Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Vojvođanska 12

(063) 224 057
Roma Company doo i City Invest doo
Prodato
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
Roma Company doo i City Invest doo
Rok završetka radova
10.2021
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža, autolift
Spratnost
Po+P+3+Ps
Površina stanova
od 113 м²
Grejanje
Centralno, kalorimetar
Klima
Split sistem
Prozori
Aluminijumska stolarija
Građevinska dozvola ROP-BGDU-22235-CPIH-5/2020
Objavljeno (ažurirano)
29.07.2020 (04.04.2022)

Stambeno-poslovni objekat, modernog arhitekturnog izraza, projektovn da zadovoli sve potrebe modernog stanovnika Beograda. 

Stambeni deo objekta ima 19 stanova različitih struktura i 4 ateljea stambenoposlovne namene. U podrumu objekta su planirane i stanarske ostave za svaku stambenu jedinicu. 

Objekat ima planiranu podzemnu garažu sa 28 parking mesta, od kojih su neka planirana za veliko gabaritna vozila poput džipova ili suv vozila. U garažu se pristupa preko autolifta. 

Fizičko obezbedjenje podrazumeva stalno fizičko prisustvo čuvara, ali i kontrolu ulaza i izlaza iz objekta. Tehničko obezbedjenje podrazumeva kontrolu zajedničkih prostora video nadzorom i sistemom pametne kuće. 

Sistem pametne kuće obezbediće korisnicima kontrolu bezbednosti senzorima za pokret u okviru svoje stambene jedinice, koju mogu kontrolisati preko svog pametnog telefona. Takodje, obezbediće i kontrolu stana na izbijanje požara, pojavu vode na podnim površinama, kao i kontrolu temperature vazduha u stanu.

Održavanje objekta podrazumeva održavanje higijene u zgradi, garaži, ali i svih pristupnih zelenih površina van zgade. Održavanje podrazumeva i tehničko permanentno održavanje zgrade, kako bi uvek bila u adekvatnom stanju i kako bi joj svi sistemi funkcionisali.

Specifikacija:

FASADA I SPOLJNI ZIDOVI

Vetrena strukturalna fasada sa spoljnom obradom od kompakt drvenih ploča i opeke. Međupovršine pokrivene silikatno-silikonskim fasadnim malterom, renomiranog proizvodjača Ceresit, što garantuje dugotrajnost i kvalitet.

FASADNI ZIDOVI

Giter blok 19cm i fasadna kamena vuna d 15cm.

MEĐUSPRATNE KONSTRUKCIJE

Armirana betonska puna ploča 20cm + termosajlent 1cm + kamena vuna 2cm + cementna košuljica + parket.

UNUTRAŠNJI ZIDOVI

Unutrašnji zidovi između stambenih jedinica: produžni malter, puna opeka, mineralna vuna 6cm, gips-kartonska obloga 12mm + 12mm. Unutrašnji pregradni zidovi stanova: Pregradni zid kuhinja i kupatilo: produžni malter, puna opeka, produžni malter. Pregradni zidovi sobe: gipskartonske ploče 12mm + 12mm, zvučna izolacija 6cm, gips-kartonske ploče 12mm + 12mm.

OGRADE TERASA

Kaljeno staklo d 10mm.

SPOLJNA STOLARIJA

Aluminijum - proizvođač Alumil, serija 2100 sa termoprekidom, u crnoj mat boji sa termopan dvoslojnim staklom 12mm + 4mm + 12mm. Roletne aluminijumske u crnoj mat boji.

LIFTOVI

Putnički i auto lift renomiranih proizvodjača iz Nemačke ili Španije.

VRATA

Ulazna sigurnosna vrata sa furnir obradom plota i futera. Unutrašnja vrata od medijapana u beloj boji sa horizontalnim kanelurama visine 240cm.

PARKET

Troslojni hrastov parket proizvodjača Tarket

KERAMIKA

Italijanska keramika renomiranih proizvodjača.

SANITARNA OPREMA

Sanitarna oprema Laufen, švajcarskog renomiranog proizvodjača. Ugradni kazančić Sanit, nemačka proizvodnja. Bojler Ariston. Slavine i armature Remer, italijanska proizvodnja. Tuš kabine Hupe, nemačka proizvodnja.

KLIME

Midea u skladu sa veličinom prostora od jedne split jedinice do sistema sa više jedinica.

RADIJATORI

Grejanje priključeno na gradske toplane sa merenjem utroška na kalorimetru. Mogućnost gašenja grejanja u koliko se prostor privremeno ne koristi. Radijatori aluminijumski, tipa Global sa termo glavom i sušači peškira u kupatilu.

Infrastruktura

Veći deo stambenog dela objekta je okrenut ka ulici Pere Segednica. Orjentacija ka dvorištu obezbedjuje nesmetan boravak okrenutom ka mirnom postojećem stambenom bloku sa dosta zelenila. Objekat je lociran na početku Vojvodjanske ulice - broj 12, na Novom Beogradu. Parcela ima izlaz na dve ulice - Vojvojansku i Pere Segedinca.
Iz Vojvodjanske ulice planiran je glavni pešački pristup objektu i lokalu u prizemlju. Saobraćajni pristup podzemnoj garaži planiran je iz ulice Pere Segedinca, odakle je projektovan i pomoćni pešački pristup, kao i oveća uredjena zelena površina.

Osnovna škola "Borislav Pekić"

1200 m

Vrtić Kuća mašte

700 m

Bežanijska pijaca

1200 m

Dom zdravlja Novi Beograd

1600 m

Park

300 m

Lidl

300 m

Autobus br. 45, 71,82, 601

50 m

Preporučeni objekti

V Park - Novogradnja Novi Beograd Na zahtev

V Park - GRAFIN NBG INVEST

Investitor: GRAFIN NBG INVEST doo
V Park - Novogradnja Novi Beograd od 2 350 €/м²
GDS Petica - Novogradnja Novi Beograd Blok 63 na zahtev

GDS Petica

Investitor: Građevinska direkcija Srbije