Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju

Cvijićeva Palace

(064) 40 99 222
Cena stanova
na zahtev
PDV
nije uključen
Investitor
ECSTATIKA
Rok završetka radova
09.2022
Poslovne prostorije
Da
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
do 2Po+P+8+Ps
Površina stanova
od 465 м²
Klima
Multi split sistem
Građevinska dozvola ROP-BGDU-9694-CPIH-2/2020
Objavljeno (ažurirano)
05.10.2020 (31.10.2022)

O LOKACIJI

Palata Cvijićeva zauzima dominantno mesto na raskrsnici ulica Cvijićeve i Poenkareove. Sa pešačkom udaljenošću od Trga republike, odličnim saobraćajnim vezama sa svim ostalim delovima grada kao i aerodromom.

Palata svojim rezidentima nudi potpuno novu dimeziju luksuza. Planskom dokumentacijom grada Beograda ova lokacija će dobiti novi bulevar, amfiteatar ali i linijski park koji povezuje priobalje od Pančevačkog mosta do mosta na Adi, koji će stvoriti potpuno novu, reprezentativnu sliku ovog dela grada.

O INVESTITORU

Firma Ecstatika od 2000. do 2005 godine imala je svoj razvojni put od softverskog inženjeringa do projektovanja i gradnje visoko luksuznih objekata na teritoriji čitavog Beograda. Glavni fokus je stvaranje okruženja koja nisu samo estetski ugodna, već i funkcionalno korisna, dizajniranje prostora koji podržavaju ljude koji žive i rade u njima sa namerom da se svakodnevno uklapaju u potrebe kupaca. Projekti koji su ujedno i referenca investitora poznati su pod nazivima: objekat u Budimskoj, Palata Cvijićeva, Central Palace i novi projekat koji je u planu da se gradi 2023. godine, Queen’s Garden”

O PENTHAUSU

Za Vas koji cenite ekstravagaciju koja je korak iznad ostalih, Palata Cvijićeva PENTHAUS (PENTHOUSE) je upravo ono što želite. Ovaj penthouse, površine 465m2, se može svrstati u najluksuznije i najprestižnije nekretnine u Beogradu.

VAŠA PRIVATNA VILA na nebu, pozicionirana na devetom spratu, što samo po sebi nudi potpunu intimu, ima veličanstven pogled na sve četiri strane sveta i reku Dunav. Prostranstvo i život pun prirodne svetlosti u samom centru prestonice.

U osnovi je projektovan kao petosoban stan od 200m2, sa prostranim salonom i luksuznom Master sobom. Ceo penthaus krasi terasa od ukupno 65m2, koja ga okružuje. Pored toga, poseduje svoju sopstvenu krovnu baštu površine 200m2, koja pruža mogućnost kreiranja Vaše privatne oaze…

Palata Cvijićeva će biti odevena visoko kvalitetnim prirodnim kamenom, ukrašena ornamentima kovanog gvožđa na terasama i prozorima.

Budući vlasnici kao i njihovi gosti imaće pristup zajedničkom uređenom dvorištu, prostoru punom zelenila. Privatan park Palate Cvijićeva biće opremljen igralištem za decu. Video nadzor i obezbednjenje 24/7 će pokriti ceo kompleks, samu unutrasnjost palate, kao i njen park kako bi roditelji i deca bezbedno uživali u svom domu i oko njega.

Penthaus će biti podržan pripremom za SMART HOME sistem, tako da će budući vlasnik penthausa imati tu privilegiju da uživa u novom iskustvu stanovanja pametnih kuća.

Doživite novu dimenziju luksuza u Vašoj Vili na nebu.

O EKSLUZIVNOM LOKALU NA UGLU

Još jedna ekskluziva u našoj Palati Cvijićeva je Lokal br. 6, koji se nalazi u prizemlju objekta, na uglu ulica Cvijićeve i Poenkaerove, sa kotom nula ulaza u prostor pozicioniranim takođe na samom uglu. Zastakljivanje fasade je urađeno sa troslojnim, termopan staklima sa argonom, što čini dobru zvučnu i toplotnu izolaciju. Staklena fasada je takođe izvedena od poda do plafona što daje ogromnu prirodnu osvetljenost prostoru. Površina lokala je 145m2 u osnovi. Visina plafona je od 5.20m što po potrebi ostavlja mogućnost za izvođenje galarije približno 70% površine osnove, ili dodatnih do 100m2 korisnog prostora. Cena lokala je 458.000€ + 20% PDV što ukupno iznosi 550.000€.

Lokal je u završnoj fazi izgradnje, po principu ključ u ruke, sa rokom useljenja Septembar 2022, što ostavlja dovoljno prostora da prvi zainteresovani kupac dobije mogućnost određenog prilagođavanja enterijera za namenu delatnosti koju će obavljati.

Stanovi

Sprat Struktura Površina Cena, m² Cena, € Plan stana
Pk 5 465 na zahtev - Preuzmite

Infrastruktura

Osnovna škola "Vlada Aksentijević"

100 m

Vrtić Kindergarden

400 m

Bajlonijeva pijaca

950 m

Dom zdravlja "Dr Milutin Ivković"

1000 m

Botanička bašta "Jevremovac"

350 m

Shop&Go

200 m

Autobus br. 16, 23, 27E, 32E, 35, 37, 43, 95

300 m

Preporučeni objekti

Dr. Dragoslava Popovića 3 - Novogradnja Palilula Centar od 3 000 €/м²
Novi Dorćol - Novogradnja Beograd Dorćol na zahtev

Novi Dorćol

Investitor: Deka Inženjering