Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju
Prodato
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
Eagle Hills
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Površina stanova
od 70 м²
Visina plafona
2,80
Grejanje
Centralno, kalorimetar
Klima
Split sistem
Objavljeno (ažurirano)
03.05.2019 (09.05.2022)

Nova zgrada u okviru projekta Beograd na vodi - BW TERRACES Apartments.

Svaka odlika ove zgrade je pažljivo dizajnirana kako bi omogućila lakoću življenja – zatvoreni bazen i teretana sa staklenim zidovima, prostor za jogu i rečni ponton odmah ispred ulaza u BW Terraces.

Jedinstvene terase sa fenomenalnim panoramskim pogledima će učiniti da se zaista osećate kao da je vaše okruženje deo vašeg doma – na desnoj obali reke Save, odmah pored Kule Beograd, i nedaleko od BW Galerije, najveće šoping destinacije u regionu.

  • Prvi red uz reku
  • Prostrane terase
  • Nadomak Kule Beograd

BW Terraces je savremena višespratnica koja svojim stanarima nudi udoban kosmopolitski život u jednoj od najprestižnijih i najdinamičnijih gradskih četvrti na Zapadnom Balkanu. Smeštena u prvom redu zgrada do reke, sa ozelenjenim prostorom ispred zgrade koji pruža privatnost, BW Terraces sadrži prostrane panoramske terase za svaku stambenu jedinicu, sa predivnim, direktnim pogledima na Savu, Sava Promenadu i grad. U njenom okruženju nalaze se zgrade BW Residences, BW Metropolitan i drugi rezidencijalni sadržaji, a Kula Beograd je u neposrednoj blizini.

Otkrijte novu ekskluzivnu stambenu zgradu okruženu raskošnim zelenilom i sa direktnim pristupom obali. BW Terraces nudi raznovrstan izbor prednosti u pogledu životnog stila: pojedinci i mladi parovi će imati koristi od dinamičnog okruženja i bogatog izbora restorana, kafea i maloprodajnih objekata u neposrednoj blizini; porodice sa decom privući će lak pristup BW Parku i Bristol parku, javnim zelenim površinama, vrtiću i dečijem igralištu u okviru same zgrade, dok će svi stanari podjednako uživati u izvanrednim rekreativnim sadržajima kao što su šetnja ili vožnja bicikla duž Sava Promenade i trčanje ili opuštanje u parkovima. 

U blizini je i Galerija Belgrade sa najširom ponudom maloprodajnih, gastronomskih i zabavnih sadržaja u regionu. Kula Beograd, najnovije gradsko obeležje i najviša zgrada u Srbiji, nudi višenamenski javni trg za interaktivne događaje i proslave tokom čitave godine, vidikovac sa panoramskim pogledima, ekskluzivni restoran na vrhu, balsku dvoranu, spa centar, bazen, fitnes centar i sale za sastanke u sklopu hotela The St. Regis Belgrade.

Karakteristika koja zgradu BW Terraces čini posebnom jesu prostrane panoramske terase koje krase svaku stambenu jedinicu. Ovim je na pravi način iskorišćena prednost ekskluzivne lokacije u prvom redu do obale, kao i u odnosu na pretežno nisku i srednju gradnju okolnih objekata. Ove nesvakidašnji lepe terase projektovane su kako bi se što bolje iskoristili prirodno svetlo i pogledi prema reci, Kuli Beograd i čitavom gradu. Stanari će takođe imati koristi od prostrane, poluprivatne, zelene oaze koja izlazi na reku, kao i pristana za sportske brodove ispred same zgrade.

Stanarima zgrade BW Terraces biće omogućen lak, bezbedan i direktan pristup podzemnoj garaži. U okviru zgrade nalaze se i pojedinačne namenske skladišne prostorije za svaku stambenu jedinicu i danonoćno obezbeđenje na svim ulazima u zgradu. Radi dodatnog komfora, u prizemlju će se nalaziti maloprodajni objekti sa nekoliko parking mesta, za podmirenje osnovnih dnevnih potreba stanara.

