Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Zelena avenija

(069) 210 54 51
MONTEX DEVELOPMENT doo
Cena stanova
na zahtev
PDV
nije uključen
Investitor
MONTEX DEVELOPMENT doo
Rok završetka radova
05.2020
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garažna mesta i na parceli
Spratnost
Pr+P+7+Ps
Površina stanova
od 37 м²
Grejanje
Centralno, kalorimetar
Klima
Da
Prozori
Drvo-aluminijska stolarija, roletne
Građevinska dozvola ROP-BGDU-34705-CPI-3/2019
Objavljeno (ažurirano)
15.08.2018 (14.06.2022)

Zelena avenija - stambeno-poslovni objekat u ul. Petra Kočića u Zemunu. U toku je IV faza izgradnje, odnosno lamele 6.7.8 i 9

Zelena avenija – Vaš mir u urbanoj metropoli

Bilo da ste zaljubljeni u obalu Dunava, slikovite kaldrmisane ulice, Milenijumsku kulu, istoriju i legende šarmantnog Zemuna, ili uživate u ritmu modernog poslovnog jezgra Novog Beograda – stambeno-poslovni kompleks „Zelena avenija“ idealno spaja ova dva sveta, zadovoljavajući potrebe svih generacija i životnih stilova. Smešten nadomak reke i ušuškan, odvaja Vaš dom od gradske buke i vreve i pruža Vam mogućnost za život skrojen prema Vašim potrebama.

Arhitektonski koncept savršeno uklopljen u okruženje ostavlja snažan utisak izgledom i elegancijom boja. Prostorna rešenja odišu notom komfora i udobnosti, pružajući Vam mir i privatnost stanovanja. 

Dom skrojen po Vašoj meri

Stambeni kompleks „Zelena avenija“ čini 236 stanova različitih struktura, od jednosobnih do petosobnih, raspoređenih u 5 lamela koji predstavljaju kompaktnu arhitektonsku celinu.

Izaberite svoj dom u skladu sa potrebama i životnim stilom. Nudimo Vam izbor od jednosobnih stanova pa sve do četvorosobnih stanova i dupleksa koji oduzimaju dah. 

Zajedno gradimo srećnu budućnost

Svim stanovima je zajednička maksimalna iskorišćenost prostora, funkcionalnost i dobra osvetljenost. Izvršen je pažljiv odabir materijala za završnu obradu.

  • Spoljašnja stolarija – prozori vioskog kvaliteta aluminijum drvo sa roletnama
  • Unutrašnja stolarija – sobna vrata drveni masiv, ispuna iverica, obostrano obložena MDF-om
  • Ulazna vrata – visokosigurnosna, blindirana vrata
  • Kuhinja – italijanske keramičke pločice
  • Kupatilo – italijanske keramičke pločice
  • Sanitarije – galanterija visokog kvaliteta italijanskih proizvođača sa Geberit ugradnim sistemom
  • Parket – najkvalitetniji hrastov parket
  • Grejni sistem – objekat je priključen na daljinski sistem grejanja, a u skladu sa propisima i najmodernijim standardima, ugradni radijatori i sušači peškira
  • Klimatizacija – split sistem klima uređaja
  • Projekat se gradi u skladu sa važećim propisima za energetsku efikasnost zgrada (energetski pasoš).

Sve na jednom mestu

Lokali u prizemlju objekata su pažljivo osmišljeni i namenjeni trgovinskim i uslužnim delatnostima koje će Vam pomoći da svakodnevne obaveze obavljate brzo i lako. Pri projektovanju vodili smo računa da rad lokala ne remeti mir stanara. 

Infrastruktura

Na desnoj strani Dunava, blizu ušća sa rekom Savom prostire se bezvremenski Zemun koji svojom tradicijom i kulturnom baštinom , pruža mir koji nam je svima potreban nakon naporno provedenog radnog dana u užurbanoj metropoli kakav je grad Beograd. U želji da spojimo poslovni i porodični život savremenog čoveka odlučili smo da „Zelenu aveniju“ smestimo baš ovde nadomak prepoznatljivog Zemunskog keja gde se svako može relaksirati brojnim sportskim sadržajima ili samo šetnjom sa dragom osobom, a opet kada je potrebno zabaviti se u zatvorenim sportskim centrima kao što su Hala Pinki ili sportski centar 11.april. U toplim danima moguća je šetnja jedinstvenim Zemunskim parkom, sunčanje na gradskoj plaži Lido na Velikom ratnom ostrvu ili uživanje u spektakularnom pogledu sa Gardoš kule.
Madlenijanum je pravo mesto za ljubitelje opere i ostale sadržaje kulturnog života, a nalazi se na udaljenosti od samo 1 km. Kupovinu možete obaviti u obližnjim atraktivnim tržim centrima, a opet brzo i jednostavno kretati se ka svim delovima grada zahvaljujući dobro organizovanoj mreži gradskog saobraćaja (17,73,82,83,85,88,18,45,78,15,81) Zaposleni roditelji imaju na raspolaganju nekoliko vrtića, osnovnih i srednjih škola, fakulteta i zdravstvenih ustanova koji obezbeđuju nesmetan život. Brige oko parking prostora kada se vratite kući su sada proslost jer smo predvideli i otvoreni parking prostor za stanare i posetioce kompleksa. · 2 km od autoputa E-75 · 13,5 km od aerodroma Nikola Tesla · 1,3 km od reke Dunav i Zemunskog keja · 6,5 km od centra grada · 3,5 km od Beogradske arene

Osnovna škola "Majka Jugovića"

700 m

Mali istraživači

1 m

Zemun pijaca

1400 m

KBC Zemun

800 m

Zemunski park

400 m

Maxi

450 m

Autobus br. 15, 17, 18, 45, 73, 78, 81, 82, 83, 85, 88

400 m