Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju
Prodato
Cena stanova
Na zahtev
PDV
uključen u cenu
Investitor
Eagle Hills
Rok završetka radova
08.2021
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
23
Površina stanova
od 54 м²
Klima
Multi-split sistem
Građevinska dozvola
Objavljeno (ažurirano)
15.11.2018 (09.05.2022)
Ostalo
Ugrađeni garderoberi, kuhinski i kupatilski ormarići

Svetlost je simbol čiste lepote koja donosi polet i optimizam. Upravo zbog toga je nova stambena zgrada u okviru Beograda na vodi dobila ime Aurora, jer svojim stanarima svetlošću obogaćuje život.

Veliki prozori donose puno prirodnog svetla do svakog kutka u komfornom stanu. Brojne pogodnosti kao što su privatna garaža, obdanište, igrališta i mnoge druge, pružaju kvalitet i udobnost u svakodnevnom životu.

Privilegija je živeti u centru grada i biti okružen prirodom. Locirana preko puta Parka Beograd, nadomak reke i Sava Promenade, BW Aurora predstavlja ideal savremenog života, gde se urbani prostor harmonično uklapa u zelenilo, čemu doprinose i prostrane terase prepune bujne vegetacije.

Unutrašnja dvorišta omogućavaju privatnost i trenutke relaksacije, pa možete provesti mirno popodne sa vašom decom, ili se odlučiti za druženje i rekreaciju u najvećem gradskom parku, udaljenom samo nekoliko minuta hoda.

U neposrednoj blizini se nalaze upečatljiva Kula Beograd i raskošni šoping centar BW Galerija, ali ono što čini istočno orijentisanu BW Auroru posebnom je veličanstven pogled na panoramu grada i prirodu okupanu suncem.

BW Aurora je sofisticirana zgrada dizajnirana i opremljena u skladu sa savremenim arhitekturnim i životnim standardima. U romantičnom spoju sadašnjosti i prošlosti, iz stanova se pruža pogled na najstariji deo grada i simbol prestonice – Kalemegdan.

BW Aurora obuhvata 244 stambene jedinice koji se pružaju kroz 23 sprata. Jedinice su različitih veličina - od studija do četvorosobnih stanova. Svi stanove imaju terasu na koju se izlazi iz dnevne sobe, a veliki prozori omogućavaju da stanovi budu okupani prirodnim dnevnom svetlišću.  

Infrastruktura

BW Aurora se nalazi preko puta BW Parka, a stanari imaju lak pristup njegovim sadržajima. Sava Promenada, hoteli svetske klase, savremeni kancelarijski prostori, BW Galerij i Kula Beograd nalaze se na nekoliko minuta hoda.
U okviru zajedničkog platoa sa BW Arcadia zgradom, stanari će uživati kafeima, restoranima i prostorima za vežbanje.

Osnovna škola "Isidora Sekulić"

500 m

Vrtić

50 m

Pijaca "Zeleni Venac"

700 m

Dom Zdravlja Savski Venac

1000 m

BW Park

50 m

Prodavnica

50 m

Tramvaj br. 7, 9, 11, 12

250 m

Autobus br. 78, 83, E1

250 m

Preporučeni objekti

BW Libera - Novogradnja Beograd na vodi
Belgrade Waterfront
Na zahtev

BW LIBERA

Investitor: Eagle Hills
BW Perla - Novogradnja Beograd Savski Venac
Belgrade Waterfront
Na zahtev

BW PERLA

Investitor: Eagle Hills
BW Quartet - Novogradnja Beograd Savski Venac
Belgrade Waterfront
Na zahtev

BW QUARTET

Investitor: Eagle Hills