Favoriti 0
Poređenje 0
Dodajte novogradnju
Belgrade Waterfront
Cena stanova
Na zahtev
Investitor
Eagle Hills
Grad
Beograd
Deo grada, mikrolokacija
Parking
Garaža
Spratnost
8
Grejanje
Centralno, kalorimetar
Klima
Multi split sistem
Objavljeno (ažurirano)
07.10.2020 (15.01.2021)

BW Quartet je prva osmospratnica u Belgrade Waterfrontu. Svojom jedinstvenom arhitekturom savršeno se uklapa u okruženje, a nudi sve potrebno za savremen život. Blizina Savskog parka i starog gradskog jezgra obezbeđuje lak pristup sadržajima i kvalitetnu ispunjenu svakodnevicu.Svojom jedinstvenom lokacijom u BW Park Districtu, između Savskog parka i Savske ulice, BW Quartet nudi sve što je potrebno za ispunjen gradski život. Uz stari grad na korak od stana, tu je i Galerija Belgrade, kao i brojni sadržaji na Sava Promenadi. Uživajte u duhu Beograda na najlepši mogući način.

Jedna od ključnih prednosti života u zgradi BW Quartet je da se sve što je vama i vašoj porodici potrebno za ugodan i ispunjen život nalazi nedaleko od vašeg doma. Obližnja Galerija Belgrade nudi najbolji izbor prodavnica, kafića, restorana i zabavnih sadržaja u regionu, dok najnovija gradska znamenitost, Kula Beograd, sadrži višenamenski javni plato sa interaktivnim događajima i proslavama tokom čitave godine, vidikovac sa panoramskim pogledima, ekskluzivni restoran na vrhu, balsku dvoranu, spa centar, bazen, fitnes centar i salu za sastanke u sklopu hotela The St. Regis Belgrade.

BW Quartet predstavlja idealno okruženje za zdrav i aktivan život stanara svih uzrasta. Veliko unutrašnje dvorište sa dečijim igralištem i prostorom za odmor gleda na Savsku ulicu i predstavlja zeleno srce kompleksa koje je koncipirano kao bezbedna, privatna oaza isključivo namenjena stanarima. Sa zadnje strane nalazi se Savski park sa raznovrsnim sportskim i rekreativnim sadržajima uključujući košarkaško igralište, igralište za rukomet i mini fudbal, stolove za stoni tenis, trkačku stazu u dužini od 700m, zonu za piknik, dečije igralište i prvo vodeno igralište u Beogradu. Sava Promenada, šetalište dugo 1, 8 km, pruža savršenu scenografiju za džoging, vožnju bicikla i rolera ili laganu šetnju pored reke.

BW Quartet je stambeni kompleks srednje visine, u neposrednoj blizini Savskog parka. Ova osmospratnica obuhvata 232 stanova različitih veličina (1 BR, 1.5 BR, 2 BR, 3 BR, 4 BR), kao i maloprodajne lokale u prizemlju. Sa osnovom u obliku ćiriličnog slova “П”, njena duža strana gleda na Savski park i novi bulevar, dva bočna krila su okrenuta ka susednim stambenim objektima sa zelenim površinama između zgrada, dok pročelje, sa privatnim unutrašnjim dvorištem, gleda na Savsku ulicu i Palatu pravde. Orijentacija stanova je projektovana u cilju maksimizacije direktnih pogleda na zelene površine.

Stanari zgrade BW Quartet uživaće u bezbednosti i neposrednoj blizini privatnog dvorišta koje sadrži dečije igralište, zonu za opuštanje i bujno zelenilo. Za porodice sa malom decom, vrtić se nalazi u susednoj stambenoj zgradi. Ostali sadržaji u samom objektu obuhvataju kafiće, restorane, lokale maloprodaje i usluga u prizemlju, ulazne lobije sa recepcijama i danonoćnim obezbeđenjem, podzemnu garažu na dva nivoa i ostave za skladištenje.

Bilo da je u pitanju kupovina za sopstvene potrebe, investiranje ili izdavanje, pojedincima, parovima i porodicama biće na raspolaganju izbor 232 stanova koji zadovoljavaju najviše standarde savremenog gradskog življenja. Stambene jedinice sa jednom i dve spavaće sobe predstavljaće idealan izbor za pojedince i mlade parove, kao i za investitore koji traže siguran povraćaj uloženih sredstava. Za porodice sa decom i one kojima je potreban veći životni prostor, BW Quartet nudi trosobne jedinice, kao i prostranije penthause sa tri i četiri spavaće sobe na poslednjem, uvučenom spratu.

Svaki stan u zgradi BW Quartet odiše standardima najvišeg kvaliteta u pogledu dizajna enterijera i završnih radova. Višeslojni parket može se naći u svim dnevnim boravcima, trpezarijama, spavaćim sobama i hodnicima. U kuhinjama i kupatilima ugrađeni su elementi od kompozitnih materijala, porcelanske pločice renomiranih proizvođača na podovima i nižim zidnim površinama. Sva kupatila su opremljena visokokvalitetnom sanitarnom opremom, ugrađenim tuš kabinama sa staklenim zidovima i akrilnim kadama za sekundarna kupatila u stanovima sa više od jedne spavaće sobe. Svaki stan opremljen je centralnim grejanjem i multisplit sistemom za klimatizaciju dnevnih i spavaćih soba, kao i spoljnom jedinicom za rashlađivanje terasa.

BW Quartet integriše ova tri svojstva u sve aspekte savremenog življenja. Elegantni prostori, kvalitetne komponente i materijali renomiranih proizvođača garantuju utisak ekskluzivnosti i istinske prefinjenosti. Plafoni visine 2,8 m dodatno pojačavaju osećaj prostranosti u dnevnim boravcima i spavaćim sobama, dok terase u svakom stanu, sa prozorima od poda do plafona, uokviruju slikovite poglede na Savski park, privatno unutrašnje dvorište i grad.

Infrastruktura

Osnovna škola "Isidora Sekulić"

500 m

Pijaca "Zeleni Venac"

700 m

Dom Zdravlja Savski Venac

1000 m

Beogradski park

100 m

Tramvaj br. 7, 9, 11, 12

250 m

Autobus br. 78, 83, E1

250 m

Preporučeni objekti

BW Libera - Novogradnja Beograd na vodi
Belgrade Waterfront
Na zahtev

BW LIBERA

Investitor: Eagle Hills
BW Eterna - Novogradnja Beograd Savski Venac
Belgrade Waterfront
Na zahtev

BW Eterna

Investitor: Eagle Hills
BW Sole - Novogradnja Beograd na vodi
Belgrade Waterfront
Na zahtev

BW SOLE

Investitor: Eagle Hills