Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Bulevard

(062) 277 778
SEVEN INVEST doo
Prodato
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
SEVEN INVEST doo
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
Po+Su+P+6+Ps
Površina stanova
od 123 м²
Grejanje
Centralno, kalorimetar
Klima
Klima uređaj LG
Prozori
Drvo-aluminium
Građevinska dozvola ROP-BGDU-6763-CPIH7/2019
Objavljeno (ažurirano)
16.03.2020 (01.02.2022)

Stambeno poslovni objekat Bulevard predstavlja spoj moderne arhitekture, vrhunskog kvaliteta i izuzetne lokacije. 
Bulevard je luksuzan stambeni objekat, izgrađen od savremenih materijala svedene forme koji ističe eleganciju životnog prostora. Osmišljen je sa ciljem da Vam omogući da svakoga dana uživate u komforu sopstvenog doma, bez kompromisa kada se radi o kvalitetu.
Bulevard zauzima površinu od 9.976m2 sa 94 stambene jedinice.
Oblik i veličina zdanja su projektovani tako da se u najvećoj mogućoj meri iskoriste prednosti koje lokacija nudi. Idealna osunčanost, provetrenost i orijentacija dnevnih i noćnih zona u skladu sa stranama sveta doprinose visokim standardima komfornog porodičnog života.

Izgled objekta je osmišljen po ugledu na vodeće svetske trendove stanogradnje, pritom insistirajući na vrhunskom kvalitetu materijala i gradnje. Sve od veličine stambenih jedinica, funkcionalnosti prostorija u njima, pa do najsitnijih detalja finalne obrade, podredili smo i prilagodili Vašim potrebama. Plato ispred glavnog ulaza sa svojim zelenilom i fontanom je zamišljen kao mesto susreta. Osećaju sigurnosti, privatnosti i ekskluziviteta doprinosi i to što objekat ima obezbedjenje 24h, ali I video nadzor sa kojim su pokrivene garaže i druge zajedničke komunikacije.


U prizemlju objekta će se nalaziti 6 lokala čije će delatnosti doprineti boljitku svakodnevnog života stanara Bulevarda. Spratna visina prizemlja je 5.5m tako da ova etaža poseduje i galeriju. Objekat ima 2 luksuzno opremljena putnička lifta. Garaža se prostire se na dve etaže, sa ukupno 106 parking mesta, od kojih je 6 obezbeđeno za osobe sa posebnim potrebama.

Planiranju i odabiru materijala koje smo želeli da upotrebimo na objektu posvetili smo posebnu pažnju. Prvenstveno smo hteli da našim budućim stanarima omogućimo optimalno prijatne uslove boravka u svom domu kao i apsolutni mir i privatnost. 

ISTIČEMO:

  1. Zaštitu od atmosferskih uticaja, bilo da su u pitanju letnji ili zimski ekstremi, smo postigli natprosečnim slojem termoizolacije u spoljnim zidovima i slojevima krova;
  2. Zidovi između stanova će biti dupli i između dva sloja pune opeke nalaziće se 4cm kamene vune koja je ujedno i termo i zvučna izolacija;
  3. U slojeve poda između spratova postavljaće se TERILEX, zvučna izolacija poslednje generacije koja značajno umanjuje intenzitet udaraca i koraka;
  4. Obezbeđenje 24/7 sa video nadzorom;
  5. Luksuzni lobi;
  6. Dva putnička lifta;
  7. Podzemni garažni prostor sa direktnim pristupom objektu;
  8. Centralno grejanje sa kalorimetrima | plaćanje po utrošku;
  9. Sistem hlađenja | LG klima u svakom stanu;
  10. Aluminijumska stolarija sa drvenom oblogom.

 

Infrastruktura

Bulevard se nalazi u gornjoj zoni Bulevara Kralja Aleksandra, u delu Zvezdare koji je trenutno u urbanom razvoju. Lokacija je izuzetno dobro povezana sa centrom grada ali I ostalim sadržajima koji se nalaze u neposrednoj blizini.
Nadomak objekta se nalazi Sportski centar Olimp, koji pruža različite vrste rekreacije, kao i zelena oaza Zvezdarske šume, čija blizina omogućava brzo izmeštanje iz urbanog jezgra u prirodu.

Osnovna škola "Desanka Maksimović"

750 m

Vrtić Lane

600 m

Cvetkova pijaca

1000 m

Dom zdravlja Zvezdara

1100 m

Park-šuma Zvezdara

1100 m

Maxi

300 m

Tramvaj br. 5, 6, 7, 14

100 m

Autobus br. 20, 309

100 m

Preporučeni objekti

Podujevska 17-19 - Novogradnja Zvezdara Uciteljsko naselje od 2 471 €/м²
na zahtev

EAST SIDE

Investitor: EAST SIDE DEVELOPMENT DOO
Bulevar Kralja Aleksandra 444 - Novogradnja Beograd Zvezdara Na zahtev