Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Maksima Gorkog 36

(063) 250 520, (060) 0 100 550
Prodato
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
AVALA INVEST doo i HOME FOR YOU doo
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža, klackalica
Spratnost
Po+P+7+P
Površina stanova
od 92 м²
Grejanje
Toplotna pumpa, podno
Klima
Toplotna pumpa, fan coil
Prozori
Drvo-aluminijum
Građevinska dozvola ROP-BGDU-27479-CPIH-5/2020
Objavljeno (ažurirano)
15.05.2020 (21.10.2021)

Nova višespratnica u blitzini raskrsnice ulica Maksima Gorkog i Južnog bulevara, predstavlja moderni stambeno-poslovni prosotr opštine Vračar. Pešački i kolski pristup objektu je predviđen iz ulice Maksima Gorkog kroz parkovsku strukturu ispred objekta koja dodatno doprinosi bezbednoj i mirnoj lokaciji u gradu, što omogućava životni stil na zavidnom nivou.

Svojim položajem, objekat je izuzetno povezan sa svim delovima grada, kako zbog blizine Auto Komande, Auto puta, tako i blizine glavnih saobraćajnih ulica. To je omogućilo veliku broj gradskih linija koje objekat povezuju sa mnogim delovima grada.

Objekat spratnosti Po+P+7+P svojim dizajnom i primenjenim materijalima prati tredove moderne arhitekture i predstavlja dominantnu fokusnu tačku koja nudi širok izbor modernih stambenih jedinica različitih veličina, jedan lokal u prizemlju i jedan poslovni prostor na prvom spratu.

Stanovi su moderno koncipirani, funkcionalni sa optimalnoim odnosom kvadrature u odnosu na broj spavaćih soba, što odlikuje osećaj privatnosti, udobnosti i osvetljenosti. Orijentisani su ka ulici Maksima Gorkog i ka zadnjem dvorištu. Raspon kvadratura je od 41m2 do oko 97 m2 – od dvosobnih do četvorosobnih jedinica osmišljenih da odgovara svim generacijama i životnim stilovima.

Parkiranje je projektovano u podzemnoj garaži, kao i unutar zadnjeg dela dvorišta. Parkiranje u podzemnoj etaži objekta rešeno je sistemom klackalica Data Sheet Wohr Parklift 440 sistemom parkiranja 2 automobila na 1 parking mesto, čime smo obezbedili 24 parkong mesta.

Uz Kvalitet konstrukcije I materijala, u objektu je predviđena primena najboljih I najkvalitetnijih materijala, koji svojim vizuelnim I oblikovnim karakteristikama prate savremene tokove življenja.

Fasadni zidovi objekta, tako zvani ‘sendvič zidovi’ od ThermoBlock-a , kamene vune I atraktivne fasadne cigle kao završne obloge fasade. Stolarija aluminijum – drvo, sa troslojnim niskoemisionim staklom, aluminijumskim električnim roletnama I komarnicima. U objektu je planirano podno grejanje u svim prostorijama stambenih jedinica, sa završnom podnom oblogom troslojnog hrastovog parketa, dok je hlađenje rešeno putem Sistema Fan Coil-a smeštenih u spuštenim plafonima hodnika. Kompletan sistem regulisan je zasebnim toplotnim pompama. Na ulazu u stanove nalaze se sigurnosna vrata od FunderMAX-a. Keramika u kupatilima I kuhinji italijanskog proizvođača Marazzi. Holovi objekta obloženi atraktivnim mermerom, terase granitnom keramikom, a ograde kaljenim staklom u atraktivnoj nijansi.

Infrastruktura

Osnovna škola "Svetozar Marković"

350 m

Vrtić "Mala fabrika mašte"

400 m

Pijaca Kalenić

1200 m

Dom zdravlja Vračar

1200 m

Park

200 m

Prodavnica

200 m

Autobus br. 24, 46, 55

100 m

Preporučeni objekti

Novogradnja Beograd Vračar - Lamartinova 18 od 4 400 €/м²

Lamartinova

Investitor: Homes and Villas
Na zahtev
Kruševačka 20 - Novogradnja Voždovac Lekino brdo od 2 200 €/м²

Kruševačka 20

Investitor: BANAT GRADNJA doo