Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Vojvode Dobrnjca 11

(011) 240 63 22, (064) 827 84 01
Prodato
Cena stanova
od 2 100 €/м²
PDV
na zahtev
Investitor
STS EUROGRADING doo
Rok završetka radova
04.2019
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža i na otvorenom
Spratnost
Po+P+5+Ps
Površina stanova
od 26 м²
Prozori
PVC
Graževinska dozvola ROP BGDU-36548-CPI-2/2018
Objavljeno (ažurirano)
30.08.2018 (11.07.2019)

Objekat će se nalazi u ulici Vojvode Dobrnjca br.11 u Beogradu, na katastarskoj parceli 1230, KO Stari grad. Objekat će imati 7 etaža sa ukupno 20 stambenih jedinica različitih struktura: od garsonjere do četverosobnog stana, 3 poslovna prostora i dovoljan broj garaža i parking mesta za sve stanare.

ŽIVOT U GRADU NA MIRNOJ LOKACIJI
Zgrada je smeštena u prijatnom i mirnom okruženju. Stanovi su veličine od 26 m2 do 120 m2, moderan spoljni izgled zgrade, konkurentna cena i kvaliteta gradnje zadovoljit će sve Vaše potrebe za urbanim i mirnim načinom života. Brz način življenja, koji diktira savremeni tempo života, budućim stanarima će po povratku u svoj dom omogućiti pravu oazu mira, a kada požele promenu u blizini imaju brojne sadržaje, kao i objekte koje svakodnevno posećuju. Kao najveće prednosti lokacije objekta, izdavajamo blizinu vrtića, osnovne škole, Doma zdravlja, pijace, super marketa, zanatskih radionica, fakulteta, restorana i najpoznatije Botaničke bašte “Jevremovac”.

 

O ZGRADI
Ulična strana zgrade je orijentisana ka istoku, sa pogledom na ulicu, dok je dvorišna strana zgrade orijentisana ka zapadu, sa pogledom na dvorište. Zgrada će biti isključivo građena na osnovu projektne dokumentacije. Arhitektonski koncept objekta se ogleda u funkcionalnosti i racionalnoj raspodeli prostora, kako u samim stambenim jedinicama tako i u garaži, kao i u upečatljivoj fasadi modernog dizajna uz velike staklene površine koje obezbeđuju maksimum dnevne svetlosti. Objekat će biti građen u skladu sa najnovijim standardima u oblasti stambene izgradnje.

KVALITET MATERIJALA
Visok kvalitet upotrebljenih materijala i moderno projektovanje te završna obrada čine objekat udobnim za život. Kod odabira ugrađenih materijala presudnu ulogu su imale savremene tendencije u građevinarstvu. Pored vrhunskog kvaliteta i estetskih kriterijuma budućih korisnika stanova, obezbeđen je i VISOKI razred energetske efikasnosti objekta. Fasadni zidovi su kombinacija giter blok 20 cm, PVC folija,10 cm stiropor i 12 cm pune opeke (cigle) tzv sendvič zid, delom malterisani i bojena završnim slojem fasadne akrilne boje, a sam završni sloj je kombinacija ventilisane fasade sa završnim slojem od plastificiranih montažnih elemenata, a deo prirodni kamen- tipa travertin. Posebno se posvetila pažnja odabiru ekološki prihvatljivih prirodnih materijala, i to naročito u završnoj obradi stambenog prostora.

IT PODRŠKA OBJEKTA
Objekat će biti opremljen kolor video interfonom, telefonskom instalacijom, protivprovalnim sistemom sa 1 senzorom kretanja, sa četiri video kamere koje pokrivaju ulaz, parking, lift i garažu i čiji zapis se beleži na DVR snimaču u ful HD rezoluciji, a dostupno je i praćenje preko TV signala, automatskom dojavom požara u stepenišnom i garažnom prostoru, kao i dojavom i detekcijom gasa CO u garažnom prostoru i satelitskom i kablovskom TV instalacijom čiji priključci su predviđeni u dnevnom boravku.

STANOVI
Objekat ima 20 stambenih jedinica, različitih kvadratura. Stanovi su savremeno koncipirani, sa svetlim prostorijama i funkcionalnim rasporedom. Zgrada će posedovati putnički električni lift nostivosti 630kg- renomiranog proizvođača tipa Kleemann ili sl.sa kabinom višeg standarda opremljenosti. U objektu se nalazi garaža kojoj je prilaz moguć liftom i stepeništem. Unutrašnje stepenište, čela i gazišta urađeno (obloženo) je prirodnim kamenom granitom a podesti i međupodesti su obrađeni granitnim pločama, a osvetljava i provetrava se prirodnim putem.

Infrastruktura

Osnovna škola „Vlada Aksentijević“

300 m

Vrtić Extreme kids 1

450 m

Bajlonijeva pijaca

800 m

Dom zdravlja Stari Grad

1200 m

Botanička bašta "Jevremovac"

200 m

Aroma

270 m

Tramvaj br. 2, 5, 10

600 m

Autobus br. 16, 27E, 32E, 35, 37, 43, 58, 95, 96, E2, E6

450 m