Bilo da je u pitanju kupovina za sopstvene potrebe, investicija ili za izdavanje, pojedincima, parovima i porodicama biće na raspolaganju impresivan izbor stambenih jedinica sa jednom, dve, tri i četiri spavaće sobe projektovanih tako da zadovolje kriterijume udobnosti i praktičnosti. Poseban naglasak stavljen je na predivne poglede, kao i na obilje prirodnog svetla i ventilacije u čitavoj zgradi.

Stambene jedinice u okviru zgrade BW Terraces zadovoljavaju najviše standarde savremenog gradskog života. Stanovi manje površine biće optimalan izbor za pojedince i mlade parove bez dece, kao i za investitore koji traže siguran povraćaj uloženih sredstava. Za sve koji traže komforniji životni prostor, kao što su porodice sa decom, BW Terraces nudi izuzetne stambene jedinice sa dve, tri i četiri spavaće sobe. Stanovi sa četiri spavaće sobe biće orijentisani tako da pružaju ekskluzivne poglede na reku.

Stambena zgrada BW Terraces podrazumeva stil, funkciju i kvalitet u svim aspektima savremenog života. Elegantni prostori i sofisticirani materijali za završnu obradu garantovaće osećaj istinske ekskluzivnosti i prefinjenosti, dok visina plafona od 2,8 m dodatno pojačava osećaj prostranstva u dnevnim i spavaćim sobama. Prostrane terase u svakoj stambenoj jedinici biće uokvirene prozorima od poda do plafona, otvarajući impresivne vidike.

Svaki stan u zgradi BW Terraces odražava standard najvišeg kvaliteta u pogledu dizajna enterijera i završnih radova. Višeslojni parketi biće postavljeni u svim dnevnim boravcima, trpezarijama i hodnicima. U specijalno dizajniranim kuhinjama i kupatilima podovi i zidne površine prekriveni su porcelanskim pločicama i opremljeni svim elementima za odlaganje, dok je izbor bele tehnike prepušten stanarima kao i njihovim ličnim potrebama i ukusima. Svaki stan sadrži multi-split sistem za klimatizaciju sa jednom spoljnom jedinicom za ceo stan i unutrašnjim jedinicama za dnevni boravak i svaku spavaću sobu, kao i centralno grejanje.

Prostrane panoramske terase biće glavna atrakcija svake stambene jedinice, spajajući spoljni i unutrašnji svet u jednu celinu. Obuhvatajući oko šestinu ukupne površine stana, ovi 'viseći vrtovi' su razigrano pozicionirani u cilju maksimizacije raspoloživog prirodnog svetla i predivnih pogleda. Zahvaljujući umerenoj kontinentalnoj klimi, “al fresco” život je moguć najmanje 6-7 meseci u toku godine, što je savršen način da se provede vreme u opuštanju, obedovanju, pa čak i radu na otvorenom, bez napuštanja komfora svog doma.

 

Infrastruktura

Belgrade Waterfront je bulevarima i glavnim saobraćajnim arterijama izuzetno dobro povezan sa ostalim delovima grada. Novi Savski most će omogućavati jednostavan protok saobraćaja između starog grada i Novog Beograda, dok most Gazela omogućava brz ulaz i izlaz iz grada međunarodnim autoputem E-75. Aerodrom Nikola Tesla Beograd je na 15 minuta udaljenosti automobilom, dok se u neposrednoj blizini nalaze brojne stanice javnog prevoza, uključujući autobuse i tramvaje.
Locirana u srcu Belgrade Waterfront-a, BW Terraces nudi odličnu povezanost, kako unutar samog kompleksa, tako i u odnosu na grad. Neposredno okruženje zgrade je pogodno za pešake i sadrži više pešačkih i biciklističkih staza.

Preporučeni objekti

The Residences at the St. Regis Belgrade
Belgrade Waterfront
od 6 664 €/м²
BW Perla - Novogradnja Beograd Savski Venac
Belgrade Waterfront
Na zahtev

BW PERLA

Investitor: Eagle Hills
Belgrade Waterfront
Na zahtev

BW Lumia

Investitor: Eagle Hills