Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Kennedy Residence

(062) 333 333, (011) 7858 988
Merin Asset Management
Prodato
Cena stanova
na zahtev
Investitor
Merin Asset Management
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
3Po+P+9+PS
Površina stanova
od 89 м²
Klima
Klima uređaji vrhunskog kvaliteta, tipa “Daikin”
Prozori
Aluminijum/drvo, troslojni staklo-paket, spoljni/aluminijumski venecijaneri sa elektro-motornim pogonom
Građevinska dozvola ROP-BGDU-15209-CPIH-13/2020
Objavljeno (ažurirano)
06.02.2020 (22.11.2022)

Kennedy Residence je adresa za budućnost koja inspiriše najviši kvalitet života. Moderna fasada čini ovaj objekat prepoznatljivim i doprinosi utisku luksuznog života koji se odvija među njegovim zidovima.

Projekat počiva na sinergiji luksuzne arhitekture i modernih, funkcionalno dizajniranih, prostranih stanova pružajući poseban doživljaj kosmopolitskog života. Pažljivo planiranje obezbeđuje maksimalnu osvetljenost svake pojedinačne prostorije u stanovima. Posebno je atraktivna dnevna zona – projektovana tako da kuhinja, trpezarija, dnevni boravak i terasa čine jednu celinu.

Kennedy Residence je funkcionalno organizovan u 4 lamele (L1, L2, L3, L4) od kojih su prve tri stambene lamele, sa zasebnim ulazima i vertikalnim komunikacijama. Spratnost stambenog dela je 3Po+P+9+PS. S obzirom na to da se objekat nalazi u gusto naseljenom području, posebna pažnja posvećena je izgradnji podzemne garaže koja rešava pitanje parkinga stanara i zaposlenih.

Stambeni segment ima 170 stanova i 225 garažnih mesta, dok komercijalni deo ima 4.300m² neto površine za izdavanje i oko 81 garažno mesto na raspolaganju zakupcima poslovanja i lokala.

U komercijalnom delu objekta nalazi se ekskluzivni kancelarijski prostor, koji pruža sve pogodnosti rada na izuzetnoj lokaciji u poslovnom centru Novog Beograda. Poslovno-administrativni deo objekta nalazi se u Lameli L4 i funkcionalno je odvojen od stambenih lamela, sa zasebnim ulazom i zasebnim vertikalnim komunikacijama. Zauzima optimalnu poziciju u okviru objekta, ugaonu vertikalu između ulica Džona Kenedija i Palmira Toljatija. Spratnost stambenog dela je 3Po+P+9+PS.

Standard kvaliteta

 

 • Stolarija u sistemu aluminijum/drvo, troslojni staklo-paket, spoljni/aluminijumski venecijaneri sa elektro-motornim pogonom
 • Francuski prozori u stanovanju
 • Mineralna kamena vuna debljine od 15 cm kao toplotna izolacija
 • Energetski pasoš efikasnosti, razred “B”
 • Hrastov parket, prve klase
 • Spušteni plafoni u stanovima
 • Walk in tuš kabine
 • Ugradni ormarići ispod lavaboa
 • Ugradna rasveta u kupatilima i toaletima
 • Ugradna rasveta u ulaznom hodniku stana
 • Podno grejanje u kupatilima
 • Italijanska granitna keramika prve klase proizvođača “Florim”
 • Sanitarije proizvođača “Catalano”
 • Baterije proizvođača “Gessi”
 • Priključak za kablovsku televiziju, telefon, interfon i sistem internog video nadzora
 • Optički kabl
 • Sigurnosna ulazna vrata proizvođača “Bosal”, tip LUX
 • Klima uređaji vrhunskog kvaliteta, tipa “Daikin”
 • Na povučenom spratu su lux stanovi sa sistemima podnog grejanja i plafonskog hlađenja, fan coilov-ima za vršno opterećenje, sa visoko efikasnim toplotnim pumpama kao izvorima za grejanje i hlađenje. Toplotne pumpe imaju integrisani bojler potrošne tople vode.

Infrastruktura

Donoseći savremeni koncept stanovanja na obalu Dunava, na prestižnoj lokaciji u centru Novog Beograda nastao je ekskluzivni stambeno-poslovni objekat Kennedy Residence. Stvoren je za one koji uvek i u svemu teže najboljem. Za sve one koji Novi Beograd imaju u srcu, za one koji žele da budu u centru svih dešavanja, za one kojima je život, kroz posao neodvojivo vezan za ovaj centar biznisa. Projektovan prema principima vrhunske gradnje i po meri savremenog života, ovaj objekat dinamične forme i modernog dizajna nalazi se na uglu ulica Džona Kenedija i Palmira Toljatija. Specifične odlike mikro lokacije na kojoj je nastao predstavljaju veliku prednost za stanare.
Lociran na granici između Novog Beograda i Zemuna, u blizini Dunavskog keja, pruža obilje mogućnosti i sadržaja koji olakšavaju dnevne obaveze i prate dinamiku modernog tempa života. Glavnim saobraćajnim arterijama, Bulevarima Nikole Tesle i Mihajla Pupina, kao i linijama gradskog prevoza Kennedy Residence je odlično povezan sa svim delovima grada. Za one koji su u potrazi za domom u kojem će njihova porodica imati sve udobnosti, velika je prednost što je na dohvat ruke sve što je neophodno za dobro izbalansiran život. U neposrednoj blizini nalazi se više osnovnih škola, vrtića, Zemunska i Deveta Gimnazija kao i Dom zdravlja Novi Beograd. Ova lokacija je poznata i kao trgovinski centar jer su u blizini Stari Merkator i novobeogradska pijaca, kao i Zemun.

Osnovna škola "Marko Orešković"

500 m

Vrtić Maja

300 m

Pijaca Stari Merkator

750 m

Dom zdravlja Novi Beograd

550 m

Kej Oslobođenja

500 m

Maxi

200 m

Autobus br. 17, 73, 81, 82, 83, 85, 88, 610, 611

250 m