Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju
Prodato
Cena stanova
Na zahtev
PDV
uključen u cenu
Investitor
Eagle Hills
Rok završetka radova
04.2019
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
23
Površina stanova
od 55 м²
Grejanje
Centralno, kalorimetar
Klima
Multi-split sistem
Građevinska dozvola ROP-MSGI-23450-CPA-19/2018
Objavljeno (ažurirano)
15.11.2018 (20.02.2020)

BW Vista se sa svojim čistim i jednostavnim linijama harmonično uklapa u okruženje Beograda na vodi. Udobni i elegantni stanovi sa dodatnim pogodnostima i sjajnim panoramskim pogledima na reku i grad su pravi izbor za ljude u potrazi za pametnom investicijom i kvalitetnim stanovanjem.

BW Vista stanovi projektovani su tako da ispune visoke standarde funkcionalnosti i modernog dizajna. Minimalističke forme i kvalitetni materijali oblikuju prostor najvažnijeg mesta na svetu – vašeg doma. Kuhinje su projektovane po principu otvorenog plana i povezane su sa dnevnim boravkom i trpezarijom, što ih čini idealnim za nezaboravna druženja i za svakodnevna porodična okupljanja. Stanovi su opremljeni multi-split  sistemom klimatizacije. Sve dnevne i spavaće sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu. Spoljni klima uređaji na terasi obloženi su dekorativnom maskom. Drveni podovi i sistem grejanja upotpunjuju udobnost prostora. Dnevne, spavaće sobe, kao i hodnici u stanu, pokrivene su parketom sa završnom obradom od prirodnog hrasta. Radijatori imaju ugrađene kalorimetre i mere potrošnju za svaki stan. Kupatila su opremljena sanitarnom opremom renomiranog proizvođača, sa akrilnim kadama i tuš kabinama. Podovi i zidovi kupatila su obloženi prvoklasnom brendiranom granitnom keramikom. Unutrašnji pregradni zidovi napravljeni su od gliter blokova. U stanovima je ugrađena modularna elektrogalanterija visokog kvaliteta, kao i rasveta koja oplemenjuje atmosferu vašeg doma.

Obdanište u okviru kompleksa je izuzetna prednost za porodice sa decom. Mladim profesionalcima biće zanimljivi stanovi manje kvadrature. Dok su svim stanarima su na raspolaganju podzemna garaža i poseban skladišni prostor.

Infrastruktura

U komšiluku BW Vista prostire se Sava Promenada, živopisno šetalište koje je već postalo omiljeno mesto za opuštanje i rekreaciju.
Na nekoliko minuta je i Savamala, kvart koji doživljava procvat kao epicentar beogradske kreativne scene.

Osnovna škola "Isidora Sekulić"

700 m

Obdanište u okviru objekta

10 m

Pijaca "Zeleni Venac"

800 m

Dom Zdravlja Savski Venac

1300 m

Park

50 m

Prodavnica

50 m

Tramvaj br. 2, 7, 9, 11, 12, 13

500 m

Autobus br. 15, 16, 27E, 35, 43, 60, 65, 67, 68, 71, 72, 75, 77, 78, 83, 84, 95, E1, E6, EKO1

500 m

Preporučeni objekti

BW Libera - Novogradnja Beograd na vodi
Belgrade Waterfront
Na zahtev

BW LIBERA

Investitor: Eagle Hills
Belgrade Waterfront
na zahtev

BW METROPOLITAN

Investitor: Eagle Hills
The Residences at the St. Regis Belgrade
Belgrade Waterfront
od 6 664 €/м²