Favorites 0
Comparison 0
Add new building
Belgrade Waterfront
Price of apartments
from 3 057 €/sqm
VAT
included
Investor
Eagle Hills
Availability of commer. premises
Yes
City
Belgrade
District, microdistrict
Parking space
Underground
Floors
17
Floor size
from 50 sqm
Conditioning
Multi-split system
Građevinska dozvola
Published (updated)
14.11.2018 (05.03.2020)

BW Metropolitan je prepoznatljiva stambena zgrada, koja dočekuje goste Beograda na vodi zahvaljujući svojoj poziciji na ulasku u projekat, na početku glavnog bulevara.

BW Metropolitan je prepoznatljiv po karakterističoj fasadi sa izraženim uglom okrenutim prema kružnom toku, a W Belgrade, glavni bulevar i Stari savski most okružuju zgradu sa ostalih strana. Sa 60 metara visoke zgrade pruža se pogled ka ušću Save u Dunav, Kalemegdanu, kružnom toku, Savskom mostu i Bristol parku.

325 stambenih jedinica različitih struktura – od studija do petosobnih stanova – raspoređeni su duž 17 spratova. Sa zgradom BW Metropolitan, Beograd na vodi prvi put u ponudi ima dvoiposobne stanove. Sve jedinice su pozicionirane tako da naglase pogled i unutrašnju organizaciju.

Fasada karakteristično dizajnirane zgrade je napravljena od kombinacije čvrstih i prirodnih materijala, sa multi-split sistemom klimatizacije, recepcijom i video nadzorom od 24 sata dnevno.

Stanari će takođe moći da koriste poluprivatno unutrašnje dvorište koje pruža preko potrebnu privatnost, vrtić na prvom spratu, podzemnu garažu na dva nivoa, kao i prodavnice, kafee i restorane na podijumu.

Infrastructure

Located in the vibrant zone, close to W Belgrade, it is well connected with other parts through the public traffic network. Sava Promenada, world-class office spaces and hotels, BW Galerija and Kula Belgrade are just a short walk away.

Osnovna škola "Isidora Sekulić"

650 m

Vrtić na prvom spratu

10 m

Pijaca "Zeleni Venac"

800 m

Dom Zdravlja Savski Venac

1200 m

Sava promenada

10 m

Shop

1 m

Tram № 7, 9, 11, 12

500 m

Bus № 78, 83, E1

500 m

Recommended objects

BW AURORA
Belgrade Waterfront
from 2 838 €/sqm

BW AURORA

Investor: Eagle Hills
BW Magnolia
Sold
from 2 886 €/sqm

BW MAGNOLIA

Investor: Eagle Hills