Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

MERIN HILL

(062) 333 333, (011) 7858 988
Prodato
Cena stanova
na zahtev
Investitor
MERIN HILL doo
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
do 3Po+Su+P+4
Površina stanova
od 180 м²
Klima
Instaliran klima uređaj
Prozori
Drvo-aluminium
Građevinska dozvola ROP-BGDU-3783-CPI-4/2018
Objavljeno (ažurirano)
06.02.2019 (25.11.2022)

Na potezu između užurbanog Vračara i zelenih Šumica, nalazi se kondominijum Merin Hill: u blizini centra grada, još bliže važnim objektima za komforan život porodice, a po vrhunskom kvalitetu gradnje i osećaju koji pruža daleko ispred drugih.

Potpunu privatnost i sigurnost kondominijumu pruža kontrolisani pristup 24/7, video nadzor i profesionalno održavanje. Zajedničko dvorište sa dečijim igralištem i zelenilom nalazi se u centralnom delu kompleksa, odakle se prostiru svi stambeni pristupi lamelama, kao i posebni pristupi namenjeni osobama sa invaliditetom.

Poseban značaj i pažnja pridati su projektovanju svakog stana, sa akcentom na optimizaciji strukture, kvadrature i funkcionalnosti. Neprikosnovenu udobnost stanovanja pružaju stanovi sa privatnim baštama na prizemnim etažama, kao i francuski prozori zastupljeni u celom kondominijumu, obezbeđujući raskošnu osvetljenost u stanovima.

Penthausi na dva nivoa

Korak dalje napravljen je kada je reč o penthausima na dva nivoa. Dizajnirani su u cilju pružanja dodatnog luksuza kupcima, u vidu prostranih dnevnih boravaka sa raskošnim terasama koje ostavljaju bez daha, kao i spratne i funkcionalne razdvojenosti dnevnog i spavaćeg bloka. Pojedini penthausi poseduju i dvostrano orijentisane dnevne boravke, sa zidovima u staklu, a kao kruna udobnosti u pojedinima je obezbeđen privatni ulazak liftom u dnevnu zonu.

Struktura

Ukupna površina kondominijuma Merin Hill zauzima 19.255 m2 sa 184 stana smeštenih u 5 lamela. Svaka od lamela ima 2 lifta i ne više od 8 stanova po spratu. Svim lamelama se može pristupiti iz unutrašnjeg dvorišta sa kontrolisanim pristupom 24/7.

U kondominijumu se nalazi podzemna garaža na 3 nivoa, sa 2 kolska ulaza, 1 dvosmernom rampom po ulazu i 244 parking mesta.

Za praktične potrebe stanara obezbeđeno je 95 stanarskih ostava kao i 6 lokala u prizemnim etažama kondominijuma.

Infrastruktura

Smešten na Lekinom brdu, poznatom i kao Pašino brdo, Merin Hill je pozicioniran na mirnoj lokaciji nudeći osećaj privatnosti. Blizina autoputa E-75, Autokomande, Južnog bulevara i Slavije, omogućava odličnu povezanost sa svim delovima grada. Neposredna blizina vrtića, škole, prodavnice, banke, apoteke, štedi vreme i pretvara ga u najdragoceniju stvar: vreme koje ćete provesti sa porodicom!
Sportski centar, kao i zelena oaza Šumice, doprinose potpunoj povezanosti sa prirodom i zdravim načinom života. Merin Hill tako otvara mogućnost korišćenja svakog trenutka za unapređenje kvaliteta života.

Osnovna škola "Dositej Obradović"

200 m

Vrtić Naša Deca

300 m

Dušanovačka pijaca

550 m

Dom zdravlja Voždovac

600 m

Park Šumice

800 m

Maxi

300 m

Autobus br. 25, 26, 25P, 30, 31

300 m

Preporučeni objekti

Kruševačka 20 - Novogradnja Voždovac Lekino brdo od 2 200 €/м²

Kruševačka 20

Investitor: BANAT GRADNJA doo