Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Milana Rakića 104

(064) 882 40 77
Prodato
Cena stanova
od 1 450 €/м²
Investitor
Omorika stil doo
Rok završetka radova
12.2019
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža i na parceli
Spratnost
Po+P+3+Pk
Površina stanova
od 26 м²
Visina plafona
2,75
Grejanje
Na struju
Klima
Ugrađen klima uređaj
Prozori
Drvo-aluminijum
Građevinska dozvola ROP-BGDU-37674-CPIH-7/2018
Objavljeno (ažurirano)
05.10.2018 (23.09.2019)

Stambeni objekat spratnosti Po+P+3+Pk Milana Rakića  na Zvezdari, sa 24 stanova parkingom u podzemnoj garaži i na otvorenom delu parcele. 

Ovaj moderan objekat će biti izgrađen po najvišim standardima i najvećem kvalitetu gradnje.

Konstrukcija objekta biće izvedena od vertikalnih I horizontalnih AB elemenata (pune AB ploče).

Krovna konstrukcija se izvodi od betona, izolacija od staklene vune sa vazdušnom membranom a krovni pokrivač će biti lim.

U spoljnom omotaču objekta predviđena je termoizolacija stiropor 10cm + staklena vuna .

Obrada fasade je kombinacija granita i cigle na Demit fasadi.

Terase će biti sa detaljima kovane ograde.

Objekat će biti osvetljen sa svih strana LED rasvetom, kako spolja tako i u centralnom i celokupnom stubištu .

Stanovi su projektovani tako da je obezbeđena maksimalna osvetljenost. Svetla visina stambenog prostora je 275cm od gotovog poda. Spoljna stolarija je drvo-aluminijum sa termoizolovanom roletnom (stolarija je sa niskoemisionim staklom, spolja je na prozorima aluminijumska plastificirana obloga a unutra je drvo farbano “ILVA” bojama na vodenoj bazi). Unutrašnja špaletna prozora i balkonskih vrata je obložena drvenom oblogom za zid sa maskom za roletnu. Unutrašnja vrata su od medijapana sa gravurom po krilu, farbana poliuretanom u beloj boji sa trodelnim stokom, pervajz lajsnama širine 10 cm a visina vrata je 210 cm. Ulazna vrata su protiv provalna od masiva u kombinaciji sa medijapanom, debljina krila je 7 cm. Vrata su sa tri skrivene šarke po krilu, pragom i sigurnosnom bravom “Poseidon”. U objekat ce biti postavljena elektrogalanterija marke “ Aling”, parket “S” klase, sanitarija Italijanskog proizvođača kao i keramika, a u kupatilima su postavljeni Geberiti. Grejanje je predviđeno kao etazno sa aluminijumskim radijatorima marke “ Global”. U svakom stanu će biti ugradjen klima uredjaj. Zidovi u stanovima su obojeni akrilnim – vodoperivim bojama . U centralnom stubišnom delu zgrade biće urađene dekorativne tehnike. Objekat će imati električni lift nemačkog proizvođača „ZIGEN“ , video-nadzor koji će biti povezan na kablovsku mrežu koja će biti izvedena u svim stanovima, garažnim parking mestima i parking mestima oko samog objekta.

Infrastruktura

Ulica Milana Rakića je veoma urbana sa odličnom infrastrukturom. U neposrednoj blizini objekta se nalaze dve osnovne škole OŠ “Marija Bursać” i OŠ ”Veljko Dugošević”,
takođe se nalazi sportski centar “Olimp” sa otvorenim bazenima, Cvetkova pijaca kao i državne i privatne predškolske ustanove - vrtići. Objekat je udaljen od Bulevara Kralja Aleksandra 200m.

Osnovna škola „Marija Bursać“

500 m

Vrtić Lane

500 m

Cvetkova pijaca

1100 m

Dom Zdravlja "Zvezdara"

950 m

Park-šuma Zvezdara

600 m

Prodavnica

200 m

Trolejbus br. 5, 6, 7, 14

500 m

Autobus br. 20, 46, 79

400 m