Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju
Prodato
Cena stanova
Na zahtev
PDV
uključen u cenu
Investitor
Eagle Hills
Rok završetka radova
07.2021
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
23
Površina stanova
od 54 м²
Klima
Multi-split sistem
Građevinska dozvola
Objavljeno (ažurirano)
15.11.2018 (09.05.2022)

BW Arcadia se nalazi u centralnoj zoni kompleksa Belgrade Waterfront, u drugom redu od Sava Promenade. Okružena je šetalištem sa drvećem, pešačkim i biciklističkim stazama dugim 1 km, i na samo nekoliko koraka od parka BW Central.

Okružena zelenilom sa svih strana, BW Arcadia je ograničena bulevarom sa drvoredom sa južne strane. Zgrada je takođe locirana u neposrednoj blizini znamenitosti BW Galerija i Kula Beograd.

Zahvaljujući pažljivo planiranoj orijentaciji zgrade i ugradnji velikih prozora u svim stanovima, uključujući i balkonske prozore od poda do plafona, svim stanovima biće zagarantovani predivni pogledi, bilo na reku Savu ili u pravcu grada.

Stanarima će biti omogućen direktan pristup potpuno renoviranom mostu preko reke Save koji povezuje staro gradsko jezgro sa Novim Beogradom. Aerodrom Nikola Tesla je na udaljenosti od samo 15 minuta kolima, a u blizini se nalaze i brojni vidovi javnog prevoza, uključujući autobuse i tramvaje.

Okruženje koje inspiriše

Pojedinci i mladi parovi će uživati u dinamičnom karakteru okruženja i bogatoj ponudi restorana, kafića i maloprodajnih objekata u neposrednoj blizini, dok će za porodice sa decom od velikog značaja biti lak pristup parku BW Central, dečijem igralištu i obližnjem vrtiću.

BW Arcadia se nalazi u tački spajanja najvažnijih komercijalnih i rekreativnih sadržaja Beograda, dok se njegovi poslovni i istorijski centri nalaze u neposrednoj blizini. Locirana u centralnoj zoni kompleksa Belgrade Waterfont, BW Arcadia se nalazi nadomak poznate boemske četvrti Savamala. Glavne atrakcije koje nudi Belgrade Waterfront obuhvataju bogat izbor renomiranih kafea, specijalizovanih restorana i svetski poznatih prodavnica, na samo nekoliko minuta hoda. U neposrednoj blizini nalazi se i Kula Beograd, najnovija gradska znamenitost i najviša zgrada u Srbiji, sa višenamenskim javnim trgom na kome će se tokom cele godine održavati interaktivne manifestacije i proslave, panoramskim vidikovcem i ekskluzivnim restoranom na vrhu zgrade, balskom dvoranom, spa centrom, bazenom, teretanom i salama za sastanke u okviru hotela The St. Regis Belgrade. Uz tako kvalitetnu lokaciju u jednoj od najuzbudljivijih prestonica u Evropi, izvanredni uslovi za život čekaju sve stanare zgrade BW Arcadia, uključujući  široke mogućnosti za rekreaciju, počev od prelepog priobalnog poteza Sava Promenada pogodnog za šetnju ili vožnju bicikla, do džoginga i piknika u parkovima BW Central i Bristol, nekoliko dečijih igrališta i odličnog vrtića nadohvat ruke.

Izuzetni životni prostori

Dobro osmišljeni prostori i sofisticirani materijali u završnoj obradi su standardne karakteristike svih stanova zgrade BW Arcadia, pružajući savršenu osnovu za lični pečat svakog stanara prilikom opremanja enterijera. Svaka stambena jedinica u zgradi BW Arcadia zadovoljava najviše stadarde modernog stanovanja, uz upotrebu vrhunskih materijala u svim prostorijama, kako bi osećaj istinske prefinjenosti bio zagarantovan. Svaki dnevni boravak, trpezarija i hodnik sadrže višeslojne parketne podove. Kuhinje su opremljene elementima visokog kvaliteta, sudoperom od nerđajućeg čelika i bojlerom, dok su podovi između elemenata pokriveni materijalima otpornim na vodu. Sva kupatila u zgradi BW Arcadia opremljena su sanitarnim elementima nove generacije, renomiranih proizvođača, uključujući akrilne kade i tuš kabine sa staklenim zidovima. Podovi i zidovi su pokriveni porcelanskim pločicama.

Infrastruktura

BW Arcadia je na jednoj od najbolje povezanih adresa u Beogradu.
Pruža direktan pristup renoviranom mostu preko reke Save, a most Gazela obezbeđuje lak ulaz i izlaz iz grada preko međunarodnog puta E-75.

Osnovna škola "Isidora Sekulić"

500 m

Obdanište u okviru objekta

50 m

Pijaca "Zeleni Venac"

500 m

Dom Zdravlja Savski Venac

1000 m

BW Park

50 m

Prodavnica

50 m

Tramvaj br. 2, 7, 9, 11, 12, 13

500 m

Autobus br. 15, 16, 27E, 35, 43, 60, 65, 67, 68, 71, 72, 75, 77, 78, 83, 84, 95, E1, E6, EKO1

500 m

Preporučeni objekti

BW Quartet - Novogradnja Beograd Savski Venac
Belgrade Waterfront
Na zahtev

BW QUARTET

Investitor: Eagle Hills
BW Sole - Novogradnja Beograd na vodi
Belgrade Waterfront
Na zahtev

BW SOLE

Investitor: Eagle Hills
Belgrade Waterfront
na zahtev

BW METROPOLITAN

Investitor: Eagle Hills