Favorites 0
Comparison 0
Add new building
Belgrade Waterfront
Price of apartments
on request
VAT
included
Investor
Eagle Hills
Availability of commer. premises
Yes
City
Belgrade
District, microdistrict
Parking space
Underground
Floors
17
Floor size
from 50 sqm
Conditioning
Multi-split system
Građevinska dozvola
Published (updated)
14.11.2018 (09.05.2022)

BW Metropolitan je prepoznatljiva stambena zgrada, koja dočekuje goste Beograda na vodi zahvaljujući svojoj poziciji na ulasku u projekat, na početku glavnog bulevara.

BW Metropolitan je prepoznatljiv po karakterističoj fasadi sa izraženim uglom okrenutim prema kružnom toku, a W Belgrade, glavni bulevar i Stari savski most okružuju zgradu sa ostalih strana. Sa 60 metara visoke zgrade pruža se pogled ka ušću Save u Dunav, Kalemegdanu, kružnom toku, Savskom mostu i Bristol parku.

325 stambenih jedinica različitih struktura – od studija do petosobnih stanova – raspoređeni su duž 17 spratova. Sa zgradom BW Metropolitan, Beograd na vodi prvi put u ponudi ima dvoiposobne stanove. Sve jedinice su pozicionirane tako da naglase pogled i unutrašnju organizaciju.

Fasada karakteristično dizajnirane zgrade je napravljena od kombinacije čvrstih i prirodnih materijala, sa multi-split sistemom klimatizacije, recepcijom i video nadzorom od 24 sata dnevno.

Stanari će takođe moći da koriste poluprivatno unutrašnje dvorište koje pruža preko potrebnu privatnost, vrtić na prvom spratu, podzemnu garažu na dva nivoa, kao i prodavnice, kafee i restorane na podijumu.

Infrastructure

Located in the vibrant zone, close to W Belgrade, it is well connected with other parts through the public traffic network. Sava Promenada, world-class office spaces and hotels, BW Galerija and Kula Belgrade are just a short walk away.

Osnovna škola "Isidora Sekulić"

650 m

Vrtić na prvom spratu

10 m

Pijaca "Zeleni Venac"

800 m

Dom Zdravlja Savski Venac

1200 m

Sava promenada

10 m

Shop

1 m

Tram № 7, 9, 11, 12

500 m

Bus № 78, 83, E1

500 m

Recommended objects

BW Eden - Novogradnja Beograd Svski Venac
Belgrade Waterfront
from 3 200 €/sqm

BW Eden

Investor: Eagle Hills