ROP-BGDU-38660-CPI-6/2020
Objavljeno (ažurirano)
17.07.2020 (25.11.2022)

Ovaj moderan objekat će biti izgradjen po najvišim standardima i najvećem kvalitetu gradnje.
Konstrukcija objekta izvodi se od vertikalnih i horizontalnih AB elemenata ( pune AB ploče) zazidana termo blokom.
Krovna konstrukcija se izvodi od betona , izolacija od staklene vune sa vazdušnom membranom a krovni pokrivač će biti lim.U spoljnom omotaču objekta predvidjena je termoizolacija : stiroporom 10cm + kamena vuna.
Obrada fasade je kombinacija granit + demit + fundermax fasada u drvenom dekoru. Terase će biti ogradjene kaljenim staklom u braon boji.Objekat će biti osvetljen sa svih strana LED rasvetom, kako spolja tako i u centralnom i celokupnom stubistu. Stanovi su projektovani tako da je obezbedjena maksimalna osvetljenost. Svetla visina stambenog prostora je 275cm od gotovog poda. Spoljna stolarija je drvo aluminijum profil 92mm+aluminijumska obloga sto ukupno iznosi 132mm, sa niskoemisionim staklom (unutra je drvo farbano „ILVA“ bojama na vodenoj bazi a spolja plastificirana aluminijumska obloga ) sa termotizolovanom roletnom na elektro motor sa prekidačem i pripremom za komarnik. Unutrašnja špaletna prozora i balkonskih vrata je oblozena drvenom oblogom za zid sa maskom za roletnu. Unutrašnja vrata su od medijapana furnirana prirodnim furnirom Hrasta sa gravurom po modelu PFS30, bojena u bezbojni lak, sa trodelnim stokom , pervajz lajsnama sirine 10cm, visina vrata je 220cm. Ulazna vrata u stanove su protiv provalna „OneTouch Lock“ sa drvenom oblogom zida i pervajz lajsnama širine 10cm-14cm, sa ugraviranim brojevima stana. U objekat će biti postavljena elektrogalanterija marke „Aling “(modularni program), parket „S“ klase , sanitarija Italijanskog proizvodjača kao i keramika. U kupatilima će biti postavljeni Geberiti, staklene Tuš kabine sa keramičkom rešetkom. Grejanje je predvidjeno kao etazno sa aluminijumskim radijatorima marke „GLOBAL“ i elektro kotao „Vaillant“. U svakom stanu će biti ugradjen klima uredjaj. Zidovi u stanovima će biti obojeni akrilnim-vodoperivim bojama. U centralnom stubišnom delu zgrade biće uradjene dekorativne tehnike , kao i staklena ograda od kaljenog stakla i granitna gazišta i podesti. Objekat će imati dva električna lifta marke „KLEEMANN“. Video nadzor koji će biti povezan na kablovsku mrezu koja će se izvesti u svim stanovima , garažnim mestima i parking mestima oko samog objekta. Objekat poseduje pravosnažnu Gradjevinsku dozvolu broj: ROP-BGDU- 38660-CPI-6/2020 , potvrdu o izmirenoj Direkciji I prijavu radova.

Infrastruktura

Objekat se nalazi u ulici: Bulevar Kralja Aleksandra broj 444, na katastarskoj parceli broj 21891 KO Zvezdara sa kolskim pristupom iz ulice Ivana Gradnika preko katastarske parcele 10951/1 KO Zvezdara, Beograd; preko puta stare okretnice tramvaja i Djak sport Outlet centra. U blizini je Ustanička ulica gde je glavno - početno stajalište tramvaja i autobusa. Ulica u kojoj se nalazi objekat je urbana sa odlicnom infrastrukturom, tacno kod objekta je tramvajska i autobuska stanica u oba smera.
U neposrednoj blizini objekta su privante i drzavne Predškolske ustanove, osnovne škole:” Marija Bursac”, “Jelena Cetkovic”, “Ćirilo I Metodije”, “Veljko Dugoševic”, sportski centar” Olimp” sa otvorenim bazenima, novo otvoreni “Beo Shoping centar” i ” Aviv centar Konjarnik”. Takođe u blizini objekta je i Cvetkova pijaca , Dom Zdravlja” Zvezdara” i Gradska bolnica” KBC Zvezdara”

Osnovna škola "Marija Bursać"

1000 m

Vrtic Koloseum

600 m

Cvetkova pijaca

1100 m

Dom zdravlja Zvezdara

1000 m

Park-šuma Zvezdara

1000 m

Prodavnica

100 m

Tramvaj br. 6, 7, 14

50 m

Autobus br. 20, 309

50 m

Preporučeni objekti

na zahtev

EAST SIDE

Investitor: EAST SIDE DEVELOPMENT DOO
Aster Park - Novogradnja Beograd Zvezdara Na zahtev

ASTER PARK

Investitor: MD Invest doo
Podujevska 17-19 - Novogradnja Zvezdara Uciteljsko naselje od 2 471 €/м²