Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju
Cena stanova
na zahtev
PDV
nije uključen
Investitor
Goldberg Real Estate doo
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
3Po+Pr+9+Ps
Površina stanova
od 70 м²
Grejanje
Toplotne pumpe
Klima
Toplotne pumpe, podni konvektori
Građevinska dozvola ROP-BGDU-4423-CPIН-10/2018
Objavljeno (ažurirano)
20.09.2018 (29.04.2022)

Stambeno-poslovni kompleks sa 228 stanova, 12 poslovnih apartmana, 4 lobija površine 50 m2 i 4830m2 lokala i poslovnog prostora. Idealna lokacija u Novom Beogradu u bloku 58, u blizini svih važnih saobraćajnica kojima se brzo i lako povezujete sa ostalim delovima grada. Za mirnu šetnju pored reke tu je Savski kej, a za dinamičan šoping – tržni centar Delta City je na korak od vas.

SAKURA PARK

Sakura, cvetanje trešnje, simbolizuje buđenje prirode i bezvremenu lepotu, koje ispunjavaju Sakura park, te čine život mirnijim i bezbrižnijim. Park se prostire na površini od 1,4 hektara, i između ostalog parkovskog sadržaja, poseduje i fontane okružene zelenilom, igralište za decu, mostić i staze od rizle, osvetljene najkvalitetnijom LED rasvetom raznih boja koje doprinose estetici parka. Lokacija pored biciklističke staze još jedna je od bitnijih pogodnosti zašto izabrati baš Sakura park kompleks. Želimo da vam pružimo mogućnost da vaša deca odrastaju u zdravoj i mirnoj okolini, gde ćete se neometano posvetiti porodici i zaboraviti da se nalazite u veoma užurbanom delu grada.

WELNESS &  SPA CENTAR

Sve što vam je potrebno za relaksaciju i odmor nalazi se u SPA centru Sakura parka. Bazen 12mx5m, kružni đakuzi za 6 osoba, finska sauna, parno kupatilo, ruska banja, relax soba sa haloterapijom, snežna soba, tuševi doživljaja, tople klupe za odmor, dve sobe za masažu, Kneipp staze - samo su neki od sadržaja u kojima se može uživati i dopuniti pozitivnom energijom. Sve potpuno dostupno, na jednom mestu unutar kompleksa.

GREJANJE I HLAĐENJE

Sistem grejanja i hlađenja u stambenom delu kompleksa omogućen je toplotnim pumpama koje su proizvod renomirane svetske firme, poslednje tehnološke generacije i obezbeđuju sigurno grejanje i hlađenje na ekstremnim temperaturama (zimi - 20C, a leti + 45C). Omogućavaju pripremu tople sanitarne vode.

Tehničko rešenje unutrašnjeg grejanja sastoji se od PODNOG grejanja dnevnog prostora sa kuhinjom i trpezarijom, mokrih čvorova i hodnika. Spavaća soba greje se i hladi PODNIM konvektorima. Ovakvo rešenje, uz elektronsku regulaciju temperature, omogućava vrhunsku klimatizaciju / prirodno strujanje vazduha, bez buke i prašine, s tim da cela površina stana nije opterećena vidnim grejnim i rashladnim telima, tj. radijatorima ili zidnim konvektorima.

Upravljanje sistemom grejanja i hlađenja je automatsko, sa Wi-Fi konekcijom što pruža daljinsku kontrolu i komandovanje sistemom. Grejanje i hlađenje poslovnog prostora je takođe predviđeno toplotnim pumpama, i biće prilagođeno poslovnoj nameni svakog lokala ponaosob.

Niski finansijski troškovi u eksploataciji, uz veliku efikasnost i udobnost, čine ovaj sistem najpovoljnijim za poslovnu i stambenu namenu.

PREDNAPREGNUTI BETON – OD TEMELJA DO NAJSITNIJEG DETALJA ZAVRŠNE OBRADE

Pored niza tehničkih i konstruktivnih prednosti primena, naknadno prednapregnute međuspratne konstrukcije omogućavaju veću slobodu u arhitektonskom oblikovanju i organizaciji prostora. Vitkije međuspratne konstrukcije, najčešće bez greda i kapitela, pružaju veće raspone ili ukidanje nekih linija stubova koji rezultiraju estetskim i funkcionalnim iskorakom u savremenoj gradnji.

Posebnu prednost i komfor pružaju u korišćenju garažnih prostora, jer omogućavaju znatno lakši garažni saobraćaj bez greda i instalacija sa plafona. Veći rasponi u poslovnim prostorima omogućavaju znatno bolju organizaciju poslovanja. Stambeni prostori dobijaju mogućnost boljeg i modernijeg oblikovanja enterijera, bolje organizacije prostora, spajanje - razdvajanje više prostora i niz prednosti u kasnijim adaptacijama.

