Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Zelena avenija

(069) 210 54 51
MONTEX DEVELOPMENT doo
Cena stanova
od 1 680 €/м²
PDV
nije uključen
Investitor
MONTEX DEVELOPMENT doo
Rok završetka radova
05.2020
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garažna mesta i na parceli
Spratnost
Pr+P+7+Ps
Površina stanova
od 56 м²
Grejanje
Centralno, kalorimetar
Klima
Da
Prozori
Drvo-aluminijska stolarija, roletne
Građevinska dozvola ROP-BGDU-34705-CPI-3/2019
Objavljeno (ažurirano)
15.08.2018 (23.11.2020)

Zelena avenija - stambeno-poslovni objekat u ul. Petra Kočića u Zemunu. U toku je IV faza izgradnje, odnosno lamele 6.7.8 i 9

Zelena avenija – Vaš mir u urbanoj metropoli

Bilo da ste zaljubljeni u obalu Dunava, slikovite kaldrmisane ulice, Milenijumsku kulu, istoriju i legende šarmantnog Zemuna, ili uživate u ritmu modernog poslovnog jezgra Novog Beograda – stambeno-poslovni kompleks „Zelena avenija“ idealno spaja ova dva sveta, zadovoljavajući potrebe svih generacija i životnih stilova. Smešten nadomak reke i ušuškan, odvaja Vaš dom od gradske buke i vreve i pruža Vam mogućnost za život skrojen prema Vašim potrebama.

Arhitektonski koncept savršeno uklopljen u okruženje ostavlja snažan utisak izgledom i elegancijom boja. Prostorna rešenja odišu notom komfora i udobnosti, pružajući Vam mir i privatnost stanovanja. 

Dom skrojen po Vašoj meri

Stambeni kompleks „Zelena avenija“ čini 236 stanova različitih struktura, od jednosobnih do petosobnih, raspoređenih u 5 lamela koji predstavljaju kompaktnu arhitektonsku celinu.

Izaberite svoj dom u skladu sa potrebama i životnim stilom. Nudimo Vam izbor od jednosobnih stanova pa sve do četvorosobnih stanova i dupleksa koji oduzimaju dah. 

Zajedno gradimo srećnu budućnost

Svim stanovima je zajednička maksimalna iskorišćenost prostora, funkcionalnost i dobra osvetljenost. Izvršen je pažljiv odabir materijala za završnu obradu.

  • Spoljašnja stolarija – prozori vioskog kvaliteta aluminijum drvo sa roletnama
  • Unutrašnja stolarija – sobna vrata drveni masiv, ispuna iverica, obostrano obložena MDF-om
  • Ulazna vrata – visokosigurnosna, blindirana vrata
  • Kuhinja – italijanske keramičke pločice
  • Kupatilo – italijanske keramičke pločice
  • Sanitarije – galanterija visokog kvaliteta italijanskih proizvođača sa Geberit ugradnim sistemom
  • Parket – najkvalitetniji hrastov parket
  • Grejni sistem – objekat je priključen na daljinski sistem grejanja, a u skladu sa propisima i najmodernijim standardima, ugradni radijatori i sušači peškira
  • Klimatizacija – split sistem klima uređaja
  • Projekat se gradi u skladu sa važećim propisima za energetsku efikasnost zgrada (energetski pasoš).

Sve na jednom mestu

Lokali u prizemlju objekata su pažljivo osmišljeni i namenjeni trgovinskim i uslužnim delatnostima koje će Vam pomoći da svakodnevne obaveze obavljate brzo i lako. Pri projektovanju vodili smo računa da rad lokala ne remeti mir stanara. 

Infrastruktura

Na desnoj strani Dunava, blizu ušća sa rekom Savom prostire se bezvremenski Zemun koji svojom tradicijom i kulturnom baštinom , pruža mir koji nam je svima potreban nakon naporno provedenog radnog dana u užurbanoj metropoli kakav je grad Beograd. U želji da spojimo poslovni i porodični život savremenog čoveka odlučili smo da „Zelenu aveniju“ smestimo baš ovde nadomak prepoznatljivog Zemunskog keja gde se svako može relaksirati brojnim sportskim sadržajima ili samo šetnjom sa dragom osobom, a opet kada je potrebno zabaviti se u zatvorenim sportskim centrima kao što su Hala Pinki ili sportski centar 11.april. U toplim danima moguća je šetnja jedinstvenim Zemunskim parkom, sunčanje na gradskoj plaži Lido na Velikom ratnom ostrvu ili uživanje u spektakularnom pogledu sa Gardoš kule.
Madlenijanum je pravo mesto za ljubitelje opere i ostale sadržaje kulturnog života, a nalazi se na udaljenosti od samo 1 km. Kupovinu možete obaviti u obližnjim atraktivnim tržim centrima, a opet brzo i jednostavno kretati se ka svim delovima grada zahvaljujući dobro organizovanoj mreži gradskog saobraćaja (17,73,82,83,85,88,18,45,78,15,81) Zaposleni roditelji imaju na raspolaganju nekoliko vrtića, osnovnih i srednjih škola, fakulteta i zdravstvenih ustanova koji obezbeđuju nesmetan život. Brige oko parking prostora kada se vratite kući su sada proslost jer smo predvideli i otvoreni parking prostor za stanare i posetioce kompleksa. · 2 km od autoputa E-75 · 13,5 km od aerodroma Nikola Tesla · 1,3 km od reke Dunav i Zemunskog keja · 6,5 km od centra grada · 3,5 km od Beogradske arene

Osnovna škola "Majka Jugovića"

700 m

Mali istraživači

1 m

Zemun pijaca

1400 m

KBC Zemun

800 m

Zemunski park

400 m

Maxi

450 m

Autobus br. 15, 17, 18, 45, 73, 78, 81, 82, 83, 85, 88

400 m

Preporučeni objekti

Tri Nove - Novogradnja Zemun Gornji grad na zahtev

Tri Nove

Investitor: Gornji Grad II doo
Kordunaška 28
Prodato
od 1 680 €/м²