Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju
Belgrade Waterfront
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
Eagle Hills
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
25
Grejanje
Centralno, kalorimetar
Klima
Multisplit sistem
Objavljeno (ažurirano)
28.06.2022 (05.08.2022)

BW Perla je pravi biser moderne arhitekture, koja svojim stanarima nudi vrhunac kosmopolitskog života u Beogradu.

Mlade parove i pojedince očekuju najkvalitetniji restorani, kafei, prodavnice i mesta raskošnog društvenog života. Blizina škole, vrtića, igrališta i lak pristup Savskom parku privući će porodice sa decom, dok će u uređenim prostorima za šetnju i relaksaciju, duž Sava Promenade ili u obližnjim parkovima, podjednako uživati sve generacije stanara.

Smeštena na najizuzetnijoj lokaciji u prestonici, u prvom redu zgrada do reke Save, savremenog arhitektonskog rešenja, BW Perla koristi sav potencijal svoje ekskluzivne pozicije.

 

Svi stanovi u BW Perla donose ugođaj vanvremenske elegancije kreirajući prostor koji je potpuno usklađen sa vašim životnim stilom. Za dodir potpune prefinjenosti, posebna pažnja je posvećena i najsitnijim detaljima.

Svaku prostoriju odlikuju najmodernija arhitektonska rešenja, a osećaj komfora pojačavaju plafoni visoki između 2,60m i 2,90m u svim stanovima. Prostrani balkoni su uokvireni visokim prozorima za obilje dnevne svetlosti i svežeg vazduha. Takođe, u svakom trenutku bićete okruženi impresivnim pogledima na reku, Kulu Beograd, grad i Kalemegdan, u zavisnosti od pozicije stana.

Osim savršenog okruženja, BW Perla poseduje i wellness centar namenjen stanarima, sa zavidnim nivoom sadržaja za potpuno rasterećen i ispunjen život u vašoj novoj zgradi.

BW Perla obuhvata 189 stambenih jedinica različitih kvadratura, projektovanih tako da vas osećaj vanvremenske prefinjenosti i udobnosti očekuje na svakom koraku. Otkrijte odraz savršenog života u BW Perla, ekskluzivnoj stambenoj zgradi od 25 spratova, sa direktnim pristupom rečnoj obali, uređenim unutrašnjim dvorištem sa ukrasnim vodenim dodacima. 

W Perla spaja najbolje od “spoljašnjeg” i “unutrašnjeg” života u zaokružen svet.

Pored jedinstvenih panoramskih balkona i terasa, koji unose svežinu i opuštajuće trenutke života pored reke u vaš novi životni prostor, BW Perla se nalazi i u središtu najboljih mogućnosti za zdrav i aktivan život. U neposrednoj blizini vaše nove zgrade imate idealne uslove za šetnju, džoging, vožnju bicikla ili rolera – duž Sava Promenade, u uređenom unutrašnjem dvorištu ili raskošnom Savskom parku.

Na kraju dana, možete se opustiti u wellness centru koji se nalazi u samoj zgradi BW Perla. Tamo vas očekuju recepcija sa juice barom, bazen, teretana, sauna i ostale spa usluge.

Infrastruktura

Osnovna škola "Isidora Sekulić"

500 m

Vrtić u okviru kompleksa BW

200 m

Pijaca "Zeleni Venac"

700 m

Dom Zdravlja Savski Venac

1000 m

Beogradski park

100 m

Prodavnica

50 m

Tramvaj br. 7, 9, 11, 12

250 m

Autobus br. 78, 83, E1

250 m

Preporučeni objekti

Skyline od 2 700 €/м²

Skyline

Investitor: AFI Europe
The Residences at the St. Regis Belgrade
Belgrade Waterfront
od 6 664 €/м²
BW Aqua - Novogradnja Beograd Savski Venac
Belgrade Waterfront
Na zahtev

BW AQUA

Investitor: Eagle Hills