Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Carigradska 7

(011) 30 60 735, (069) 33 93 399
Prodato
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
TEHNICOM CONSTRUCTION doo
Rok završetka radova
11.2019
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža i na otvorenom
Spratnost
Po+P+2+2Ps
Površina stanova
od 89 м²
Visina plafona
2.68
Grejanje
Toplotna pumpa
Klima
Toplotna pumpa
Prozori
Aluminijska stolarija
Građevinska dozvola ROP-BGDU-7366- CPIН-6/2017
Objavljeno (ažurirano)
29.08.2018 (21.02.2020)
FUNKCIONALNA ORGANIZACIJA

Spratnost planiranog objekta je Po+Pr+2+Ps1+Ps2. Projektovani objekat ima sledeće etaže: – podrum (garažni nivo -1.5 i garažni nivo -1), prizemlje, 2 sprata i 2 povučena sprata.

Objekat je planiran kao stambeno poslovni objekat. Delatnosti su predviđene u prizemlju u delu koji je orjentisan ka ul. Carigradskoj. Stanovanje je predviđeno u delu prizemlja, kao i na ostalim etažama. U prizemlju je projektovan 1 troiposoban stan. Na prvom , drugom i povučenom spratu 1 projektovano je po 3 stana, a na povučenom spratu 2, planirana su dva stana. Stanovi su različitih struktura i površina. Ukupno je planirano 12 stanova.

U podrumskom delu je planirana podzemna garaža sa 12 garažnih mesta, koja po svojoj površini spada u male garaže. Ulaz u garažu je iz dvorišta sa zadnje strane objekta. Predviđena su i dva garažna mesta ispod nivoa prizemlja, u okviru gabarita objekta i njima se pristupa direktno iz dvorišta – GM13 i GM14, kao i 4 parking mesta na otvorenom u zadnjem delu parcele. Kolski pristup dvorištu je sa leve strane objekta kroz pasaž pored ulaza u stambeni deo objekta. Omogućeno je nesmetano kretanje osoba sa invaliditetom kroz ceo objekat. U ulaznom delu objekta nalazi se koso-podizna sklopiva platforma pomoću koje se pristupa stanu u prizemlju i liftu koji povezuje sve etaže objekta i koji je prilagođen za prevoz osoba sa invaliditetom. U garažnom nivou -1 predviđeno je jedno parking mesto za osobe sa invaliditetom kojem se može pristupiti pomoću lifta.

EKSTERIJER

Stambeno poslovni objekat  “CARIGRADSKA 7“   je dugo i temeljno pripreman projekat kojim je predviđena izgradnja objekta u skladu sa savremenim standardima uz upotrebu najkvalitetnijih materijala, sa posebnim osvrtom na prethodna iskustva u smislu trajnosti primenjenih materijala u završnoj obradi fasade.

U ovom slucaju opredelili smo se za primenu kombinacije plocica silikatne opeke i fasadne boje u nijansama koje su  u skladu sa ambijentalnom celinom u kojoj se objekat nalazi, a to je centralno gradsko jezgro. Projekat je izrađen u skladu sa uslovima  Zavoda za zastitu spomenika kulture grada Beograda. Spoljna stolarija je od najkvalitetnijih aluminijumskih profila.

ENTERIJER

U ulaznom delu objekta kao dekorativna obrada unutrašnjih povrsina zidova  hodnika predviđen je akrilni nanos od mermernog granulata. Podovi u hodnicima i zajednickim prostorijama unutar stambenog dela objekta oblazu se oblogom od prirodnog kamena. Visina od poda do plafona u stanovima je 2.68m. Podovi u svim prostorijama su oblozeni adekvatnim kvalitetnim materijalima, u skladu sa namenom prostorije: u sobama i hodnicima stanova primenjen je hrastov parket prve klase, a keramicke plocice prve klase u kuhinjama i kupatilima.

Na terasama stanova predvidjena je granitna keramika. Ulazna vrata u stanove su sigurnosna sa odgovarajucim okovom, dok je unutasnja stolarija obostrano furnirana. Podovi lokala u prizemlju takodje su oblozeni plocama od prirodnog kamena kako u radnom delu tako i u toaletima.

Stanovi i lokali bice opremeljeni sanitarijama vrhunskog kvaliteta.

Infrastruktura

Osnovna škola „Vlada Aksentijević“

400 m

Vrtić Extreme kids 1

300 m

Pijaca Skadarlija

500 m

Dom zdravlja Stari Grad

1100 m

Botanička bašta "Jevremovac"

200 m

Prodavnica

100 m

Tramvaj br. 2, 5, 10

350 m

Autobus br. 16, 27E, 32E, 35, 37, 43, 58, 95, 96, E2, E6

250 m

Preporučeni objekti

Cvijićeva Palace na zahtev
Dr. Dragoslava Popovića 3 - Novogradnja Palilula Centar od 3 000 €/м²
Novi Dorćol - Novogradnja Beograd Dorćol na zahtev

Novi Dorćol

Investitor: Deka Inženjering