Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju
Prodato
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
CAPITAL PROPERTIES doo
Rok završetka radova
03.2020
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
2Po+Pr+5+Ps
Površina stanova
od 35 м²
Grejanje
Centralno
Prozori
Aluminium
Građevinska dozvola ROP-BGDU-13308-CPIН-4/2018
Objavljeno (ažurirano)
19.12.2018 (12.05.2022)

Život na Vračaru predstavlja privilegiju. Blizina hrama Svetog Save, najlepši kosmopolitski deo Beograda i izuzetna povezanost sa svim delovima grada, predstavljaju samo neke od benefita koji čekaju buduće stanare naše zgrade. Sam objekat predstavlja zonu visokog estetskog kvaliteta zahvaljujući urbanističkoj postavci i samoj konfiguraciji terena ovog dela grada, postignutoj energetskoj efikasnosti i upotrebi najkvalitetnijih materijala savremenog i modernog dizajna.

Objekat je klasične stilske beogradske arhitekture u modernoj interpretaciji i savremenom inženjerskom principu i stanarima pruža osećaj zadovoljstva, elegancije i sklada. Zahvaljujući svojoj strateškoj lokaciji pruža bogat izbor društvenog i obrazovnog života, kao i veliki izbor zabave i rekreacije na svega nekoliko minuta hoda.

Upotrebljen je klasičan arhitektonski izraz i savremeni građevinski materijali. Zgrada je izgrađena od AB stubova i platana, sa ispunom od giter i klima blokova debljine 20cm. Stolarija je Aluminijumska sa troslojnim niskoemisionim staklom punjenim argonom. Granitna keramika renomiranog italijanskog proizvođača, podovi obloženi parketom visokog kvaliteta.

Materijali na objektu su standardni. Fasadni zid se zida termo blokom, a sa spoljne strane je termoizolacija od 10cm i opeka. Unutrasnji pregradni zidovi su 12cm. Svi zidovi se malterišu i gletuju, odnosno u kupatilu i kuhinji su predvidene keramičke plocice. Na podovima su italijanske keramičke pločice I klase u kuhinji i kupatilu, kao i na stepeništu, a u ostalim prostorijama je predviđen hrastov parket. Materijalizacija krovnih površina je predviđena od bakarnog lima. Grejanje će biti daljinsko sa priključkom na toplanu. Garažiranje vozila predviđeno je kao dvoetažno a u okviru podzemnih etaža (podruma), i ukupno je predvideno 32 garažna mesta. U okviru 32 garažna mesta predviđena su i 2 parking mesta za osobe sa invaliditetom. Garažiranje vozila je takođe predviđeno u prizemlju, 10 parking mesta, a u okviru predmetne parcele. Ukupno je obezbeđeno 42 parking mesta. Objekat poseduje lift i autolift.

Objekat sadrži 38 stambenih jedinica. Sastoji se iz podruma na dva nivoa,  prizemlja, pet spratova i povučenog sprata. Ukupna bruto površina objekta je 3018,65 м².​ 

Objekat je uzidan u susedne objekte i obezbeđen ogradom

Infrastruktura

Osnovna škola "NH Dušan Dugalić"

300 m

Vrtić Mali radoznalac

500 m

Đeram pijaca

1100 m

Dom zdravlja Vračar

550 m

Čuburski park

900 m

Dućan moj

150 m

Trolejbus br. 19, 21, 22, 29

500 m

Autobus br. 46, 55, 83, E1

250 m

Preporučeni objekti

Kruševačka 20 - Novogradnja Voždovac Lekino brdo od 2 200 €/м²

Kruševačka 20

Investitor: BANAT GRADNJA doo
Casa Trenta Vračar - Novogradnja Beograd Vračar od 4 100 €/м²

Casa Trenta Vračar

Investitor: BGM Real Estate Investment Group
Šumatovačka 155 - Novogradnja Vracar Crveni Krst od 3 272 €/м²

Šumatovačka 155

Investitor: SKILLSET doo