Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju
Prodato
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
Eagle Hills
Rok završetka radova
2018
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
20
Upotrebna dozvola ROP-MSGI-3492-IUPH-4/2018
Objavljeno (ažurirano)
16.11.2018

BW Residences se nalazi u samom srcu Belgrade Waterfront-a. U neposrednoj blizini nalaze se: Sava Promenada, W Belgrade, Beogradski Park i The St. Regis Belgrade and The Residences at The St. Regis Belgrade. BW Residences je prvi stambeni objekat u okviru Belgrade Waterfronta namenjen kako mladim, urbanim profesionalcima, tako i porodicama koje žele život u modernom domu u okviru lepo održavanog i sigurnog stambenog ambijenta. Sa adresom u srcu Beograda, BW Residences pulsiraju specifičnom energijom koja ne podseća ni na šta što ste do sada doživeli. Živopisni potez beogradske obale obezbeđuje stanarima vrhunski životni stil.

Moderni jednosobni, dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi sa prostranim sobama i prozorima od poda do plafona, projektovani su tako da kreiraju svet savremenog komfora sa urbanim duhom. Pogled sa BW  Residences oduzima dah, bilo da gledate ka Savi ili ka uvek budnom gradskom centru. U blizini su i najveći tržni centar u regionu, impresivna Kula Beograd i Beogradski Park. Udobnost života u BW Residences je bez premca u Beogradu. Prostor za rekreaciju sadržaće teretanu, bazene za decu i odrasle, kao i igraonicu za najmlađe, a stanari će imati i pristup privatnoj bašti.

ENTERIJER STANOVA
KUHINJA: Neki je smatraju najvažnijim prostorom u domu, pa ne čudi zašto se kod dizajna kuhinje mislilo o svakom detalju - od izbora najfinijeg materijala do najsitnijeg dela za montažu.

UGRADNI NAMEŠTAJ - Stanovi su opremljeni plakarima u predsoblju, garderoberima, ormanima u spavaćim sobama i plakarima u kupatilu, sa policama koje se podešavaju prema potrebi. Moderan, minimalistički dizajn omogućava i maksimalnu iskorišćenost prostora.

DRVENI PODOVI - Osećaj udobnosti i topline u svim stanovima upotpunjuje kvalitetan troslojni parket.

KERAMIKA - Kupatila, toaleti i kuhinje u svim stanovima obloženi su i podnim i zidnim pločicama vrhunskog kvaliteta.

KUPATILO - Kupatila su opremljena prvoklasnom opremom renomiranih brendova, kod kojih se praktičnost spaja sa izuzetnom formom.

VRATA - Sva vrata u unutrašnjem delu stana izgrađena su od kvalitetnog bojenog medijapana.

 

Infrastruktura

Škola

500 m

Vrtić

150 m

Pijaca

800 m

Dom zdravlja

1000 m

Park

100 m

Prodavnica

50 m

Preporučeni objekti

BW Eterna - Novogradnja Beograd Savski Venac
Belgrade Waterfront
Na zahtev

BW Eterna

Investitor: Eagle Hills
BW Perla - Novogradnja Beograd Savski Venac
Belgrade Waterfront
Na zahtev

BW PERLA

Investitor: Eagle Hills
The Residences at the St. Regis Belgrade
Belgrade Waterfront
od 6 664 €/м²