Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Mihaila Bulgakova 18-20

(011) 3670 935, (063) 373 381
Prodato
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
TALEX INVEST doo
Rok završetka radova
11.2020
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
Pо+P+2+Pk
Površina stanova
od 32 м²
Prozori
PVC-aluminijumska stolarija
Građevinska dozvola ROP-BGDU-27372-CPIH-3/2019
Objavljeno (ažurirano)
03.07.2020 (09.08.2022)
 
Objekat je projektovan kao moderna stambena zgrada koja se svojim arhitektonskim rešenjem uklapa u okruženje i pruža stanarima pun komfor. U suterenu objekta se nalaze dve garaže sa parking mestima i tehničke prostorije, a preostale etaže predstavljaju stambeni prostor. Obejakt je spratnosti prizemlje + dva sprata + potkrovlje. Etaža potkrovlja je projektovana ko pun sprat, iznad stanova je tavanski prostor od kojeg stanove odvaja delimično ravna, a delimično kosa armirano-betonska ploča, i termoizolacija debljine 20cm.

Fasada je delimično rađena fundermax pločama na podkonsturkciji (ventilisana fasada), a delimično akrilnim fasadnim malterom. Oluci su sakriveni iza fasadnih zidova i ventilirane fasade, tako da ne remete sklad modernog arhitektonskog rešenja objekta. Pregradni zidovi su napravljeni od giter bloka, a malterisani su sa obe strane krečnim malterom. Prozori na objektu su nemačkog proizvođača KB, visokog kvaliteta, PVC, šestokomorni, sa Al oblogom sa spoljne strane, (iznutra belo - spolja antracit) sa okovom visokog kvaliteta i aluminijumskom eslinger roletnom sa termo ispunom. Zahvaljujući kvalitetnim materijalima i modernim rešenjima zgrada u celosti ispunjava zahteve energetske efikasnosti.

Osnovni konstruktivni sklop zgrade čine armirano-betonski stubovi i zidovi, a pune armirano-betonske ploče sačinjavaju međuspratnu konstrukciju.

Slobodni fasadni zidovi su radjeni po sistemu “sendvič zid”, napravljeni su od maltera debljine 2,5 cm, ploča od tvrdo presovane mineralne vune debljine 10 cm, PVC folije, klima bloka debljine 20 cm i maltera debljine 2 cm.
Podovi u koridorima, holu i na stepeništima su obloženi granitnom keramikom debljine 10mm, dimenzija 120x60cm, a zidovi su rađeni modernim materjalima, tehnikom “ travertin”.
Zgrada je opremljena sa dva lifta, španske proizvodnje, marke “Orona”, modernog dizajna sa kabinama od prohroma.

Na svakom spratu nalazi se po dvanaest stanova, strukture od jednosobnog do trosobnog.

Osnova prvog sprata (tipski sprat)

OPREMA STANOVA
 • podovi u sobama su obloženi troslojnim hrastovim parketom tipa “Tarket”, puno drvo, lakiran. Lepak dvokomponentni.
 • podovi i zidovi u kupatilima, kuhinjama su obloženi Italijanskom granitnom keramikom debljine 10mm, dimenzija 55x55cm, i 60x60 cm.
 • zidovi i plafoni bojeni poludisperzijom, belom bojom.
 • sobna vrata, klasična jednokrilna, od medijapana lakiranog poliuretanom, obostrane završne lajsne, visokokvalitetne šarke, kvaka, okov.
 • ulazna vrata u stanove su jednokrilna atestirana sigurnosna vrata, obložena furnirom, lakirana, sa sigurnosnom bravom.
 • sanitarija i sanitarna galanterija: baterije na umivoniku i u tuš kabini, kao i ugradnji vodokotlić su nemačkog brenda “Grohe”, umivaonik, wc šolja i daska brenda “Villeroy & Boch”, tuš kabine su modernog dizajna od kaljenog stakla, radjene po meri za svako kupatilo, bez korita, sa linijskim slivnikom. Bojleri standardni 80l, ugrađeni ventilatori za svako kupatilo.
 • Instalacije jake struje u skladu sa važećim tehničkim standardima i projektom,
 • Instalacije kablovske TV, i priključci u svakoj sobi.
 • Instalacije telefona standardna,
 • Instalacije interfona standardna,
 • Elektro galanterija u stanu, modularna (prekidači, utičnice, tasteri) bele boje,
 • Grejanje obezbedjuje ugradjeni individualni električni kotao snage 8KW, za svaki stan, sa pratećom opremom, a cevi grejanja su skrivene u podovima i zidovima. Grejna tela su alimunijumski radijatori.
 • Svaki stan ima ugrađen klima uredjaj u dnevnom boravku snage 12000 btu proizvođača Midea.

Infrastruktura

Osnovna škola „Pavle Savić“

800 m

Vrtić Zvezdica

500 m

Mirijevska pijaca

950 m

Dom zdravlja Mirijevo

600 m

Prodavnica

100 m

Autobus br. 20, 27, 79

100 m

Preporučeni objekti

Oaza Mirijevo - Novogradnja Beograd Mirijevo Na zahtev

Oaza - Mirijevo

Investitor: GP Napred a.d. i Jinpros d.o.o.