Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Dunavska trilogija

(064) 33 33 630
CPI PROJECTS doo
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
CPI PROJECTS doo
Rok završetka radova
08.2021
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
Su+P+2
Površina stanova
od 100 м²
Visina plafona
2.70
Grejanje
Toplotne pumpe
Klima
Split sistem
Prozori
Aluminijumska stolarija, aluminijumske roletne, komarnici
Građevinska dozvola ROP-BGDU-12792-CPIH-10/2018
Objavljeno (ažurirano)
30.05.2019 (22.11.2022)
Ostalo
Video nadzor, smart ready, optika u stanu, zatvoren kompleks sa kontrolisanim pristupom

Dunavska trilogija je nov, luksuzni stambeni kompleks sa ograničenim brojem stambenih jedinica, jedinstven ne samo u Zemunu. Realizovane kao zatvoreni stambeni kompleks sa maksimalnom privatnošću, pored savršenog okruženja, ove urbane vile pružiće vam mnogo više. Promeniće vašu filozofiju življenja. 

Smeštena nad Dunavom, Dunavska trilogija do maksimuma koristi sve prednosti koje ova ekskluzivna lokacija pruža. Uvučena u odnosu na samu ulicu, ima sopstvenu ogradu, čime je bezbednost podignuta na najviši nivo. To znači da će sve ono što vam je zaista važno, uvek biti i sigurno.

Čitav prostor oko vila pokrivaju uređene zelene površine koje su zapravo vaše dvorište. I koristite ga kako vi želite: za igru s najmlađima, druženje s prijateljima, čak i kampovanje pod zvezdama.

Posebno ćete uživati u delu nad samim Dunavom – pogled je neopisivo lep. Deca mogu da se bezbedno igraju dok vi uživate u pogledu na Beograd okupan suncem. Naravno, s razlogom svoje zgrade nazivamo urbanim vilama. Od materijala do završne obrade, sve je najvišeg nivoa izrade – jer ovakav kompleks to istinski zaslužuje.

U skladu sa najsavremenijim trendovima, uređenje je u potpunosti podređeno potrebama savremene porodice. Otvoren prostor, izdvojena zona za odmor, veliki prozori… svaki detalj je dobro promišljen. Za vaše goste je obezbeđen poseban parking, a vama su na raspolaganju parking mesta uz objekte ili u podzemnoj garaži.

Tehnicka specifikacija

PROZORI I BALKONSKA VRATA

Aluminijumski prozori i moderna balkonska vrata visokokvalitetne završne obrade sa niskoemisionim staklima 4+16+4, koja pružaju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju.

VRATA

Ulazna vrata - sigurnosna i estetski oblikovana, ispunjavaju sve zahteve vezane za akustiku i bezbednost. Enterijerska vrata - moderna, drvena, obložena medijapanom, završno obrađena melaninskom folijom.

ROLETNE I KUTIJE ZA ROLETNE

Svi stanovi imaju ugrađene spoljne aluminijumske roletne. Radi standardnog izgleda fasade, boju roletni bira Investitor i ona je jednoobrazna za sve stanove.

ZAVRŠNA OBRADA PODOVA

Kvalitetan i topao višeslojni drveni pod u svim dnevnim i spavaćim sobama. Italijanske ili španske keramičke pločice* u kupatilima, toaletima i kuhinjama. Podovi na terasama imaju protivklizne keramičke pločice, odgovarajuće za spoljnu upotrebu.

ZAVRŠNA OBRADA ZIDOVA

Uvozne keramičke pločice u kupatilima i toaletima i između gornjih i donjih elemenata u kuhinji. U svim dnevnim i spavaćim sobama i u hodnicima je poludisperzivna boja.

KUPATILA I TOALETI

U kupatilima je lavabo od bele keramike sa jednoručnom baterijom modernog dizajna. Bele akrilne ležeće kade i tuš kade od keramike sa prelivnim ventilima, i jednoručnom baterijom za tuš i kadu. Tuš kade sa kabinom od stakla. Obezbeđen priključak za veš mašinu sa utičnicom za struju. Sva sanitarija proizvedena je u EU.

VENTILACIJA

Sva kupatila i toaleti opremljeni su instalacijama za provetravanje ili je obezbeđena prirodna ventilacija.

TERMOREGULACIJA

Savremeni multi-split sistemi sa mogućnošću maksimalne kontrole i regulacije potrošnje električne energije. Ujedno, multi-split sistemi služe i za hlađenje stanova tokom vrelih letnjih meseci.

MODIFIKACIJE STANOVA

Osnova stana može se modifikovati (arhitektura, električne i mehaničke instalacije), ali ne kasnije od "sive faze".

Investitor može naplatiti naknadu za konsultantske i usluge projektovanja u slučaju modifikovanja osnove stana. Iznos naknade se iznova plaća za svaku modifikaciju.

TELEKOMUNIKACIONI PRIKLJUČCI I ELEKTROGALANTERIJA

Elektični uređaji, prekidači i utičnice su bele boje. Svetiljke su postavljene u kupatilima i toaletima i na terasama, a priključna mesta u ostalim prostorijama.

Utičnice za telefon su obezbeđene u svim dnevnim i spavaćim sobama. Instalacije omogućavaju jednostavno povezivanje na brzi internet.

Utičnice za televizor su obezbeđene u svim dnevnim i spavaćim sobama.

BEZBEDNOST

Nekoliko kamera je instalirano na ulazu u zgradu, sa potpunom pokrivenošću centralnih ulaza. Svaki stan ima interfon.

Infrastruktura

Osnovna škola "Branko Pesić"

180 m

Vrtić Trešnjica

700 m

Pijaca Zemun

1600 m

Dom zdravlja Zemun

1600 m

Kej oslobođenja

500 m

Prodavnica

200 m

Autobus br. 17, 73, 84, 703, 704, 705,706, 707

100 m

Preporučeni objekti

Cara Dušana 59 - Novogradnja Beograd Zemun od 2 500 €/м²
Zen Hill - Novogradnja Beograd Zemun Na zahtev

Zen Hill

Investitor: Zen Hill doo
Pregrevica Sky Residence - Novogradnja Beograd Zemun Na zahtev

Pregrevica SKY & SUN RESIDENCES

Investitor: Beoprojekt inženjering doo