Избранное 0
Сравнение 0
Добавить новостройку

TAURUNUM TANDEM

(064) 4099 - 333, (064) 4099 - 222
STORMS doo
Цена квартир
от 1 850 €/м²
НДС
не включен
Инвестор
STORMS doo
Наличие коммерч. помещений
Да
Город
Белград
Район, микрорайон
Паркинг
Подземный
Этажность
do Po+Pr+3+Pk
Площадь квартир
от 30 м²
Отопление
Центральное, счетчик
Разрешение на строительство ROP-BGDU-34408-CPI-6/2020
Опубликовано (обновлено)
04.01.2021 (09.04.2021)

U Zemunu su ispričane najlepše priče, odsvirane najbolje melodije protkane istorijski važnim događajima. Sada je pravo vreme da i Vi započnete Vašu jedinstvenu, Taurunum priču, uz neraskidiv tandem Dunava i Gardoša koji će postati deo Vašeg novog života.

Opis lokacije:

Zemun, jedinstvena varoš na desnoj obali Dunava, grad za sebe, a nadomak beogradske prestoničke vreve, nudi poseban način života svojim stanovnicima.

Poslednjih godina, mnogo je onih koji se sele u Zemun iz drugih delova Beograda jer prepoznaju njegove prednosti. Pravilni urbanistički razvoj, sa dobrim saobraćajnicama, nadomak Novog Beograda govori u prilog tome da će cena nepokretnosti u Zemunu, kako vreme bude odmicalo samo rasti.

Spuštajući se niz ulicu Cara Dušana, prateći tok Dunava, a uz samu Pregrevicu dolazite do našeg projekta TAURUNUM TANDEM. Na 10-15 minuta hoda od Milenijumske kule na Gardošu pozicionirali smo naš projekat stvarajući jednu potpuno novu sliku ovog dela grada. Prepoznatljivi duh Gardoša, koji svedoči о mnogim ljubavima svojih Zemunaca, neizbežne ribarske priče zemunskih alasa, kaldrme, pregršt restorana, kafanica i male noćne muzike uz kej, biće samo neke od privilegija svih budućih stanara projekta TAURUNUM TANDEM, koji će svojim modernim dizajnom i maksimalnom funkcionalnošću povezati daleku istoriju Zemuna sa jednim potpuno novim savremenim izgledom.

Odlična povezanost sa svim delovima Beograda, više autobuskih linija, blizina autoputa i aerodroma, mnoštvo škola, vrtića, prodavnica, čuvene zemunske pijace, sportskih objekata, pešačkih zona oko magistarskog trga, zemunskog keja, široke staze, stadiona, rekreacije i drugih sadražaja neophodnih za funkcionalan i komforan život samo su neke od prednosti našeg projekta TAURUNUM TANDEM.

Opis nepokretnosti:

Stanovi u projektu TAURUNUM TANDEM, su osmišljeni tako da zadovolje potrebe savremenog čoveka, uz maksimalnu iskorišćenost i funkcionalnost prostora. Posebno smo ponosni na najmoderniji i najefikasniji sistem grejanja i hladjenja, uz izuzetnu energetsku efikasnost samih zgrada. Pažljivo smo birali građevinske materijale i opremu, kako za unutrašnjost, tako i za spoljašnjost objekata. Moderan dizajn, visok kvalitet gradnje i materijala, dugovečnost i prepoznatljivost stanova u projektu TAURUNUM TANDEM oplemeniće Vaš svakodnevni život potpuno novom dimenzijom življenja.

Projekat će činiti dva odvojena stambena objekta, odakle i potiče ideja za naziv projekta TAURUNUM TANDEM. Oba objekta imaju odvojena parking mesta u podzemnim garažama. Projekat TAURUNUM TANDEM će se graditi u dve faze. U okviru prve faze već je započeta izgradnja zgrade “TAURUNUM 1” spratnosti Po+Pr+2 sa ukupno 17 stambenih jedinica, u drugoj fazi je planirana izgradnja zgrade “TAURUNUM 2” spratnosti Po+Pr+3+Pk sa ukupno 18 stambenih jedinica.

U ponudi su stanovi različitih struktura od jednosobnih do četvorosobnih, površine od 30m2 do 116m2.

Cene stambenih jedinica već od 1850€/m2+PDV.

Инфраструктура

Osnovna škola "Gornja varoš"

300 м

PU "Povratak prirodi"

300 м

Zemunska pijaca

1800 м

Dom zdravlja Zemun

2100 м

Парк

700 м

Магазин

300 м

Автобус № 17, 45, 73, 83, 84, 703, 704, 705, 706, 707

150 м

Рекомендованные объекты

Bosanska 37 - Novogradnja Beograd Zemun от 1 700 €/м²
Rezidencijalni kompleks Branko Pešic - Novogradnja Beograd Zemun от 1 950 €/м²
Pregrevica 44 - Novogradnja Beograd Zemun от 1 900 €/м²

Pregrevica 44

Инвестор: Ilić Nenad