Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Sunnyville Premium

(011) 755 5555, (060) 4444 500
Sunnyville doo
Cena stanova
od 1 600 €/м²
PDV
nije uključen
Investitor
Sunnyville doo
Rok završetka radova
2021
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Površina stanova
od 60 м²
Grejanje
Centralno, kalorimetar
Prozori
Aluminijumska stolarija
Građevinska dozvola
Objavljeno (ažurirano)
12.02.2021 (18.11.2022)

Kvalitetna gradnja se lako prepoznaje, a u Sunnyville Premium kompleksu kvalitet je vidljiv već na prvi pogled. Lamele su raspoređene u kompleks koji Sunyville Premium odvaja od saobraćajnica, uz parkove između objekata. Fasada od najsavremenijih materijala, izuzetnog dizajna, čini Sunnyville kompleks najatraktivnijim objektom u Višnjičkoj Banji, dok se zagasiti aluminijumski prozori savršeno uklapaju u opšti izgled kompleksa. Velike terase, prostrane garaže i prodavnice i ugostiteljski objekti u samom kompleksu zaokružuju viziju kompleksa visokog kvaliteta - kako kvaliteta gradnje tako i kvaliteta života. Međutim, ono što Sunnyville Premium izdvaja od drugih kompleksa vidi se tek kada zakoračimo u stan. Španska keramika, temeljna izolacija između soba, a posebno između stanova, elegantna vrata i materijali koji omogućavaju da stan leti bude hladan a zimi topao sastavni su deo Sunnyville Premium iskustva. Nivo na kome se radovi izvode i materijali koji se koriste postavljaju nove standarde u stanogradnji, dok je raspored u stanovima osmišljen tako da odgovori na realne životne potrebe, a ne da maksimizuje broj kvadrata.

Infrastruktura

Višnjička Banja je jedinstvena lokacija za stanovanje i jedno od retkih naselja u neposrednoj blizini centra grada. Iako je od Trga republike udaljena svega nekoliko kilometara, Višnjička Banja obiluje zelenilom i parkovima, uz odličan kvalitet vazduha. Obala Dunava je deo Beograda koji će se ubrzano razvijati narednih godina, na sličan način na koji se sada razvija obala Save. Višnjička Banja poseduje idealan odnos između blizine centra i blizine prirode, zbog čega je savršena lokacija za vaš novi dom.
Sunnyville Premium kompleks nalazi se na terasi koja se spušta ka Dunavu i predstavlja jednu od najviših tačaka u okolini, nedaleko od Sunnyville kompleksa koji je već useljen. Udaljenost od BIG tržnog centra je svega 1.5km, od centra grada 5.5 km, a od Vukovog spomenika 3.5km. Projekat beogradskog metroa učiniće ovaj deo grada jednim od najpoželjnijih za stanovanje, jer će početna stanica biti upravo na Ada Huji.

Osnovna škola "Milena Pavlović-Barili"

600 m

Vrtić "Mala Višnja"

500 m

Pijaca "Višnjička banja"

900 m

Dom zdravlja Dr. Milutin Ivković

1500 m

Prodavnica

50 m

Autobus br. 32, 32E, 35, 35L, 202, 202N

200 m