HRASTOV PARKET PRVE KLASE

Parket od najkvalitetnijeg hrasta i vrhunske završne obrade garantuje siguran i kvalitetan proizvod, bez narušavanja prirodnog kvaliteta drveta. U potpunosti ispunjava sve zahteve evropskih standarda i kvaliteta za ugradnju u prostorima sa PODNIM GREJANJEM, što daje garanciju za dugotrajnu i bezbednu eksploataciju. Znanje, iskustvo i tehnologija omogućavaju da odabran parket i instaliran u svakom stanu ima zavidan kvalitet. Nesporna je njegova vrednost u estetskom, funkcionalnom kao i u pogledu izdržljivosti. Odlikuje se izuzetnim mehaničkim svojstvima, trajnošću i savršenim nijansama svetlosmeđe boje.

ITALIJANSKA KERAMIKA I ŠPANSKA SANITARIJA PRVE KLASE

Zidne, podne i pločice za kupatilo

Proizvođač keramike predstavlja pravu snagu inovacija. Sinonim je za prestiž u svetu. Globalni je stručnjak za premium porcelan i zidne pločice za svaki stil i primenu u stambenoj, komercijalnoj i javnoj arhitekturi. Izvrsnost u nivou dizajna i tehnologije u svakoj vrsti površine čini da krajnjim korisnicima omogućavaju najbolje rešenje.

Proizvođač sanitarija ogledalo je kvaliteta i strasti prema detaljima. Savršena kombinacija koja kreira estetski zadovoljavajuće i funkcionalne proizvode. Bilo da su u pitanju porcelanske pločice, slavine u kupatilu ili kuhinjski kabineti, teži se inovativnim trendovima koji će biti implementirani u kupatilu svakog stana u Sakura park kompleksu, tako da odgovaraju zahtevima i željama budućih vlasnika.

VISOKOKVALITETNA STOLARIJA

Uživajte u pogledu iz vašeg novog doma! U dnevnim sobama u svim stanovima jedan zid je od stakla u celosti, što omogućava pun pogled prema terasi i na prirodno okruženje. Troslojna stakla ugrađena u najkvalitetniju stolariju garantuju odličnu zvučnu i termo izolovanost. Profili stolarije produkt su najmodernijih materijala, sa adekvatnim debljinama zidova i brojem komora koji stvaraju jaku strukturu, pouzdanu kroz vreme.

ULAZNA, UNUTRAŠNJA VRATA I BRAVE

Ulazna sigurnosna vrata visine 240cm i širine 110cm blindirana su i pružaju maksimalan stepen protivprovalne i protivpožarne zaštite. Sigurnosna kasa brava Mottura sa zaključavanjem u tri smera i šest tačaka, poseduje i tri fiksna šipa za blokiranje šarki, a zvučna izolovanost ide do 42 decibela. Visokokvalitetna unutrašnja vrata visine 240cm i širine 90cm (kod manjih stanova) i 100cm (kod većih stanova) jednokrilna su i od lameliranog drveta, čiji je štok obložen medijapanom od 4mm, a okov vrata sadrži tri preklopne šarke, dihtung gumu i magnetnu bravu.

PREMIUM LIFT

Odabrali smo rešenje najboljeg proizvođača liftova u svetu za luksuznu gradnju, koje je u skladu sa najvišim kvalitetom svih elemenata ugrađenih u Sakura park kompleks.

SMART TEHNOLOGIJA

Sigurnost, optimizacija i bezbednost na veoma visokom nivou! Posebna smart tehnologija u svim stanovima obuhvata video-nadzor i optimizovano praćenje potrošnje električne i toplotne energije, kao i sistem za letnju klimatizaciju.

Infrastruktura

Stambeno - poslovni kompleks na izuzetnoj lokaciji u Novom Beogradu u bloku 58, okružen parkom japanske trešnje, nalazi se u blizini svih važnih saobraćajnica kojima se brzo i lako povezuje sa ostalim delovima grada.

Osnovna škola "Laza Kostić"

1700 m

Vrtić "Tesla-nauka za život"

850 m

Pijaca Mala Sava

1100 m

Dom zdravlja Novi Beograd

2600 m

Savski kej

500 m

Delta City

500 m

Tramvaj br. 7, 9, 11, 13

250 m

Autobus br. 85, 89, 95, E1, E5, E6, 601N

250 m

Preporučeni objekti

na zahtev

the One

Investitor: Aleksandar Group