Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

ML 27 - Swiss Apartments

(011) 40 10 888, (069) 40 10 410
Prodato
Cena stanova
od 2 400 €/м²
PDV
na zahtev
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža i na parceli
Spratnost
2Po+P+8+Ps
Površina stanova
od 100 м²
Građevinska dozvola ROP-BGDU-37188-CPIН-2/2019
Objavljeno (ažurirano)
28.06.2019 (05.08.2022)
Ostalo
opremljena vešernica

Opis

Novi stambeno - poslovni objekat "ML 27 - Swiss Apartments" nalazi se u Beogradu, u ulici Južni Bulevar, ispod Neimarskog parka.

Poseban je po svojoj poziciji jer je smešten u mirnom delu, a nadomak svih važnih saobraćajnica putem kojih lako stižete do bilo kog dela grada.

Objekat je projektovan tako da pruži maksimalan komfor svojim stanarima. Pored funkcionalnosti, ML 27 pruža visok nivo kvaliteta zahvaljujuc´i upotrebi vrhunskih materijala modernog i urbanog dizajna. Zgrada je spoj švajcarskog kvaliteta i luksuza u jednom od najperspektivnijih delova Beograda.

PRIVATNOST:

 U okviru objekta postoji ukupno 15 stambenih jedinica.

Na svakom spratu nalaze se po dva četvorosobna stana sa terasama, površine od 100-102 m2,  dok je na poslednjem, povučenom spratu smešten penthouse zatvorene površine 190 m2 sa pripadajućom velikom terasom. Stanovi su dvostrano orijentisani i organizovani u dve funkcionalne celine. Spavaći blok je okrenut ka dvorišnoj strani što pruža neophodan mir, dok su kuhinja, trpezarija i dnevni boravak okrenuti ka Južnom bulevaru što omogućava prodor južnog svetla u ovaj deo stana i dobru osvetljenost. Stanovima je moguće pristupiti na dva načina: iz stepenišnog prostora i direktno iz lifta, čime je omogućen viši nivo komfora.

 

OPREMLJENA VEŠERNICA

Stanovi se prodaju sa potpuno opremljenim vešernicama. To znači da pri kupovini stana ne morate da brinete o nabavci i dodatnim troškovima za:

• veš mašinu
• mašinu za sušenje veša

Kao što smo pri svakom detalju u okviru ML 27 – Swiss Apartments vodili računa da bude u službi budućih stanara, tako su i za potrebe opremanja vešernica odabrani proizvodi renomiranih brendova, koji garantuju dugotrajnost i kvalitet.

BEZBEDNOST:

Ulazak u objekat je potpuno kontrolisan.

Kodirani ključevi: Bezbednosni sistem podrazumeva ulazak uz pomoć kodiranog ključa pomoću kof otvarate ulazna vrata zgrade, vrata ulaznog hola i pomoću koga liftom dolazite isključivo do svog stana.

Video interfon

Video nadzor pristupnih ulaza i puteva objektu

Sigurnosna ulazna vrata stana

GARAŽA

Garaža je smeštena na dve podzemne etaže gde se nalazi ukupno 18 parking mesta, veličine 14-16 m2

Na otvorenom parkingu u okviru dvorišta smešteno je još 6 natkrivenih parking mesta, veličine 12m2

Svako parking mesto poseduje električni priključak.

Garaži, kao i dvorišnom parkingu, pristupa se putem autolifta, što znači da je i ovaj ulaz potpuno potpuno kontrolisan.ing mesto u garaži i na spoljnom parkingu poseduje električni priključak.

Infrastruktura

Osnovna škola "Svetozar Marković"

350 m

Vrtić "Mala fabrika mašte"

400 m

Pijaca Kalenić

1200 m

Dom zdravlja Vračar

1200 m

Park

200 m

Aroma

200 m

Autobus br. 24, 46, 55

100 m