Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju
Prodato
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
Eagle Hills
Rok završetka radova
10.2022
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
15
Grejanje
Centralno, kalorimetar
Klima
Multi split sistem
Objavljeno (ažurirano)
05.12.2019 (30.11.2022)

Okružena raskošnim zelenilom i na samo nekoliko minuta hoda od obale Save,  BW Simfonija svojim probranim stanarima nudi raznovrstan izbor prednosti u pogledu životnog stila.

Nova dvanaesta zgrada, BW Simfonija, obuhvata dve kule jedinstvenog arhitektonskog izraza sa ukupno 280 stambenih jedinica.

Simfonija 1 je petnaestospratnica sa dve dodatne uvučene etaže, koja zauzima severni deo parcele i pretežno je orijentisana u pravcu istok-zapad, sa pogledima koji se pružaju ka Beogradskoj tvrđavi, Bristol parku, reci Savi i ušću. Jedan sprat niža Simfonija 2 zauzima južni deo parcele i pretežno je orijentisana u pravcu severozapad-jugoistok, s pogledima na reku Savu, Kulu Beograd i Bristol park. U neposrednom okuženju nalazi se W Belgrade sa svojim neponovljivim njujorškim karakterom, krovnom zen baštom, kafeima, restoranima i uličnom umetničkom galerijom, te stambene zgrade BW Metropolitan, BW Terraces, BW Residences i BW Magnolia.

BW SIMFONIJA je upravo mesto za zdrav i aktivan život čija dnevna rutina podrazumeva jutarnji džoging u parku ili pored reke, svež vazduh i porodičnu zabavu. Stanari Belgrade Waterfront kompleksa uživaće u zelenom okruženju sa uređenim zajedničkim prostorom između svake zgrade, širokim ulicama sa drvoredima i pešačkim zonama i izvanrednoj atmosferi.

Infrastruktura

Škola

300 m

U okviru kompleksa

100 m

Pijaca "Zeleni Venac"

700 m

Dom Zdravlja Savski Venac

1000 m

U okviru kompleksa

100 m

Prodavnica

200 m

Tramvaj br. 7, 9, 11, 12

250 m

Autobus br. 78, 83, E1

250 m

Preporučeni objekti

The Residences at the St. Regis Belgrade
Belgrade Waterfront
od 6 664 €/м²
Belgrade Waterfront
Na zahtev

BW Lumia

Investitor: Eagle Hills
BW Libera - Novogradnja Beograd na vodi
Belgrade Waterfront
Na zahtev

BW LIBERA

Investitor: Eagle Hills